Meja

  • Rega apik saben bahan watu kothak pawon granit countertops pawon

    Rega apik saben bahan watu kothak pawon granit countertops pawon

    Granit minangka bahan sing awet banget sing ora gampang gores.Sanadyan ora cocog kanggo nggarap amarga nyuda lading piso, countertop granit bakal tahan nyandhang lan rusak banget.Granit uga tahan panas, saéngga bisa digunakake ing cedhak sawetara utawa cooktop, supaya sing duwe omah ora perlu kuwatir ngrusak countertops kanthi panggunaan normal.Nempatake wajan panas ing papan granit sing dijaga kanthi apik ora bakal nyebabake retak utawa lemah.Elinga yen bola-bali nempatake panci sing panas banget ing papan sing padha bisa nyebabake warna granit.
  • Mewah bunder granit alam marmer jade onyx watu sisih meja kopi

    Mewah bunder granit alam marmer jade onyx watu sisih meja kopi

    Pucuk meja marmer onyx pink lan dhasar logam nggawe sawetara perabot sing apik tenan.Tabel sing nggumunake iki minangka potongan teater sing jelas ing kategori en vogue.Meja, sing minangka karya seni sing apik, ora mung trendi, nanging uga utilitarian - tambahan sing apik minangka meja sisih onyx utawa malah meja kopi onyx sing nggumunake.Item siji-saka-a-jinis iki bakal menehi sentuhan desainer menyang wilayah apa wae, ora preduli saka ngendi sampeyan nyetel.Item statement iki apik banget lan langgeng, lan mesthi bakal dadi pusat perhatian ing omah sampeyan.
  • Ndhuwur meja makan marmer alami persegi panjang persegi oval bunder

    Ndhuwur meja makan marmer alami persegi panjang persegi oval bunder

    Marmer bisa tahan suwe yen dirawat kanthi bener lan terus-terusan.Bisa urip luwih dawa tinimbang perabot liyane ing omah yen dirawat kanthi bener!
    Penting kanggo mikir babagan carane meja bakal digunakake ing omah sampeyan.Meja kopi marmer, umpamane, bakal katon apik banget ing ruang tamu resmi sing biasane digunakake minangka pameran tinimbang meja pewarnaan kanggo bocah-bocah utawa papan kanggo nyelehake laptop.Sampeyan bisa mbuwang omben-omben yen sampeyan seneng banget nggunakake coaster, nanging yen ana tumpahan, kudu cepet dibusak.
  • Kamar mandi watu tembus lampu LED putih backlit onyx wastafel ndhuwur

    Kamar mandi watu tembus lampu LED putih backlit onyx wastafel ndhuwur

    Onyx minangka watu langka lan terkenal sing kalebu kulawarga watu sing padha karo marmer.Asring digunakake minangka watu mewah kanggo menehi aksen kanggo dekorasi omah, bisnis, utawa papan kerja.Sampeyan ora bakal kuciwa karo onyx yen sampeyan pengin nggawe pratelan kanthi watu unik ing omah utawa kantor sampeyan.
    Komponen onyx backlit nambah karakter sing sensual lan luar biasa kanggo kamar sing mbutuhake keunikan.Onyx nduweni tampilan dinamis lan effervescent yen dideleng ing cahya alami, dadi pilihan populer ing donya desain.Nalika backlit, karakteristik padha diganti.Werna onyx bisa katon luwih anget lan luwih sarwa gumantung saka spektrum sumber lampu latar;katerangan madhangi nuansa alus saka pola rumit sing ana ing watu sing apik tenan iki.Sifat unik onyx putih, rentan kanggo patch panas lan kadhemen nalika backlit, bisa uga dadi faktor wow sing sampeyan goleki;campuran tengen subtle lan serem.
  • Countertops wash basin watu marmer putih khusus kanggo kamar mandi

    Countertops wash basin watu marmer putih khusus kanggo kamar mandi

    Marmer minangka pilihan sing apik kanggo tops vanity.Puncak kesombongan jedhing kudu tahan ing lingkungan jedhing sing angel, lan marmer bisa tahan banyu terus-terusan saka padusan, produk pembersih jedhing, bahan kimia dandanan, sabun, lan sampo, lan liya-liyane.Bahan sing tahan suwe iki tahan kanggo nyandhang lan ketegangan.Marmer uga watu tahan panas.