Granit abu-abu

  • Custom ukuran flamed Shandong g343 lu lantai abu-abu paving kothak granit

    Custom ukuran flamed Shandong g343 lu lantai abu-abu paving kothak granit

    We are G343 lu supplier granit werna abu-abu, lan kita ngatur lan nyuplai G343 ukuran khusus granit kothak, antarane liyane.G343 granit uga disebut Shandong granit abu-abu, lu granit abu-abu.Lantai granit abu-abu G343 kanthi permukaan sing polesan utawa murub.Iki minangka watu abu-abu Cina sing kondhang saka provinsi Shandong.Lantai granit werna abu-abu iki nduweni kualitas sing konsisten lan ukuran sing khas saka 30cm nganti 80cm;Nanging, ukuran alternatif bisa uga digawe khusus.
    G343 Granite uga bisa dipotong dadi macem-macem formulir, ngasilake produk murah sing asring digunakake kanggo watu paving ruangan utawa kothak fasad tembok.Kothak lantai duwe umur layanan sing dawa lan saiki diekspor menyang pirang-pirang negara.
  • G654 impala granit abu-abu alam pamisah pasuryan jamur ubin tembok watu

    G654 impala granit abu-abu alam pamisah pasuryan jamur ubin tembok watu

    Deskripsi Nama Produk G654 impala granit abu-abu granit alami pamisah pasuryan jamur watu ubin tembok Warna abu-abu peteng Finishing Dipoles, diasah, flamed, mesin sawn, flamed + sikat, antik, lumahing pipeapple, chiseled, Sandblasted, etc.Genteng Tipe Batu, Ukuran Paving Cut-to-Size 300x600mm, 600x600mm, 30x90mm, lsp.Packing Kuat peti kayu seaworthy Quality 1) QC tindakake saka nglereni blok kanggo packing, mriksa siji-siji.Target pasar Eropa Kulon, Eropa Paskah, AS, Amerika Utara, Dadi ...
  • Granit putih california abu-abu cahya kanggo njaba tembok ngarep omah

    Granit putih california abu-abu cahya kanggo njaba tembok ngarep omah

    Cladding tembok njaba minangka bahan sing digunakake kanggo nglindhungi utawa nambah kulit ing tembok.Iki digunakake ing industri bangunan kanggo menehi tahan cuaca lan bantalan termal.Iki uga bakal nambah kaendahan tembok njaba.
  • Jalan raya watu granit abu-abu blok trotoar paving bata lan pavers

    Jalan raya watu granit abu-abu blok trotoar paving bata lan pavers

    Paving watu granit nambah keanggunan lan kaendahan ing ruangan ruangan.Bisa digunakake kanggo nggawe dalan, patio, ruang makan ruangan, lan uga area sarana.Salah siji fitur paling penting saka slabs paving granit, lan salah siji saka alasan kenapa patios granit dadi populer, iku arang banget awet, duwe span urip dawa, lan bisa ngidinke gerakan terus-terusan, bobot, lan unsur.Watu paving granit bisa digunakake ing saben kebon, preduli saka gaya utawa pilihan.Gendéra paving granit kita teka ing macem-macem warna sing cocog karo kabutuhan.Kanthi slabs granit kita, sampeyan bisa menehi taman atmosfer kontemporer, klasik, modern, utawa malah kreatif.
  • Kothak granit abu-abu kayu zaitun flamed kanggo cladding tembok njaba

    Kothak granit abu-abu kayu zaitun flamed kanggo cladding tembok njaba

    Kayu Zaitun minangka granit abu-abu sing ditemokake ing China sing nduweni werna ijo zaitun.Watu iki cocog kanggo monumen, worktops, mozaik, banyu mancur, blumbang lan tutup tembok, tangga, kusen jendela, lan proyek arsitektur liyane.Uga diarani Granit Kayu Zaitun, Granit Kayu Zaitun, lan Granit Kayu Zaitun.Dipoles, Sawn Cut, Sanded, Rockfaced, Sandblasted, Tumbled, lan finish liyane kabeh bisa karo granit kayu zaitun.
  • China watu alam G623 polesan slabs granit mirah kanggo lantai

    China watu alam G623 polesan slabs granit mirah kanggo lantai

    G623 granit punika granit werna abu-abu cahya saka China.Uga dikenal minangka China Rosa Beta Granite, Haicang Bai, Haicang White Granite, Barry White, Moon Pearl, Padang Beta, Padang New Rosa, Padang White, Grey Sardo, lan China Bianco Sardo Granite.Granit abu-abu-pink kanthi tekstur medium.Granit G623 item bisa duwe lumahing polesan, honed, flamed, bushhammered, lan ing.Granit G623 asring digunakake kanggo nggawe jubin jubin, ubin tembok, countertops, ndhuwur Vanity, watu paving, kerbstone, watu kubus, tangga, windowsill, lan produk liyane padha.Produk granit G623 didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging Eropa, Amerika, lan Timur Tengah, lan liya-liyane.Granit minangka watu alam sing ana ing blok kasar, slab, ubin, lan monumen.Iku bakal beda-beda ing werna lan veining, lan mirip persis ora bisa dijamin.
  • G654 abu-abu peteng flamed granit kanggo kothak lantai njaba

    G654 abu-abu peteng flamed granit kanggo kothak lantai njaba

    G654 granit punika granit werna abu-abu peteng ing China.Uga jenenge arang granit abu-abu peteng, Padang peteng, granit ireng wijen, China nero impala granit, granit ireng seasame, Changtai G654 granit.
  • Granit abu-abu juparana colombo alami kanggo ubin lantai njaba

    Granit abu-abu juparana colombo alami kanggo ubin lantai njaba

    Granit abu-abu Juparana minangka granit gelombang abu-abu ing China.Juparana abu-abu awet, tahan asam lan alkali, lan tahan cuaca, saéngga cocog kanggo panggunaan ruangan sing dawa.
  • Cina G603 granit werna abu-abu cahya kanggo kothak lantai ruangan

    Cina G603 granit werna abu-abu cahya kanggo kothak lantai ruangan

    G603 granit iku jenis granit abu-abu quarried ing China.G603 watu granit utamané uga-cocog kanggo tembok ruangan lan aplikasi lantai, monumen, sills, staircases, worktops, mozaik, etuking, lan proyèk arsitektur liyane.