Marmer abu-abu

  • Polesan marmer slab peteng calacatta abu-abu marmer abu-abu kanggo lantai tembok

    Polesan marmer slab peteng calacatta abu-abu marmer abu-abu kanggo lantai tembok

    Grey iku kalem, alus, lan lembut kaya wong lanang.Wis tempered dening wektu lan nolak impact saka tren, lan wis dadi werna netral paling populer.
    Marmer abu-abu Calacatta njupuk werna abu-abu minangka werna dhasar, tekstur kaya awan diganti karo werna abu-abu alus, lan garis coklat dihiasi.
    Nada tenang saka pawon marmer abu-abu calacatta menehi ilusi misteri.Kathah cahya padhangake kecanggihan aneh sing digawa dening marmer, dihiasi karo sentuhan pesona alus, nyuntikake modernitas lan padhang menyang ruang.
    Ruang jedhing sing nyaman, sing dadi pertimbangan desainer kanggo kualitas urip.Tembok jedhing ditata nganggo marmer abu-abu calacatta, bathtub putih, lan warna minimalis modern sing cocog karo abu-abu lan putih prasaja nanging ora prasaja.
  • Rega paling apik 45 marmer abu-abu peteng kanggo tembok / jogan proyek

    Rega paling apik 45 marmer abu-abu peteng kanggo tembok / jogan proyek

    Kanggo dekorasi akeh vila lan apartemen dhuwur, supaya ora monoton, marmer abu-abu digunakake kanggo paving, kanthi tekstur marmer kelas dhuwur, sing ora bisa dibandhingake karo bahan liyane.Saliyane subsidi tembok, tembok latar mburi TV, latar mburi teras lan tembok latar mburi sofa uga bisa dipasang.
    Kajaba iku, lemah laying iku kudu kanggo dekorasi.Watu alam dipilih, sing ditondoi kanthi kuwat lan tahan nyandhang.Marmer alam werna abu-abu iku dhuwur-bahan lan ayu, lan iku uga pilihan sing paling apik kanggo lemah laying.
  • Flooring bookmatched marmer abu-abu aquasol karo vena

    Flooring bookmatched marmer abu-abu aquasol karo vena

    Marmer luwih saka mung marmer.Saben slab unik, sawetara sing luwih entheng lan liyane luwih ekspresif.Apa wae pola sing sampeyan pilih, tren populer anyar menyang marmer sing cocog karo buku-nggunakake rong slab marmer gambar pangilon sing disusun ing permukaan sing padha kaya kaca buku sing mbukak - minangka materi sing paling menarik.Bookmatching mesthi dadi 'tren' saiki ing pawon, adus, lan ruang tamu.Pelanggan seneng tampilan alami kanthi veining sing béda.
  • Kothak lantai hilton marmer abu-abu peteng kanggo balai bangunan komersial

    Kothak lantai hilton marmer abu-abu peteng kanggo balai bangunan komersial

    Hilton abu-abu watu alam sing apik banget werna marmer abu-abu peteng.Bisa dihiasi kanthi apik ing tembok interior, lantai, lan liya-liyane, utamane cocog kanggo bangunan komersial lan umum.
  • China rega murah athena abu-abu abu-abu watu marmer slabs kanggo jogan

    China rega murah athena abu-abu abu-abu watu marmer slabs kanggo jogan

    Marmer abu-abu Athena minangka jinis marmer abu-abu sing regane murah.Watu iki becik kanggo mozaik, banyu mancur, kolam renang lan tutup tembok, tangga, kusen jendela, pola marmer waterjet, lan proyek desain liyane.Athena Grey iku jeneng liya kanggo Gris Athena Marble.Polesan, potong sawn, sanded, rockfaced, sandblasted, tumbled, lan finish liyane kasedhiya kanggo Athena abu-abu marmer.
  • Hot sale polesan pietra Bulgaria marmer abu-abu peteng kanggo tembok lan lantai panutup

    Hot sale polesan pietra Bulgaria marmer abu-abu peteng kanggo tembok lan lantai panutup

    Kanggo dekorasi akeh vila lan apartemen dhuwur, supaya ora monoton, marmer abu-abu digunakake kanggo paving, kanthi tekstur marmer kelas dhuwur, sing ora bisa dibandhingake karo bahan liyane.Saliyane subsidi tembok, tembok latar mburi TV, latar mburi teras lan tembok latar mburi sofa uga bisa dipasang.
    Kajaba iku, lemah laying iku kudu kanggo dekorasi.Watu alam dipilih, sing ditondoi kanthi kuwat lan tahan nyandhang.Marmer alam werna abu-abu iku dhuwur-bahan lan ayu, lan iku uga pilihan sing paling apik kanggo lemah laying.
  • Turkey watu ponte vecchio kahuripan marmer abu-abu putih kanggo tembok lan countertop

    Turkey watu ponte vecchio kahuripan marmer abu-abu putih kanggo tembok lan countertop

    Marmer abu-abu Bruce minangka marmer biru cahya kanthi pola abu-abu peteng 45 derajat sing luar biasa, kapadhetan dhuwur, lan finish sing apik banget.Asring digunakake kanggo tembok fitur TV, tembok sing luar biasa, lantai lobi, lan meja kerja amarga warna lan desain sing khas.
  • Watu alam maserati marmer abu-abu peteng kanggo dekorasi interior

    Watu alam maserati marmer abu-abu peteng kanggo dekorasi interior

    Maserati abu-abu minangka marmer abu-abu peteng.Watu iki becik kanggo aplikasi tembok lan lantai njaba lan interior, uga countertops, mozaik, tutup tembok, undhak-undhakan, kusen jendela, lan proyek hiasan liyane.Polished, Honed, Sandblasted, Antiqued, lan perawatan liyane kasedhiya kanggo Maserati Grey Marble.Sandblasted, Antiqued, lan pangobatan liyane kasedhiya kanggo marmer abu-abu maserati.
  • rega Grosir putih cahya abu-abu statuario marmer kanggo tembok lan lantai

    rega Grosir putih cahya abu-abu statuario marmer kanggo tembok lan lantai

    Marmer statuario abu-abu minangka marmer abu-abu cahya kanthi sawetara vena putih.Luwih peteng tinimbang marmer putih statuario.Iku utamané apik kanggo cladding tembok njero ruangan. Amarga marmer alam minangka watu atos sing bereaksi karo cairan asam, warna kasebut owah nalika katon.Marmer alam saiki dadi modis lan akeh digunakake ing dekorasi omah modern, kayata tembok njaba, patung, pawon, tangga, lan jamban, lsp.
  • Rega pabrik marmer abu-abu cahya Italia kanggo jedhing

    Rega pabrik marmer abu-abu cahya Italia kanggo jedhing

    Marmer cocog kanggo mayoritas udan lan aplikasi wilayah udan liyane.Yen sampeyan pengin njaga watu sampeyan katon paling apik, sawetara perawatan penting, nanging iki ora dadi masalah.Penampilan jubin marmer sing apik ing jedhing bisa nambah nilai gedhe kanggo omah nalika uga nambah pengalaman adus lan dandan, utamane nalika watu kayata marmer abu-abu cahya digunakake.Nalika nerangake udan lan bak ngubengi, marmer ora angel kanggo ngresiki yen ngerti carane.Kene enem tips kanggo mbantu njaga padusan marmer, bak, lan saubengé resik lan apik.
    1.Elinga kanggo ngresiki kerep.
    2. Tansah kothak marmer garing.
    3. Aja nggunakake pembersih kluwarga umum ing kothak marmer.
    4. Gunakake Bahan lan Piranti Reresik Lembut
    5.Avoid lumahing lantai polishing.
    6. Tansah Segel Good ing Stone Panjenengan
  • Murah tembok panutup jogan slabs bruce awu abu-abu buku cocog marmer

    Murah tembok panutup jogan slabs bruce awu abu-abu buku cocog marmer

    Marmer abu-abu Bruce minangka marmer biru cahya kanthi pola abu-abu peteng 45 derajat sing luar biasa, kapadhetan dhuwur, lan finish sing apik banget.Asring digunakake kanggo tembok fitur TV, tembok sing luar biasa, lantai lobi, lan meja kerja amarga warna lan desain sing khas.
  • Kothak tembok lantai marmer abu-abu sing dipoles kanggo desain interior modern

    Kothak tembok lantai marmer abu-abu sing dipoles kanggo desain interior modern

    Marmer abu-abu Hermes minangka marmer abu-abu peteng kanthi urat jaringan ing permukaan sing asale saka Turki.Uga disebut New Hermes Ash Marble, Hermes Grey Marble, Grey Emperador Marble, Emperador Fume Marble, Emperedor Grey Marble, Hermes Brown Marble, Luna Hermes Grey Marble, Emperedor Grey Marble, Emperedor Grey Marble, Grey Emperador Marble, Hermes Grey Dark Marble, Emperador Ash Marble.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2