Babagan awake dhewe

Fokus ing pasokan watu alami lan buatan

Kualitas apik, rega kompetitif, layanan sing dipercaya

Sapa Kita?

Rising Source Groupminangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomatis, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, undhak-undhakan, countertops, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, kothak mozaik, lan liya-liyane, lan makaryakke luwih saka 200 buruh trampil. bisa ngasilake paling sethithik 1,5 yuta meter persegi kothak saben taun.

Didegake
Makaryakke
blok 1
mesin 2
blok 2
mesin
blok 3
mesin pemotong banyu jet
mesin nglereni marmer
Mesin polishing otomatis

Apa We Do?

Rising Source Group duwe pilihan materi watu liyane lan solusi siji-mandeg & layanan kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis nggawe reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

Hongkong Disneyland 1
20210813174814
kothak granit kanggo Villa

KENAPA RISING SUMBER?

PRODUK TERBARU

Produk paling anyar lan paling anyar kanggo watu alam lan watu buatan.

CAD DESIGNING

Tim CAD sing apik bisa nawakake 2D lan 3D kanggo proyek watu alam sampeyan.

KONTROL KUALITAS KETAT

Kualitas dhuwur kanggo kabeh produk, priksa kabeh rincian kanthi ketat.

MACAM-MACAM MATERI SING DISEDIH

Suplai marmer, granit, marmer onyx, marmer agate, slab kuarsit, marmer gawean, etc.

ONE STOP SOLUTION SUPPLIER

Spesialisasi ing slabs watu, kothak, countertop, mozaik, waterjet marmer, watu ukiran, curb lan pavers, etc.

Stone Products Test Reports dening SGS

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

Babagan Sertifikasi SGS

SGS minangka perusahaan inspeksi, verifikasi, tes lan sertifikasi sing unggul ing donya.Kita diakoni minangka pathokan global kanggo kualitas lan integritas.
Pengujian: SGS njaga jaringan fasilitas tes global, dikelola dening personel sing ahli lan berpengalaman, ngidini sampeyan nyuda risiko, nyepetake wektu kanggo pasar lan nguji kualitas, safety lan kinerja produk sampeyan nglawan standar kesehatan, safety lan peraturan sing cocog.

Pameran

2016 STONE FAIR XIAMEN

2017 STONE FAIR XIAMEN

2017 BIG 5 DUBAI

2018 STONE FAIR XIAMEN

2018 LINGKUP USA

2019 STONE FAIR XIAMEN

Apa Klien Ngomong?

g654 granit1243

Michael

apik tenan!Kita kasil nampa kothak marmer putih iki, kang apik tenan, saka kualitas dhuwur, lan teka ing packaging gedhe, lan kita saiki siyap kanggo miwiti project kita.Matur nuwun kanthi sanget kanggo kerja tim sing apik banget.

g654 granit1239

Sekutu

Ya, Mary, matur nuwun kanggo tindak lanjut sing apik.Padha saka kualitas dhuwur lan teka ing paket aman.Aku uga appreciate layanan cepet lan pangiriman.Tks.

g654 granit1606

Ben

Nyuwun sewu amarga ora ngirim gambar-gambar sing apik iki saka meja pawon kanthi cepet, nanging ternyata apik banget.

g654 granit1241

Devon

Aku seneng banget karo marmer putih calacatta.Slab pancen kualitase.