Marmer ireng

  • Grosir vena putih ireng nero marquina marmer slab kanggo dekorasi jedhing

    Grosir vena putih ireng nero marquina marmer slab kanggo dekorasi jedhing

    Black nero marquina minangka marmer ireng sing populer kanthi pola veining putih sing unik.Iki tambang klasik saka China.Nduwe macem-macem aplikasi dekorasi ing njero ruangan lan njaba.
    Marmer nero marquina ireng minangka marmer ireng sing sugih klasik kanthi pola urat putih sing khas sing cocog kanggo proyek desain kamar mandi gaya klasik lan modern.Kanggo renovasi kamar mandi modern, jubin marmer nero marquina ireng lan slab bisa digunakake.Kothak lan slab marmer iki bisa nggawe jedhing katon modis nalika uga nambah unsur dramatis ing konsep desain sampeyan.
  • Marmer ireng nero portoro emas Italia kanthi urat emas

    Marmer ireng nero portoro emas Italia kanthi urat emas

    Portoro Marble, umum dikenal minangka marmer ireng lan emas, iku jinis ayu saka marmer Italia.Penampilane sing ora biasa ndadekake marmer siji-saka-a-jenis sing ora bisa diganti minangka watu hiasan.
  • Dekorasi interior kamar mandi marmer mawar ireng kanthi urat putih

    Dekorasi interior kamar mandi marmer mawar ireng kanthi urat putih

    Marmer biasane dadi pilihan sing apik kanggo desain jedhing amarga klasik lan apik.Iku klasik, nambah nilai kanggo omah, lan iku pancene nggumunke.Kanggo kesan ireng kabeh, kothak jedhing marmer-efek mawar ireng apik banget.Marmer bakal katon apik ing jedhing apa wae, apa tradisional utawa modern, pedesaan utawa elegan.Sampeyan luwih seneng ubin marmer kanthi finish sing disikat yen sampeyan duwe aksen kayu alami utawa laminate.marmer polesan bakal katon apik ing worktops, bak ngubengi, lan tembok padusan yen sampeyan duwe krom utawa disapu resik peralatan baja.
  • Ide kamar mandi mewah panel tembok padusan marmer ireng kanthi urat emas

    Ide kamar mandi mewah panel tembok padusan marmer ireng kanthi urat emas

    Marmer minangka bahan sing apik lan apik ing umum, lan warna kaya ireng nambah kualitas kasebut.Urat alami lan khas kasebut luwih katon ing latar mburi peteng, lan permukaan marmer dadi fitur dekorasi sing penting amarga warna iki.
    Kamar mandi minangka salah sawijining papan sing paling jelas kanggo miwiti.Tembok marmer ireng, contone, bisa nambah desain lan swasana ati umum ing macem-macem cara.Nggawe titik fokus ing salah sawijining tembok jedhing.Delengen carane ayu pola alam ing marmer ing kahanan iki.Iku kaya gambar abstrak sing ora bisa disalin utawa ditiru.
  • Grosir marquina tunisia nero st laurent sahara noir marmer ireng lan emas

    Grosir marquina tunisia nero st laurent sahara noir marmer ireng lan emas

    Watu alam marmer ireng sahara noir iki ditondoi dening latar mburi ireng jero, organically enriched dening veining emas lan putih, cocog kanggo loro nggunakake modern lan tradisional, lan apik kanggo komponen desain interior.Marmer Nero Saint Laurent bisa digunakake kanggo jogan, facings, countertops pawon, komponen hiasan lan desain, bath, kolom, perapian, windowsills, lan obyek hiasan saka sembarang tipe.
  • Furnitur watu alam ireng mistis kali marmer kanggo ndhuwur meja

    Furnitur watu alam ireng mistis kali marmer kanggo ndhuwur meja

    Marmer kali Mystic minangka jinis marmer ireng sing digali ing Myanmar.Werna latar mburi ireng kanthi urat emas.
  • Ubin marmer zebra ireng gelombang coklat kayu antik kanggo aula

    Ubin marmer zebra ireng gelombang coklat kayu antik kanggo aula

    Papan marmer kayu antik, slab marmer urat kayu ireng saka China A ireng jero, marmer badai kanthi ombak cair putih, abu-abu, lan coklat lan kadang-kadang celengan kuarsa ijo sing gemerlap.