watu gamping

  • Harga murah batu alam diasah lantai kapur putih lan ubin tembok

    Harga murah batu alam diasah lantai kapur putih lan ubin tembok

    Watu gamping minangka watu alam sing kawangun atusan yuta taun kepungkur saka watu ing ngisor segara.Sejenis watu kristal sing dibentuk saka akumulasi puing, kerang, karang lan bahan aluvial liyane liwat cuaca lan owah-owahan ing kerak.Watu sing beda diarani watu gamping.Tekstur watu gamping unik lan ora bisa ditiru, lan regane beda-beda gumantung saka teksture.
    Watu gamping Prancis wis dadi watu sing disenengi kanggo jubin lan jubin lantai ing bangunan bersejarah, perkebunan, lan kastil uga ing struktur pamaréntahan lan komersial nganti pirang-pirang abad amarga macem-macem warna lan daya tahan.Keluwesan kasebut kalebu watu dimensi kanggo digunakake ing njero lan njaba bangunan, cladding, jogan, ubin lantai, utawa patung ukiran kaya kolom, baluster, banyu mancur, perapian, utawa monumen.
  • Pemasok batu alam ubin batu gamping putih untuk pelapis dinding dalam ruangan

    Pemasok batu alam ubin batu gamping putih untuk pelapis dinding dalam ruangan

    Watu gamping minangka watu alam, sing dibentuk saka impact lan fusi puing, cangkang, karang lan organisme laut liyane ing ngisor segara atusan yuta taun kepungkur, lan pungkasane dibentuk sawise tabrakan jangka panjang lan ekstrusi kerak.Putih, beige, kuning, coklat, abu-abu, abang cahya, lan werna liyane.
  • Ubin marmer watu gamping Bulgaria vratza beige kanggo cladding tembok njaba

    Ubin marmer watu gamping Bulgaria vratza beige kanggo cladding tembok njaba

    Watu gamping Vratza minangka wujud watu gamping Bulgaria alami kanthi ciri khas kayata tahan cuaca, gampang dianggo, lan atribut estetika sing luar biasa.Karakteristik kasebut ndadekake pilihan sing apik kanggo aplikasi ruangan kaya jogan, cladding, lan dekorasi, uga aplikasi njero ruangan kayata cerobong asep, dekorasi interior, perapian, tangga, lan perabotan.
  • Portugal moleanos slab watu gamping beige kanggo dekorasi tembok njaba vila

    Portugal moleanos slab watu gamping beige kanggo dekorasi tembok njaba vila

    Moleanos minangka watu gamping Portugis kanthi latar mburi beige cahya kanthi tonalitas abu-abu samar, gandum tipis nganti medium, lan titik-titik coklat sing apik sing disebar ing saindhenging.Moleanos, uga dikenal minangka watu gamping Gascogne, minangka watu gamping Portugis sing paling misuwur, kanthi kekerasan medium lan macem-macem aplikasi, kalebu cladding, slab pasuryan, lantai, lansekap, stonework, masonry, lan pavings ruangan, lan liya-liyane.