Batu nisan & nisan

  • Desain nisan malaikat penjaga kremasi kanggo kuburan

    Desain nisan malaikat penjaga kremasi kanggo kuburan

    Angel Monuments, perwakilan saka katresnan, katentreman, lan katentreman, patung malaikat minangka cara sing becik kanggo ngurmati wong sing ditresnani, makili hubungan antarane langit lan bumi lan nglambangake iman, kekuatan, perlindungan, katresnan, tentrem, lan kaendahan.Monumen Iman nawakake monumen malaikat ing macem-macem wujud lan desain, kanthi simbol lan ikonografi sing nglambangake kewarganegaraan utawa iman individu sing wis tilar donya.Monumen iki bisa digabung karo macem-macem wujud, kayata jantung, lan dihiasi nganggo etsa lan ukiran sing apik kanggo nemtokake jumlah kuburan sing ora ana watesan.
  • Mausoleums nisan nisan nisan lan monumen karo basa

    Mausoleums nisan nisan nisan lan monumen karo basa

    Penanda kuburan Ledger minangka watu gedhe sing nutupi kabeh kuburan, umume ketebalan 8 inci.Tandha kuburan ledger bisa diukir lan digunakake minangka nisan dhewe, utawa bisa digabung karo tugu utawa nisan ing sirah kuburan.
    Dheweke, kaya jinis spidol liyane, bisa uga disesuaikan kanthi macem-macem pilihan foto, desain, lan simbol saka file seni kanggo mbantu sampeyan ngelingi sing sampeyan tresnani.Apa wae monumen panguburan warata pribadi sing sampeyan pilih, Xiamen Rising Source bakal kolaborasi karo sampeyan kanggo ngrancang lan nggawe miturut syarat lan pilihan sampeyan.
  • Columbarium granit cilik ing ndhuwur kubah kuburan lemah lan kuburan mausoleum

    Columbarium granit cilik ing ndhuwur kubah kuburan lemah lan kuburan mausoleum

    Columbarium kontemporer, sacara teknis, struktur apa wae sing ngemot sisa-sisa kremasi.Akeh columbaria modern niru gaya dibagi-bagi saka struktur awal kasebut, kanthi tembok bagean sing disebut "relung" sing nduwe guci individu.Mausoleum minangka monumen ing ndhuwur lemah sing dirancang kanggo nampung siji utawa luwih peti mati utawa guci.Mausoleum kulawarga pribadi, mausoleum pendamping, lan perkebunan kremasi pribadi bisa digawe khusus kanggo cocog karo visi kulawarga sampeyan.
  • Harga pabrik granit ukiran monumen kuburan patung malaikat bersayap

    Harga pabrik granit ukiran monumen kuburan patung malaikat bersayap

    Harga pabrik granit ukiran monumen kuburan patung malaikat bersayap
  • Custom designs granit monumen memorial nisan kanggo kuburan

    Custom designs granit monumen memorial nisan kanggo kuburan

    Napa granit dadi pilihan populer kanggo nisan?Nalika granit tartamtu luwih angel tinimbang liyane, kabeh granit bakal urip tanpa wates.Akibaté, memorial granit sampeyan kudu katon lan bobot sing padha saiki ing 100.000 taun utawa luwih.
  • Kuburan khusus ukiran batu nisan granit kosong ing kuburan

    Kuburan khusus ukiran batu nisan granit kosong ing kuburan

    Papan peristirahatan pungkasan saka wong sing wis tilar donya ditandhani karo nisan kuburan granit bespoke, uga dikenal minangka nisan.Memorial gravestone teka ing macem-macem wujud lan ukuran, wiwit saka spidol warata sing dumunung ing lemah kanggo ngadegake monumen sing katon nganti tekan langit.Nisan sing digawe khusus bisa uga kanggo sawetara kuburan lan kasedhiya ing macem-macem desain lan wujud, ditulis nganggo etsa utawa ukiran sing nggumunake dening seniman peringatan sing duwe bakat.Padha kerep kalebu simbol lan perumpamaan sing nuduhake etnis utawa iman individu almarhum.Kanggo monumen tradisional lan kremasi, sampeyan bisa milih saka macem-macem pilihan warna granit ing sawetara tingkat rega.
  • Batu nisan peringatan ukiran datar granit khusus kanggo kuburan

    Batu nisan peringatan ukiran datar granit khusus kanggo kuburan

    Nisan, nisan, utawa nisan yaiku prasasti watu utawa tandha sing dipasang ing kuburan.Jenis monumen sing paling umum ing situs kuburan yaiku nisan.Nisan biasane minangka watu (biasane granit) sing ngadeg kanthi tegak ing lemah, supaya wong sing liwat bisa ngenali kanthi bener.