Travertine

  • 60 × 60 polesan kothak travertine marmer putih cahya kanggo lantai lan riasan

    60 × 60 polesan kothak travertine marmer putih cahya kanggo lantai lan riasan

    Travertine abu-abu minangka watu alam sing nyenengake kanthi warna netral.Travertine abu-abu cocok banget kanggo dekorasi apa wae amarga nada netral.Travertine umume digunakake ing bangunan omah kanggo macem-macem tujuan.Travertine bisa digunakake kanggo countertops, jogan, lan macem-macem aplikasi liyane.Lantai travertine, kajaba fungsine minangka bahan meja, minangka cara sing apik kanggo nggawe statement ing omah sampeyan.Kothak Travertine bakal digunakake kanggo lantai lan tembok.
  • Murah marmer Iran light cream travertine watu alam kanggo tembok cladding

    Murah marmer Iran light cream travertine watu alam kanggo tembok cladding

    Travertine abu-abu minangka watu alam sing nyenengake kanthi warna netral.Travertine abu-abu cocok banget kanggo dekorasi apa wae amarga nada netral.Travertine umume digunakake ing bangunan omah kanggo macem-macem tujuan.Travertine bisa digunakake kanggo countertops, jogan, lan macem-macem aplikasi liyane.Lantai travertine, kajaba fungsine minangka bahan meja, minangka cara sing apik kanggo nggawe statement ing omah sampeyan.Kothak Travertine bakal digunakake kanggo lantai lan tembok.
  • Slab marmer travertine abang polesan grosir kanggo gagasan jedhing

    Slab marmer travertine abang polesan grosir kanggo gagasan jedhing

    Travertine kacathet amarga veining sing khas lan asring ditemokake ing nada netral sing anget;Nanging, kothak travertine kasedhiya ing macem-macem werna, kalebu putih, beige, salaka abu-abu, abu-abu peteng, abang, lan ing.Travertine minangka watu sing awet banget, lan nalika perawatan luwih gampang tinimbang sawetara jinis watu alam liyane, watu kasebut uga cukup abot, lan sifat keropose kudu kerep disegel.Iku ora cocok kanggo saben kahanan.Lantai travertine sing dibangun lan dijaga kanthi bener, ing sisih liya, bisa nyedhiyakake kombinasi kaendahan alam khusus kanggo wilayah interior.
  • Ubin watu marmer alami travertine putih gading kanggo lantai

    Ubin watu marmer alami travertine putih gading kanggo lantai

    Travertine putih minangka watu sing éndah lan apik sing asalé saka Roma, Italia.Bisa digawe kanthi macem-macem permukaan lan ngisi bolongan.Travertine putih minangka salah sawijining watu bangunan paling wiwitan, lan akeh digunakake ing arsitektur Romawi minangka jubin lan jubin tembok, uga paving.Kothak travertine putih bisa digunakake ing njero ruangan lan njaba.Ana sawetara perawatan lumahing kanggo milih saka, kalebu polesan, honed, disapu resik, lan tumbled.Slabs kanthi kekandelan 20 utawa 30 mm kasedhiya.
  • rega apik polesan tembok jubin watu ubin klasik beige travertine

    rega apik polesan tembok jubin watu ubin klasik beige travertine

    Marmer Travertine teka ing macem-macem jeneng lan werna ing pasar.Nanging, warna krim, coklat cahya lan peteng, emas (kuning), abu-abu (perak), abang, walnut, gading, coklat emas, krem, lan warna-warni sing paling umum.Werna travertine sing paling populer yaiku travertino beige cahya.
  • Iran vena ngethok jubin lantai salaka abu-abu travertine kanggo dekorasi njero ruangan

    Iran vena ngethok jubin lantai salaka abu-abu travertine kanggo dekorasi njero ruangan

    Travertine perak minangka watu warna abu-abu kanthi palet warna sing sugih.Iran quarries macem-macem travertine.Gumantung saka jinis potongan sing digunakake ing watu, travertine perak duwe macem-macem pola.Amarga evasion saka vena kothak nalika proses nglereni, kita njaluk lumahing karo werna-werna nada saka hue padha ing cross-cut.Kita nggawe slab sing dipotong vena kanthi cara sing padha duwe vena paralel sing asri kanthi bolongan lan nada sulih ing kabeh permukaan.Ing gaya iki, output lan dikarepake kanggo slabs vena-Cut lan kothak sing luwih dhuwur.Silver abu-abu polesan jubin marmer travertine cocok kanggo jedhing, pawon lan kamar urip jubin uga tembok.
  • Ubin dinding batu marmer alami titanium abu-abu perak tua travertine

    Ubin dinding batu marmer alami titanium abu-abu perak tua travertine

    Travertine abu-abu minangka watu alam sing nyenengake kanthi warna netral.Travertine abu-abu cocok banget kanggo dekorasi apa wae amarga nada netral.Travertine umume digunakake ing bangunan omah kanggo macem-macem tujuan.Travertine bisa digunakake kanggo countertops, jogan, lan macem-macem aplikasi liyane.Lantai travertine, kajaba fungsine minangka bahan meja, minangka cara sing apik kanggo nggawe statement ing omah sampeyan.Kothak Travertine bakal digunakake kanggo lantai lan tembok.