Produk

  • Calacatta dover oyster slab marmer putih kanggo countertops pawon lan pulo

    Calacatta dover oyster slab marmer putih kanggo countertops pawon lan pulo

    Marmer putih kerang minangka marmer alam sing dhuwur-dhuwur uga dikenal minangka marmer calacatta dover, marmer Fendi White.Iki dibedakake kanthi latar putih, tekstur tembus lan kaya giok, lan distribusi kristal abu-abu lan putih sing ora rata ing papan, nuduhake gaya impresionis sing bebas lan ora resmi.
  • Dekorasi tembok mewah vena emas ungu aquarella quartzite slabs kanggo countertops

    Dekorasi tembok mewah vena emas ungu aquarella quartzite slabs kanggo countertops

    Aquarella purple quartzite minangka bahan dekorasi bangunan dhuwur sing dikenal kanthi warna lan tekstur ungu sing unik.Ungu dianggep minangka simbol kraton lan misteri, menehi wong rasa kamulyan lan bangsawan.Ing wektu sing padha, pola lan tekstur kuarsit Aquarella sugih lan macem-macem, kadhangkala nuduhake pola awan, kaya banyu utawa gunung, menehi wong rasa kaendahan lan seni alam.
  • Batu alam biru roma ilusi kuarsit kanggo countertops pawon

    Batu alam biru roma ilusi kuarsit kanggo countertops pawon

    Kuarsit Romawi biru nduweni nada biru sing sugih kanthi urat lan bintik putih lan abu-abu.Werna lan gandum nggawe granit Romawi biru banget populer ing interior, utamane kanggo area kayata tembok, jubin lan countertops.Biru alus kanthi tekstur emas bakal nggawe ruangan katon resik lan seger!
  • Black ruby ​​nero meteorit granit slab kanggo countertops

    Black ruby ​​nero meteorit granit slab kanggo countertops

    Ruby Meteorite Granite minangka granit khas kanthi latar mburi ireng salaka lan pola ireng potlot, uga titik ruby ​​​​sing meh padha karo kembang plum. Granit Meteorit Ireng, uga dikenal minangka Granit Meteorit Ireng, Granit Meteorit Nero lan Granit Ireng Meteorit
  • Meja dapur batu alam alexandrita gaya dream green quartzite

    Meja dapur batu alam alexandrita gaya dream green quartzite

    Gaya kuarsit ijo uga dikenal minangka kuarsit ijo kraton.Nduwe tekstur kaya musim semi, alami lan seger, elegan lan apik banget kaya wulu.Ora ana kemewahan sing disengaja, mung keanggunan dhewe.Gaya Green quartzite minangka bahan bangunan dekoratif sing berkualitas kanthi efek estetika sing unik lan kinerja sing apik banget.Kuarsit Gaya Green misuwur kanthi tekstur lan warna ijo sing unik, sing menehi rasa alami lan seger.Iku ora mung bisa nambah atmosfer elegan ing njero ruangan, nanging uga nambah efek dekoratif sakabèhé.
  • Dekorasi tembok interior Eksotis kemewahan watu botanik kuarsit ijo

    Dekorasi tembok interior Eksotis kemewahan watu botanik kuarsit ijo

    Kuarsit ijo botani minangka jinis watu hiasan arsitektur kanthi kaendahan sing khas.Kondhang amarga warna lan tekstur sing nggumunake lan umume digunakake ing tembok njero ruangan lan ruangan, lantai, meja, lan aplikasi hiasan liyane.
    Kuarsit ijo botani utamane ijo peteng, kanthi sawetara garis mikroskopis lan partikel sing nambah semangat lan penampilan alami.Sing mbedakake marmer iki yaiku kapasitas kanggo menehi rasa sugih lan keanggunan ing ruangan apa wae.
  • Mewah backlit splendor putih delicatus es granit kanggo countertops pawon

    Mewah backlit splendor putih delicatus es granit kanggo countertops pawon

    Granit es Delicatus minangka bahan watu granit sing nggumunke lan terkenal.Iki diarani kaendahan Pegunungan Tianshan sing nggumunake lan nduweni tekstur lan kualitas warna sing khas.Granit es Delicatus asring duwe latar mburi abu-abu putih utawa abu-abu kanthi pola ireng lancip lan berlapis sing disebar ing saindhenging, kaya Pagunungan Tianshan sing dilapisi ing lapisan salju putih sawise sunset.
  • Panel dinding marmer alam pink naga tembus onyx slab karo cahya

    Panel dinding marmer alam pink naga tembus onyx slab karo cahya

    Papan onyx naga jambon utamané wernané jambon kanthi garis putih lan emas sing diselingi ing tengah.Papan onyx naga pink nduweni tembus cahya sing apik.Asring digunakake kanggo dekorasi tembok interior, langit-langit, jubin, lan liya-liyane saka bangunan, saéngga cahya alami sing alus bisa sumunar ing njero ruangan.Slab onyx tembus ora mung nduweni penampilan sing ayu, nanging uga nduweni kekuatan lan daya tahan sing dhuwur, sing bisa nyukupi kabutuhan fungsional lan estetika desain arsitektur.Ing wektu sing padha, amarga karakteristik marmer onyx dhewe, transmisi cahya saka slabs marmer onyx uga bisa nggawa tekstur lan efek visual sing unik, menehi wong perasaan sing tenang lan elegan.
  • Bianco eclipse kuarsit abu-abu kanggo countertops pawon lan worktops

    Bianco eclipse kuarsit abu-abu kanggo countertops pawon lan worktops

    Ing kene kita pengin nuduhake marmer sing paling dhuwur - Bianco Eclipse quartzite!Watu jinis iki minangka favorit para perancang.Ora mung elegan ing werna, nanging uga nduweni tekstur kaya sisik iwak sing nutupi permukaan watu.Iku kebak telung dimensi lan menehi wong koyo mewah lan kurang-tombol.
  • Mewah gedhe marmer wall art watu biru louise quartzite kanggo countertops

    Mewah gedhe marmer wall art watu biru louise quartzite kanggo countertops

    Ing kene bakal nuduhake watu alam - Blue Louise Quartzite, pakaryan alam sing nggumunake.Werna watu alam iki kanthi warna biru-ijo kanthi tekstur coklat lan emasAku tansah seneng karo budaya gua.Nalika aku weruh werna lan tektur saka watu iki, Aku ngilingake saka gaya alam bébas lan unrestrained mural awal.Ukiran kasebut nggambarake jaman sejarah sing apik lan apik banget, lan misteri sing nggegirisi ndadekake wong kepengin banget lan kepincut.Saben dina aku gumun karo estetika marmer, lan saben rinci kudu diamati kanthi teliti.Iku irreplaceable lan irreproducible, karya seni sing mbentang ewu taun.Werna sing apik banget lan tekstur sing elegan lan fleksibel nggawe wong rumangsa bisa ndeleng rok mabur ing mural Dunhuang, nari ing angin.
  • Abang granit abang fusion geni quartzite kanggo pawon countertops lan meja

    Abang granit abang fusion geni quartzite kanggo pawon countertops lan meja

    Kuarsit fusi abang, uga diarani kuarsit geni Fusion lan kuarsit Fusion wow.Zat watu tartamtu iki luwih disenengi amarga warna lan rasa sing béda.Nalika digunakake kanggo dekorasi interior, kuarsit fusi abang asring nduweni nada abang sing nyoto, kecemerlangan metalik sing sugih, lan tekstur sing apik.Kaendahan kuarsit fusi abang sing apik banget ndadekake pilihan populer kanggo panggunaan ing desain interior lan struktur mewah, kalebu omah, hotel, lan area komersial.Bisa digunakake kanggo menehi rasa sing apik lan khas kanggo macem-macem lokasi hiasan, kalebu tembok, lantai, counter, lan liya-liyane.Kepinginan pemilik kualitas lan kaendahan katon ing panggunaan kuarsit fusi abang, sing uga menehi rasa hormat lan kagum karo watu alam.
  • Slab quartzite mutiara putih rega apik kanggo countertops pawon lan jedhing

    Slab quartzite mutiara putih rega apik kanggo countertops pawon lan jedhing

    Papan quartzite mutiara putih sing apik banget iki nduweni latar mburi putih susu kanthi garis-garis linear ing nada taupe lan abu-abu, wiwit saka garis tipis nganti garis sing kuwat.Kuarsit mutiara putih ora nduweni panyerepan banyu lan atose banget.Kerjane apik kanggo lantai, tembok, tembok latar mburi, lan counter pawon, counter kamar mandi, lsp.