Batu sintered

  • Mebel ruang makan persegi panjang meja makan watu sintered lan kursi 4/6

    Mebel ruang makan persegi panjang meja makan watu sintered lan kursi 4/6

    Watu sinter minangka zat adhedhasar watu sing kerep digawe kaya bahan liyane kayata jubin, watu alam, lan ciri khas liyane.Jeneng kasebut asale saka sintering, yaiku tumindak nggabungake komponen dadi barang sing padhet kanthi nggunakake panas dhuwur.Kajaba saka tekstur visual sing nyenengake lan pilihan warna sing narik kawigaten para pemilik omah sing mbedakake, kekandelan watu sintered ndadekake pilihan sing cocog kanggo instalasi ing lokasi kayata ruang makan - kaya perabotan panedhaan watu kuarsa.
  • Furnitur ruang tamu metal base sintered ndhuwur meja watu marmer

    Furnitur ruang tamu metal base sintered ndhuwur meja watu marmer

    Watu sinter minangka zat adhedhasar watu sing kerep digawe kaya bahan liyane kayata jubin, watu alam, lan ciri khas liyane.Jeneng kasebut asale saka sintering, yaiku tumindak nggabungake komponen dadi barang sing padhet kanthi nggunakake panas dhuwur.Kajaba saka tekstur visual sing nyenengake lan pilihan warna sing narik kawigaten para pemilik omah sing mbedakake, kekandelan watu sintered ndadekake pilihan sing cocog kanggo instalasi ing lokasi kayata ruang makan - kaya perabotan panedhaan watu kuarsa.
  • Furnitur jedhing modern kabinèt sintered watu jedhing Vanity

    Furnitur jedhing modern kabinèt sintered watu jedhing Vanity

    Kaluwihan duwe ndhuwur Vanity watu sintered.
    Awet banget.Apa watu sintered awet, yen sampeyan kepingin weruh?Iki minangka salah sawijining kekuwatan kompresi paling dhuwur ing produk apa wae ing kelase (kuarsa, marmer, granit, porselen).
    Awet banget.Iku ngeruk, abrasion, expansion termal, kimia, UV, lan impact tahan.
    Non-porous.Watu sinter, ora kaya saingan, nduweni permukaan sing ora keropos sing ndadekake tahan noda.
    Bisa adaptasi banget.Watu sintered kasedhiya ing macem-macem tekstur lan werna.
    Prasaja kanggo njaga.Gampang kanggo ngresiki lan njaga amarga minangka zat sing ora keropos sing ora perlu disegel.
  • Dining room sintered watu Furnitur amba bunder meja panedhaan karo kursi

    Dining room sintered watu Furnitur amba bunder meja panedhaan karo kursi

    Watu sinter minangka zat adhedhasar watu sing kerep digawe kaya bahan liyane kayata jubin, watu alam, lan ciri khas liyane.Jeneng kasebut asale saka sintering, yaiku tumindak nggabungake komponen dadi barang sing padhet kanthi nggunakake panas dhuwur.Kajaba saka tekstur visual sing nyenengake lan pilihan warna sing narik kawigaten para pemilik omah sing mbedakake, kekandelan watu sintered ndadekake pilihan sing cocog kanggo instalasi ing lokasi kayata ruang makan - kaya perabotan panedhaan watu kuarsa.
  • Ubin batu marmer fleksibel ultra tipis format besar

    Ubin batu marmer fleksibel ultra tipis format besar

    Veneer marmer porselen tipis minangka produk dekoratif sing populer amarga fungsine.Produk iki nduweni kabecikan sing fleksibel, ngidini sampeyan nyelehake ing permukaan sing mlengkung kayata kolom bunder, tembok, countertop, ndhuwur meja utawa apa wae sing bisa sampeyan pikirake.Padha bisa dibungkus meh kabeh.Kabinèt, kolom, kabèh hotel - veneer katon ora cocog karo fisika, nanging Xiamen Rising Source duwe teknologi eksklusif kanggo ngolah potongan-potongan porselen cilik iki lan bisa mlengkung apa wae.Iki minangka cara nglereni biaya sing digunakake ing perabotan watu lan worktops.
  • Calacatta lancip porselen marmer Ponggawa porselen slab kanggo pawon countertop

    Calacatta lancip porselen marmer Ponggawa porselen slab kanggo pawon countertop

    Katrangan Katrangan Jeneng Produk: Calacatta lempengan porselen keramik marmer tiruan tipis kanggo countertop pawon Tipe Produk: Papan porselen format gedhe sing dipotong miturut ukuran Permukaan: Dipoles / diasah Ukuran Slab: 800X1400/2000/2600/2620mm, 900×1800/2000mm, 41200×2000mm / 2600 / 2700mm, 1600 × 2700 / 2800 / 3200mm Cut kanggo ukuran: Ukuran Customized Kekandelan: 3mm, 6mm, 9mm, 11mm, 12mm, 15mm Fitur: 1: 1 Nuduhake kaendahan marmer alam Aplikasi: Interior Wall Exterior Fa. .
  • Tekstur granit patagonia ringan batu buatan lempengan porselen tipis

    Tekstur granit patagonia ringan batu buatan lempengan porselen tipis

    Watu sinter minangka pilihan populer kanggo countertops, backsplashes, lan finish pawon liyane.Uga cocok kanggo jogan, kolam renang, jogan ruangan, kolam renang, lan spa.Permukaan watu iki bisa digunakake kanggo nutupi wilayah sing ageng amarga awet, gampang dijaga, lan regane terjangkau.
  • 3200 besar porselen fleksibel panas bending melengkung marmer sintered ubin slab batu

    3200 besar porselen fleksibel panas bending melengkung marmer sintered ubin slab batu

    Veneer marmer porselen tipis minangka produk dekoratif sing populer amarga fungsine.Produk iki nduweni kabecikan sing fleksibel, ngidini sampeyan nyelehake ing permukaan sing mlengkung kayata kolom bunder, tembok, countertop, ndhuwur meja utawa apa wae sing bisa sampeyan pikirake.Padha bisa dibungkus meh kabeh.Kabinèt, kolom, kabèh hotel - veneer katon ora cocog karo fisika, nanging Xiamen Rising Source duwe teknologi eksklusif kanggo ngolah potongan-potongan porselen cilik iki lan bisa mlengkung apa wae.Iki minangka cara nglereni biaya sing digunakake ing perabotan watu lan worktops.
  • Genteng marmer buatan thermoforming ukuran paling gedhe kanggo desain cladding kolom pilar

    Genteng marmer buatan thermoforming ukuran paling gedhe kanggo desain cladding kolom pilar

    Slab porselen saka Rising Source Stone bisa panas bend minangka kothak marmer busur cladding forpillar, pilar kothong, desain kolom.Ukuran paling gedhe bakal dadi 3200mm.Kekandelan banget tipis, mung 3mm.Yen sampeyan pengin dekorasi omah nganggo pilar, ubin slab watu sintered sing mlengkung bakal dadi pilihan sing paling apik.
  • Panel veneer marmer watu fleksibel fleksibel porselen tipis kanggo perabotan

    Panel veneer marmer watu fleksibel fleksibel porselen tipis kanggo perabotan

    Veneer marmer porselen tipis minangka produk dekoratif sing populer amarga fungsine.Produk iki nduweni kabecikan sing fleksibel, ngidini sampeyan nyelehake ing permukaan sing mlengkung kayata kolom bunder, tembok, countertop, ndhuwur meja utawa apa wae sing bisa sampeyan pikirake.Padha bisa dibungkus meh kabeh.Kabinèt, kolom, kabèh hotel - veneer katon ora cocog karo fisika, nanging Xiamen Rising Source duwe teknologi eksklusif kanggo ngolah potongan-potongan porselen cilik iki lan bisa mlengkung apa wae.Iki minangka cara nglereni biaya sing digunakake ing perabotan watu lan worktops.
  • 800×800 calacatta efek marmer putih kinclong porselen jubin tembok

    800×800 calacatta efek marmer putih kinclong porselen jubin tembok

    Kothak porselen digawe kanthi nggunakake lempung khusus sing kalebu pasir lan feldspar sing disigar.Kothak porselin diprodhuksi ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang ubin keramik, sing ndadekake luwih awet.Marmer porselen minangka bahan sing tahan suwe, atraktif, lan gampang diresiki sing cocog kanggo jedhing, pawon, lan meh kabeh wilayah liyane ing omah kulawarga.Apa kanggo tumpahan pawon utawa wektu adus, sampeyan bisa ngandelake porselen kanggo tahan tetes, tumpahan, lan nyandhang biasa nganti pirang-pirang dekade.Iku uga minangka prasaja minangka ngganti kothak porselen siji yen rusak.
  • Papan watu sintered marmer kuarsa buatan kanggo meja makan

    Papan watu sintered marmer kuarsa buatan kanggo meja makan

    Kita padha intrigued dening watu sintered nalika kita pisanan weruh ing pasar, lan nyekel kapentingan kita.Lempengan watu kaya wesi lan watu, nanging muni kaya kaca lan keramik nalika sampeyan nuthuk.Materi apa sing digawe?SINTERED STONE secara harfiah tegese "watu kandhel" ing basa Inggris.Loro sifat rock penting diwenehake ing kene: Kapadhetan lan asal saka watu.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2