Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

We are langsung produsen profesional saka watu alam wiwit 2002.

Apa produk sampeyan bisa nyedhiyakake?

We offer bahan watu siji-mandeg kanggo proyèk, marmer, granit, onyx, quartz lan watu ruangan, kita duwe mesin siji-mandeg kanggo nggawe slabs amba, sembarang kothak Cut kanggo tembok lan lantai, waterjet medallion, kolom lan pilar, skirting lan ngecor , tangga, perapian, banyu mancur, patung, ubin mozaik, perabotan marmer, lsp.

Bisa njaluk sampel?

Ya, kita nawakake conto cilik gratis kurang saka 200 x 200mm lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Aku tuku kanggo omahku dhewe, jumlahe ora akeh banget, apa bisa tuku saka sampeyan?

Ya, kita uga ngawula kanggo akeh klien omah pribadi kanggo produk watu.

Apa wektu pangiriman?

Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:

(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;

(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;

(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;

(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;

(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas & pratelan?

Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.
Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.