Babagan Perusahaan

Rising Source Group minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomatis, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, undhak-undhakan, countertops, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, kothak mozaik, lan liya-liyane, lan makaryakke luwih saka 200 buruh trampil. bisa ngasilake paling sethithik 1,5 yuta meter persegi kothak saben taun.

  • perusahaan

FeaturedProduk

PAWARTA

proyek paling anyar