• Kepiye carane wong ngukir patung gajah?

    Kepiye carane wong ngukir patung gajah?

    Watu bisa diukir lan dipoles nganggo tangan, lan bisa diowahi dadi patung sing jelas, sing bakal kaget kabeh wong ing saindenging jagad.Akeh wong sing ora ngerti industri kasebut bakal penasaran banget, kepiye carane nggawe ukiran sing apik tenan?Kanggo jawab yo...
    Waca liyane
  • Acara sumber VR online-Materi bangunan 25-29 Agustus (KEMUS & SEN)

    Acara sumber VR online-Materi bangunan 25-29 Agustus (KEMUS & SEN)

    Xiamen Rising Source bakal rawuh ing baris Vietnam Stone Exhibition on Aug.25 kanggo Aug.29.situs web booth kami: https://rising-aug.zhizhan360.com/
    Waca liyane
  • Apa sing diarani watu budaya?

    Apa sing diarani watu budaya?

    "Watu budaya" minangka fokus visual ing industri dekorasi ing taun-taun pungkasan.Kanthi wujud lan tekstur watu alam, watu budaya nampilake gaya alami saka watu, kanthi tembung liya, watu budaya minangka produk ulang saka watu alam.Kang...
    Waca liyane
  • Apa sing diarani watu mewah?

    Apa sing diarani watu mewah?

    Ing taun-taun pungkasan, industri watu, desainer dekorasi omah kabeh ngerti watu mewah.Dheweke uga ngerti yen watu mewah luwih ayu, dhuwur lan mulya.Dadi apa sing istimewa babagan watu mewah?Watu apa sing diarani watu mewah?Apa jinis watu mewah ...
    Waca liyane
  • 14 desain tangga marmer modern ndhuwur

    14 desain tangga marmer modern ndhuwur

    Arsitektur ora mung seni sing solid, nanging uga menehi makna khusus kanggo urip.Tangga minangka cathetan pinter seni arsitektur.Lapisan kasebut ditumpangi lan kasebar, kaya-kaya nggunakake wujud sing alus kanggo nggawe irama sing apik banget....
    Waca liyane
  • Meja kopi marmer - salah sawijining perabotan sing ngunggahake ruang tamu

    Meja kopi marmer - salah sawijining perabotan sing ngunggahake ruang tamu

    Ing pikiran subconscious kita, tembok latar mburi tansah protagonis saka ruang tamu.We masang paling wigati kanggo tembok latar mburi.Pentinge meja kopi asring diabaikan.Nyatane, minangka posisi C ing ruang tamu, meja kopi maneh ...
    Waca liyane
  • 5 kelereng putih endi sing paling klasik?

    5 kelereng putih endi sing paling klasik?

    Marmer putih ing macem-macem dekorasi interior.Bisa diarani watu lintang.Temperamen marmer putih anget lan tekstur alami murni lan tanpa cacat.Kesederhanaan lan keanggunan.Marmer putih ngetokake rasa seger sing cilik, populer karo wong enom.Banjur ayo...
    Waca liyane
  • Top 60 desain kamar mandi marmer sing nggumunke

    Top 60 desain kamar mandi marmer sing nggumunke

    Kamar mandi minangka fokus perbaikan omah.Tekstur kandel lan tekstur alami marmer tansah dadi model kemewahan sing murah.Nalika jedhing ketemu marmer, iku akale, koleksi mulya, lan kemewahan ditahan, kang ora mung nuduhake tou...
    Waca liyane
  • Apa lumahing rampung kanggo watu?

    Apa lumahing rampung kanggo watu?

    Watu alam nduweni tekstur dhuwur lan tekstur alus, lan banget populer minangka bahan finishing kanggo dekorasi interior lan njaba bangunan.Saliyane menehi efek visual artistik alami sing unik liwat tekstur alami, watu uga bisa nggawe ...
    Waca liyane
  • Kepiye medali marmer waterjet digawe?

    Kepiye medali marmer waterjet digawe?

    Waterjet marmer minangka dekorasi omah sing paling modis lan populer saiki.Biasane digawe saka marmer alami, marmer buatan, marmer onyx, marmer agate, granit, watu kuarsit, lan liya-liyane. Medali marmer Waterjet nggawe papan sampeyan beda, luwih pribadi lan ...
    Waca liyane
  • Calacatta viola marmer–pilihan romantis lan mewah

    Calacatta viola marmer–pilihan romantis lan mewah

    Marmer Calacatta viola, amarga tekstur lan warna marmer sing unik menehi marmer iki rasa modern lan modern, sing disenengi dening akeh desainer omah.Iki minangka salah sawijining marmer Calacatta Italia, kanthi warna ungu lan latar mburi putih.Iki dipérang dadi ...
    Waca liyane
  • 0.8mm - 5mm watu ultra-tipis, gaya anyar house dekorasi materi marmer

    0.8mm - 5mm watu ultra-tipis, gaya anyar house dekorasi materi marmer

    marmer alam Super lancip Kanthi bukaan saka toko kapal penggedhe Apple ing Macau direnovasi ing populer.Wong duwe pangerten beda babagan lembaran marmer ultra-tipis.Dina iki, produk ...
    Waca liyane