Produk

  • Mewah marmer ijo peteng St Elle avocatus quartzite kanggo desain tembok jedhing

    Mewah marmer ijo peteng St Elle avocatus quartzite kanggo desain tembok jedhing

    Avocatus Quartzite nduweni macem-macem warna ijo, saka zaitun nganti nada ijo jero, kanthi sorotan putih lan ireng sing ditenun ing saindhenging slab.Iku meh podho alas ijo enigmatic.Uga dikenal minangka St Elle quartzite, Avocado quartzite.
    Avocatus quartzite cocok banget kanggo desain interior mewah.Avocatus quartzite slabs bisa dipotong kanggo ukuran kanggo lantai kuarsit, tembok kuarsit, pawon kuarsit, countertop kuarsit, meja kuarsit, jedhing kuarsit, ndhuwur Vanity kuarsit.
  • Slab kuarsit werna abu-abu / ungu / ijo warna-warni Brasil kanggo puncak meja

    Slab kuarsit werna abu-abu / ungu / ijo warna-warni Brasil kanggo puncak meja

    Pucuk meja sing digawe saka kuarsit minangka watu sing apik lan praktis sing sadurunge dianggep minangka puncak kamakmuran.Iku pilihan becik kanggo papan quartzite digunakake minangka ndhuwur meja amarga iku nggumunke lan kuwat.Malah ing lingkungan kutha, watu kuarsit bisa ngasilake perabot lan struktur alam sing nggumunake.
    Permukaan ndhuwur meja Quartzite pancen gampang dijaga.Lumahing, utamane sing polesan, ora nahan rereget.Kahanan sing padha ditrapake kanggo granit, sing nduweni permukaan sing rata lan tahan abrasi sing luar biasa.
  • New backlit eksotis cristallo tiffany kuarsit ijo cahya kanggo latar mburi tembok

    New backlit eksotis cristallo tiffany kuarsit ijo cahya kanggo latar mburi tembok

    Cristallo tiffany minangka kuarsit Brasil sing nduweni skema warna sing beda-beda saka ijo padhang, putih kristal, urat ijo peteng, lan tandha coklat.Penampilan unik kasebut katon ing aplikasi apa wae.
    Cristallo tiffany quartzite slabs becik kanggo proyek omah lan komersial.Kasedhiya ing polesan utawa bookmatched rampung lan katon apik banget nalika backlit.Hubungi kita kanggo rembugan prices, lan kabeh watu kita kasedhiya kanggo tuku sapunika.
  • Bahan countertop pawon perak emas urat macaubas fantasi kuarsit

    Bahan countertop pawon perak emas urat macaubas fantasi kuarsit

    Kuarsit fantasi Macaubas wis mesthi dipilih kanggo proyek desain sing ora biasa.Iki minangka watu kuarsit sing atos kanthi kristal putih, urat biru, lan tandha emas sporadis sing dicet sacara organik ing latar mburi abu-abu.Kasedhiyane uga saya tambah winates ing wektu, dadi spesialisasi unik sing bisa digawa.Sawetara estetika desain, saka klasik nganti modern, dilengkapi karo countertop kuarsa fantasi macaubas, worktops, tembok fitur, lan jogan.Quartzite bisa digunakake ing proyek desain njaba lan cocok kanggo bangunan omah lan komersial.
  • Grosir marron coklat peteng emperador marmer kanggo Vanity jedhing

    Grosir marron coklat peteng emperador marmer kanggo Vanity jedhing

    Spanyol ayu Emperador Peteng marmer polesan rawuh ing macem-macem jero, coklat sugih lan werna abu-abu.Marmer iki disaranake, kanggo jogan, tembok, lan worktops ing struktur omah lan komersial.Bisa digunakake kanggo proyek lan desain njero ruangan lan ruangan.Bisa digunakake kanggo nutupi tembok, jogan, jedhing lan pawon countertops, blumbang capping, panutup undhak-undhakan, banyu mancur lan sink construction, lan macem-macem tugas tartamtu liyane.Nalika nerangake coklat ing watu, nada coklat ing permukaané bisa owah lan katon kanthi cetha, dadi kaendahan.Yen sampeyan pengin duwe nada peteng ing omah sampeyan, iki minangka pilihan sing paling apik.Penampilane sing ayu ndadekake wilayah apa wae katon alus lan sugih.
  • polesan granit watu slab putih taj mahal kuarsit kanggo countertops pawon

    polesan granit watu slab putih taj mahal kuarsit kanggo countertops pawon

    Kuarsit Taj Mahal dadi populer ing taun-taun pungkasan.Nduwe tampilan sing apik banget lan klasik uga tingkat daya tahan sing dhuwur.Watu iki umume putih, nanging akeh pita lan garis sing luwih jero kayata coklat, biru, utawa emas.Akibaté, katon kaya granit lan slab marmer dhuwur.
  • Harga murah batu alam diasah lantai kapur putih lan ubin tembok

    Harga murah batu alam diasah lantai kapur putih lan ubin tembok

    Watu gamping minangka watu alam sing kawangun atusan yuta taun kepungkur saka watu ing ngisor segara.Sejenis watu kristal sing dibentuk saka akumulasi puing, kerang, karang lan bahan aluvial liyane liwat cuaca lan owah-owahan ing kerak.Watu sing beda diarani watu gamping.Tekstur watu gamping unik lan ora bisa ditiru, lan regane beda-beda gumantung saka teksture.
    Watu gamping Prancis wis dadi watu sing disenengi kanggo jubin lan jubin lantai ing bangunan bersejarah, perkebunan, lan kastil uga ing struktur pamaréntahan lan komersial nganti pirang-pirang abad amarga macem-macem warna lan daya tahan.Keluwesan kasebut kalebu watu dimensi kanggo digunakake ing njero lan njaba bangunan, cladding, jogan, ubin lantai, utawa patung ukiran kaya kolom, baluster, banyu mancur, perapian, utawa monumen.
  • Pemasok batu alam ubin batu gamping putih untuk pelapis dinding dalam ruangan

    Pemasok batu alam ubin batu gamping putih untuk pelapis dinding dalam ruangan

    Watu gamping minangka watu alam, sing dibentuk saka impact lan fusi lebu, cangkang, karang lan organisme laut liyane ing ngisor segara atusan yuta taun kepungkur, lan pungkasane dibentuk sawise tabrakan jangka panjang lan ekstrusi kerak.Putih, beige, kuning, coklat, abu-abu, abang cahya, lan werna liyane.
  • Grosir watu gamping coklat alami Prancis kanggo eksterior tembok villa

    Grosir watu gamping coklat alami Prancis kanggo eksterior tembok villa

    Watu gamping minangka watu alam sing kawangun atusan yuta taun kepungkur saka watu ing ngisor segara.Sejenis watu kristal sing dibentuk saka akumulasi puing, kerang, karang lan bahan aluvial liyane liwat cuaca lan owah-owahan ing kerak.Watu sing beda diarani watu gamping.Tekstur watu gamping unik lan ora bisa ditiru, lan regane beda-beda gumantung saka teksture.
  • Top kualitas vena emas cahya biru azul macaubas quartzite slab kanggo tembok cladding

    Top kualitas vena emas cahya biru azul macaubas quartzite slab kanggo tembok cladding

    Kuarsit azul macaubas biru cahya iki katon kaya langit biru srengenge.Pola latar mburi emas kanthi urat biru cahya.Iki minangka marmer sing apik banget kanggo desain interior omah.Papan kuarsit iki bisa dipotong kanthi ukuran kanggo lantai lan tembok njero ruangan, tangga, meja, meja kerja, puncak bar, ndhuwur meja lan dekorasi njero ruangan liyane.Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo bahan dekorasi omah sing mewah.
    Koleksi kuarsit alam sing nggumunake kalebu warna klasik, sregep lan celah alami, uga kemungkinan sing luwih modern.
  • Brasil marmer panda biru lan putih sing dipoles kanggo tembok bookmatched

    Brasil marmer panda biru lan putih sing dipoles kanggo tembok bookmatched

    Panda marmer minangka watu marmer sing khas lan modis kanthi latar mburi biru lan putih lan ombak gedhe sing nglengkapi garis-garis ireng.Watu alam iki minangka pilihan sing disenengi para perancang omah amarga tekstur lan urat ireng sing apik banget.Garis dramatis ireng sing kandel sing ana ing permukaan marmer menehi tampilan sing nggumunake lan unik.Watu marmer Panda cocok kanggo mbangun interior sing elegan kanggo pawon, ruang tamu, lan tembok jedhing, uga lantai.
  • Mewah watu jade marmer zamrud ijo quartzite slab kanggo desain omah

    Mewah watu jade marmer zamrud ijo quartzite slab kanggo desain omah

    Karakteristik watu kuarsit mewah
    1.Material kasebut dihormati kanthi alami: beda karo watu sing dhuwur.Sanajan regane larang, nanging bisa diproduksi massal.Fitur paling gedhe saka watu kuarsit mewah yaiku ora bisa diprodhuksi sacara massal, amarga kualitase wis tekan tingkat watu permata, lan ing wektu sing padha, kudu tekan tingkat lukisan watu lan arsitektur.Volume lan ukuran watu, mulane, nemtokake inti saka kekurangan watu mewah, yaiku macem-macem paling dhuwur ing watu kasebut.
    2.Uniqueness: Werna sugih lan mawarni-warni, lan tekstur sing tansah ganti, nanging saben produk unik.Apa tektur produk bisa ditampilake maksimal gumantung saka pemahaman akurat master watu tingkat awu babagan karakteristik internal lan arah tekstur bahan mentah watu mewah., gumantung ing nangkep pas desain nglereni lan amba nglereni dening perancang ndhuwur, lan uga gumantung ing pakaryan tliti nglereni manual murni dening tukang watu banget.
    3. Nilai koleksi dhuwur: Amarga produk unik lan alamiah langka, nilai koleksi dhuwur banget.
    4. Kesulitan pangolahan sing dhuwur lan angel ditiru: Amarga varietas kasebut kabeh bahan dhuwur lan langka, ditambah karo desain sing unik, angel diproses babagan materi lan desain, lan ora gampang ditiru.