Marmer

  • Grosir marron coklat peteng emperador marmer kanggo Vanity jedhing

    Grosir marron coklat peteng emperador marmer kanggo Vanity jedhing

    Spanyol ayu Emperador Peteng marmer polesan rawuh ing macem-macem jero, coklat sugih lan werna abu-abu.Marmer iki disaranake, kanggo jogan, tembok, lan worktops ing struktur omah lan komersial.Bisa digunakake kanggo proyek lan desain njero ruangan lan ruangan.Bisa digunakake kanggo nutupi tembok, jogan, jedhing lan pawon countertops, blumbang capping, panutup undhak-undhakan, banyu mancur lan sink construction, lan macem-macem tugas tartamtu liyane.Nalika nerangake coklat ing watu, nada coklat ing permukaané bisa owah lan katon kanthi cetha, dadi kaendahan.Yen sampeyan pengin duwe nada peteng ing omah sampeyan, iki minangka pilihan sing paling apik.Penampilane sing ayu ndadekake wilayah apa wae katon alus lan sugih.
  • Italia kayu gandum classico bianco putih palissandro marmer kanggo tembok

    Italia kayu gandum classico bianco putih palissandro marmer kanggo tembok

    Marmer Palissandro classico minangka jinis marmer Italia sing digali ing Italia sisih lor.Nduweni latar mburi krim putih lan krim kanthi urat coklat utawa abu-abu.Iki minangka bahan konstruksi sing apik banget.
  • Grosir vena putih ireng nero marquina marmer slab kanggo dekorasi jedhing

    Grosir vena putih ireng nero marquina marmer slab kanggo dekorasi jedhing

    Black nero marquina minangka marmer ireng sing populer kanthi pola veining putih sing unik.Iki tambang klasik saka China.Nduwe macem-macem aplikasi dekorasi ing njero ruangan lan njaba.
    Marmer nero marquina ireng minangka marmer ireng sing sugih klasik kanthi pola urat putih sing khas sing cocog kanggo proyek desain kamar mandi gaya klasik lan modern.Kanggo renovasi kamar mandi modern, jubin marmer nero marquina ireng lan slab bisa digunakake.Kothak lan slab marmer iki bisa nggawe jedhing katon modis nalika uga nambah unsur dramatis ing konsep desain sampeyan.
  • Polesan marmer slab peteng calacatta abu-abu marmer abu-abu kanggo lantai tembok

    Polesan marmer slab peteng calacatta abu-abu marmer abu-abu kanggo lantai tembok

    Grey iku kalem, alus, lan lembut kaya wong lanang.Wis tempered dening wektu lan nolak impact saka tren, lan wis dadi werna netral paling populer.
    Marmer abu-abu Calacatta njupuk werna abu-abu minangka werna dhasar, tekstur kaya awan diganti karo werna abu-abu alus, lan garis coklat dihiasi.
    Nada tenang saka pawon marmer abu-abu calacatta menehi ilusi misteri.Kathah cahya padhangake kecanggihan aneh sing digawa dening marmer, dihiasi karo sentuhan pesona alus, nyuntikake modernitas lan padhang menyang ruang.
    Ruang jedhing sing nyaman, sing dadi pertimbangan desainer kanggo kualitas urip.Tembok jedhing ditata nganggo marmer abu-abu calacatta, bathtub putih, lan warna minimalis modern sing cocog karo abu-abu lan putih prasaja nanging ora prasaja.
  • Rega paling apik 45 marmer abu-abu peteng kanggo tembok / jogan proyek

    Rega paling apik 45 marmer abu-abu peteng kanggo tembok / jogan proyek

    Kanggo dekorasi akeh vila lan apartemen dhuwur, supaya ora monoton, marmer abu-abu digunakake kanggo paving, kanthi tekstur marmer kelas dhuwur, sing ora bisa dibandhingake karo bahan liyane.Saliyane subsidi tembok, tembok latar mburi TV, latar mburi teras lan tembok latar mburi sofa uga bisa dipasang.
    Kajaba iku, lemah laying iku kudu kanggo dekorasi.Watu alam dipilih, sing ditondoi kanthi kuwat lan tahan nyandhang.Marmer alam werna abu-abu iku dhuwur-bahan lan ayu, lan iku uga pilihan sing paling apik kanggo lemah laying.
  • Italia watu slab arabescato grigio orobico venice coklat marmer kanggo jogan

    Italia watu slab arabescato grigio orobico venice coklat marmer kanggo jogan

    Kanthi warna pedesaan, marmer coklat Venice menehi sentuhan bumi ing wilayah apa wae.Ubin lan slab watu marmer coklat Venesia, kanthi urat subtle, dianggep minangka salah sawijining jinis marmer sing paling gampang adaptasi.Dheweke cepet nambah estetika kamar.Marmer coklat bisa digunakake kanggo dekorasi lantai utawa tembok.
  • Polesan marmo verde alpi scuro marmer ijo peteng kanggo countertop

    Polesan marmo verde alpi scuro marmer ijo peteng kanggo countertop

    Marmer alpi verde peteng klasik, ditondoi kanthi veining ijo sing luwih gedhe utawa luwih cilik;iku watu banget olahan sing ngutangi dhewe kanggo aplikasi interior kayata jubin, wall cladding lan undhak-undhakan.
  • Flooring bookmatched marmer abu-abu aquasol karo vena

    Flooring bookmatched marmer abu-abu aquasol karo vena

    Marmer luwih saka mung marmer.Saben slab unik, sawetara sing luwih entheng lan liyane luwih ekspresif.Apa wae pola sing sampeyan pilih, tren populer anyar menyang marmer sing cocog karo buku-nggunakake rong slab marmer gambar pangilon sing disusun ing permukaan sing padha kaya kaca buku sing mbukak - minangka materi sing paling menarik.Bookmatching mesthi dadi 'tren' saiki ing pawon, adus, lan ruang tamu.Pelanggan seneng tampilan alami kanthi veining sing béda.
  • Marmer coklat emas gabungan emas putih alami kanggo meja lan tembok

    Marmer coklat emas gabungan emas putih alami kanggo meja lan tembok

    Lapisan tembok interior marmer nyakup ruangan kanthi semangat watu alam.Pengaruhe nduweni kemampuan kanggo ngganti kamar kanthi lengkap.Yen sampeyan pengin nambah brilliance, marmer putih utawa mawar becik;yen sampeyan pengin nggawe ambience rodok anget, krim lan coklat becik;lan yen sampeyan pengin ngrangsang raos, abang lan ireng ora tau nguciwani.Ora ana ruangan sing bisa nahan kaendahan marmer.
  • Papan marmer putih panda China sing dipoles kanggo pulo grojogan pawon

    Papan marmer putih panda China sing dipoles kanggo pulo grojogan pawon

    marmer putih panda karo latar mburi putih lan amba, mbedakake loreng ireng, panda marmer punika marmer ireng lan putih karo garis ireng free mili sing ndudohke manungsa waé everyone.
  • Tembus namibe anyar marmer ijo cahya kanggo jogan

    Tembus namibe anyar marmer ijo cahya kanggo jogan

    Marmer namibe anyar yaiku marmer ijo cahya.Iki minangka salah sawijining alternatif lantai sing paling kuat lan tahan lama.
  • Kaendahan putih calacatta oro marmer emas kanggo kothak tembok jedhing

    Kaendahan putih calacatta oro marmer emas kanggo kothak tembok jedhing

    Calacatta marmer emas (calacatta oro marmer) iku salah siji saka watu paling misuwur ing donya.Marmer iki, ditemokake ing dataran tinggi Carrara, Italia, nduweni latar mburi putih kanthi vena sing katon ing nada abu-abu lan emas.