Granit

  • Custom ukuran flamed Shandong g343 lu lantai abu-abu paving kothak granit

    Custom ukuran flamed Shandong g343 lu lantai abu-abu paving kothak granit

    We are G343 lu supplier granit werna abu-abu, lan kita ngatur lan nyuplai G343 ukuran khusus granit kothak, antarane liyane.G343 granit uga disebut Shandong granit abu-abu, lu granit abu-abu.Lantai granit abu-abu G343 kanthi permukaan sing polesan utawa murub.Iki minangka watu abu-abu Cina sing kondhang saka provinsi Shandong.Lantai granit werna abu-abu iki nduweni kualitas sing konsisten lan ukuran sing khas saka 30cm nganti 80cm;Nanging, ukuran alternatif bisa uga digawe khusus.
    G343 Granite uga bisa dipotong dadi macem-macem formulir, ngasilake produk murah sing asring digunakake kanggo watu paving ruangan utawa kothak fasad tembok.Kothak lantai duwe umur layanan sing dawa lan saiki diekspor menyang pirang-pirang negara.
  • G654 impala granit abu-abu alam pamisah pasuryan jamur ubin tembok watu

    G654 impala granit abu-abu alam pamisah pasuryan jamur ubin tembok watu

    Deskripsi Nama Produk G654 impala granit abu-abu granit alami pamisah pasuryan jamur watu ubin tembok Warna abu-abu peteng Finishing Dipoles, diasah, flamed, mesin sawn, flamed + sikat, antik, lumahing pipeapple, chiseled, Sandblasted, etc.Genteng Tipe Batu, Ukuran Paving Cut-to-Size 300x600mm, 600x600mm, 30x90mm, lsp.Packing Kuat peti kayu seaworthy Quality 1) QC tindakake saka nglereni blok kanggo packing, mriksa siji-siji.Target pasar Eropa Kulon, Eropa Paskah, AS, Amerika Utara, Dadi ...
  • G682 kuning emas flamed anti-selip non-slip alur ubin granit kanggo ruangan

    G682 kuning emas flamed anti-selip non-slip alur ubin granit kanggo ruangan

    G682 kuning emas flamed anti-selip non-slip alur ubin granit kanggo ruangan
  • China supplier grosir pink coklat G664 polesan jubin lantai granit

    China supplier grosir pink coklat G664 polesan jubin lantai granit

    China supplier grosir pink coklat G664 polesan jubin lantai granit
  • Batu kultur batu tulis alami ditumpuk kanggo cladding tembok njaba

    Batu kultur batu tulis alami ditumpuk kanggo cladding tembok njaba

    Watu slate budaya slate kasedhiya ing macem-macem warna lan jinis, lan teksture apik lan alus.Sawetara watu budaya nggambarake emosi dhasar sing ora rumit, dene sing liyane kuwat lan ora bisa dikendhaleni, dene sing liyane apik banget lan polesan.Amarga watu budaya iku banget hard lan wis penet-resisting, nyandhang-nolak, karat-nolak, lan non-radioaktif, iku bahan construction cocok lan ramah lingkungan kanggo dekorasi.Saiki, watu budaya wis akeh digunakke dening tembok latar mburi, roofing, jogan, cladding, sills, paving, slabs, Cut kanggo Ukuran ing Villas, bangunan umum, arsitektur plataran, arsitektur Taman, ageng wisata villa gunung liburan, hotel lan struktur liyane.Ing tangan siji, watu budaya nggambarake perasaan alam, primeval, misterius, lan romantis, nglambangake inti lan semangat alam;ing tangan liyane, iku uga bisa makili raos elegan, terhormat, bentenaken, lan olahan, symbolizing gaya seni arsitektur kulon.Yen sampeyan nggunakake watu budaya kanggo dekorasi, sampeyan bakal sok dong mirsani sing struktur campuran karo alam nalika njaga kualitas estetis sawijining.Jinis emosi iki utamané umum ing antarane wong modern sing ndhukung alam lan kepinginan kanggo bali menyang.Akibaté, watu slate budaya wis muncul minangka bintang munggah ing antarane bahan bangunan.
  • Ndhuwur lemah Shanxi ireng granit busur-shaped blumbang dek surround nanggulangi kothak

    Ndhuwur lemah Shanxi ireng granit busur-shaped blumbang dek surround nanggulangi kothak

    Granit minangka pilihan populer kanggo kolam amarga minangka salah sawijining watu alam sing paling angel lan bisa tahan uji wektu.Granit minangka watu sing serbaguna sing bisa digunakake kanggo decking lan paving ing sawetara konteks.granit ireng Shanxi bahan paling apik kanggo blumbang ngubengi lan geladhak blumbang ing watu alam.
  • Brazil polesan wungu putih wungu granit jubin lantai kanggo proyek construction

    Brazil polesan wungu putih wungu granit jubin lantai kanggo proyek construction

    Granit mawar putih Brasil minangka granit putih abu-abu kanthi urat ungu cilik sing katon kaya udan saka tambang gedhe ing Brasil.Nerangake ing macem-macem finish, kalebu honed, polesan, lan flamed, lan bisa digunakake kanggo countertops lan ndhuwur meja.granit iki cocok kanggo omah, kluwarga, lan construction komersial nggunakake ing lantai lan tembok.
  • Flamed anyar giallo california pink granit kanggo kothak lantai njaba

    Flamed anyar giallo california pink granit kanggo kothak lantai njaba

    New giallo california granite punika watu alam pink latar mburi karo vena ireng quarry ing china.Bisa diproses dadi lumahing flamed, lumahing grumbulan-hammered, lumahing flamed lan disapu resik, lumahing chiselled lan ing.Iku utamané cocok kanggo jubin lantai granit njaba dekorasi Taman lan taman.Rising sumber duwe quarry dhewe, supaya kita bisa nyedhiyani granit pink iki kanggo rega apik banget.
  • Ubin paving watu alam sing diobongi granit putih ngubengi kolam

    Ubin paving watu alam sing diobongi granit putih ngubengi kolam

    Watu granit minangka watu sing atos, awet, ora licin lan tahan gores sing cocok kanggo kabeh area taman, dalan, ing saubengé blumbang, teras lan trotoar lan papan ruangan liyane.
    Watu paving granit nduweni gandum sing apik lan tekstur sing seragam.Iku watu patio sing ana ing sawn-surfaced sing ana ing salah siji saka rong finish: flamed utawa leathered.Iki menehi gagasan lanskap modern kanthi garis sing resik.
  • lumahing wedhi misty Rusty G682 watu granit kuning kanggo tembok njaba

    lumahing wedhi misty Rusty G682 watu granit kuning kanggo tembok njaba

    Werna ireng piercing lan veining ora rata saka Ice Blue Granite nggumunake kita.Salajengipun, geometri khayalan warna-warni ing warna putih lan abu-abu ing latar mburi biru-ireng narik perhatian.Watu eksotis biru es sing unik iki entuk kesederhanaan lan keagungan sing nggumunake ing lingkungan sing entheng lan sederhana.Varian polesan watu eksotis iki digunakake ing countertops lan ndhuwur meja sing mesthi bakal narik kawigaten.Nalika watu eksotis iki digunakake ing jubin lan tembok, nggawe tampilan compulsive.Uga nduweni panggunaan hiasan sing apik, kayata perapian sing apik, mlaku-mlaku, lan patio.
  • Granit putih california abu-abu cahya kanggo njaba tembok ngarep omah

    Granit putih california abu-abu cahya kanggo njaba tembok ngarep omah

    Cladding tembok njaba minangka bahan sing digunakake kanggo nglindhungi utawa nambah kulit ing tembok.Iki digunakake ing industri bangunan kanggo menehi tahan cuaca lan bantalan termal.Iki uga bakal nambah kaendahan tembok njaba.
  • Golden giallo california granit cladding kanggo tembok njaba

    Golden giallo california granit cladding kanggo tembok njaba

    Giallo California granit punika quarried Brasil Golden kuning-cahya coklat veined granit.kaendahan alam lan daya tahan.Giallo California granit becik kanggo countertops, monumen, mozaik, external - tembok interior lan aplikasi lantai, etuking, blumbang lan tembok nanggulangi, lan aplikasi liyane sing mbutuhake materi long-tahan.Uga dikenal minangka Giallo California Gold lan Juparana California Granite.Giallo California Granite bisa polesan, sawn Cut, sanded, rockfaced, sandblasted, tumbled, lan flamed, antarane liyane.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3