Babagan Perusahaan

Rising Source Stone minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing 2016 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomatis, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, undhak-undhakan, ndhuwur counter, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, ubin mozaik, lan liya-liyane, lan nggarap luwih saka 200 buruh trampil. bisa ngasilake paling sethithik 1,5 yuta meter persegi kothak saben taun.

  • perusahaan

FeaturedProduk

PAWARTA

proyèk paling anyar