Papan watu sintered marmer kuarsa buatan kanggo meja makan

Katrangan singkat:

Kita padha intrigued dening watu sintered nalika kita pisanan weruh ing pasar, lan nyekel kapentingan kita.Lempengan watu kaya wesi lan watu, nanging muni kaya kaca lan keramik nalika sampeyan nuthuk.Materi apa sing digawe?SINTERED STONE secara harfiah tegese "watu kandhel" ing basa Inggris.Loro sifat rock penting diwenehake ing kene: Kapadhetan lan asal saka watu.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Jeneng produk Papan watu sintered marmer kuarsa buatan kanggo meja makan
Bahan Slab porselen, slab watu sintered
Ukuran 800x2620 mm
kekandelan 15 mm
Lumahing Rampung Kaca Matt
Panganggone Dining table top, worktops, countertops,top rias dll

Kita padha intrigued dening watu sintered nalika kita pisanan weruh ing pasar, lan nyekel kapentingan kita.Lempengan watu kaya wesi lan watu, nanging muni kaya kaca lan keramik nalika sampeyan nuthuk.Materi apa sing digawe?SINTERED STONE secara harfiah tegese "watu kandhel" ing basa Inggris.Loro sifat rock penting diwenehake ing kene: Kapadhetan lan asal saka watu.

3i watu sintered
2i watu sintered
1i watu sintered

Ing bidang desain interior, watu sintered minangka salah sawijining tema panas paling anyar.Iki amarga nggabungake unsur alam lan buatan sing paling apik.Bahan alami digunakake kanggo nggawe permukaan sing menarik, lan teknik teknik digunakake kanggo nyedhiyakake kacepetan lan keluwesan.Cepet ngirit dhuwit, dene versatility ngidini kustomisasi warna, tekstur, lan ukuran.Noda, tabrakan, panas, lan bahan kimia kabeh luwih ditoleransi dening watu sing disinter.

6i sintered-watu-meja-top

Amarga kemampuan adaptasi, kaendahan, kepraktisan, lan keterjangkauan, watu sintered minangka pilihan favorit ing antarane para perancang lan pemilik omah.Watu sinter minangka permukaan sing tahan gores sing cocog kanggo benchtops pawon, countertops, worktops, ndhuwur vanity jedhing, lan aplikasi liyane.

4i watu sintered
5i sintered-watu-meja-top
7i sintered-watu-meja-top

Profil Perusahaan

Sumber Rising Kelompokduwe liyanebahan watupilihan lan solusi siji-mandeg & layanan kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik,lan amanufaktur profesional, desain lan instalasi Staff.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebupemerintah buildings, hotel, pusat blanja, Villas, Apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, antara liya, lan wis mbangun reputasi apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

55 (1)

Packing & Pangiriman

2aca41bc

Pameran

Pameran

2017 BIG 5 DUBAI

Pameran02

2018 LINGKUP USA

Pameran03

2019 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1934

2018 STONE FAIR XIAMEN

Pameran04

2017 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1999

2016 STONE FAIR XIAMEN

FAQ

Apa keuntungan sampeyan?
Perusahaan jujur ​​ing rega cukup kanthi layanan ekspor sing kompeten.

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?
Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.

Apa sampeyan duwe sumber bahan baku watu sing stabil?
Hubungan kerjasama jangka panjang tetep karo pemasok bahan mentah sing layak, sing njamin kualitas produk kita wiwit langkah pertama.

Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
Langkah kontrol kualitas kita kalebu:
(1) Konfirmasi kabeh karo klien kita sadurunge pindhah menyang sumber lan produksi;
(2) mriksa kabeh materi kanggo mesthekake yen bener;
(3) Employee buruh sing wis pengalaman lan menehi latihan sing tepat;
(4) Inspeksi ing kabeh proses produksi;
(5) Pemriksaan pungkasan sadurunge dimuat.

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo luwih akehwatuinformasi produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: