Ukiran patung

  • Batu alam outdoor lanskap taman bola batu granit bola

    Batu alam outdoor lanskap taman bola batu granit bola

    Bola granit kebon ukiran tangan ing macem-macem warna granit kasedhiya saka Rising Source.Ing saben lokasi, Granite Spheres buatan tangan nawakake pernyataan arsitektur klasik utawa titik fokus patung.Pedestals bisa digunakake minangka basis kanggo bal ukuran apa wae, nggawe titik fokus utawa tutup kolom sing luwih formal.
  • Ruang tamu khusus ngukir perapian marmer watu putih kanthi ndhuwur

    Ruang tamu khusus ngukir perapian marmer watu putih kanthi ndhuwur

    Perapian marmer wis ngalami ujian wektu ing omah ing saindenging Amerika Serikat, lan isih dadi salah sawijining pilihan sing paling populer kanggo nggawe lingkungan sing sampurna.Marmer minangka bahan sing apik banget kanggo perapian amarga anget lan keanggunan.Iku uga cukup gampang kanggo ngresiki, sing penting diwenehi jumlah jelaga lan lebu sing bisa nglumpukake ing wilayah omah iki.Marmer minangka watu tahan panas sing bisa digunakake ing kobongan kayu, gas, utawa perapian listrik.Marmer tahan kanggo noda, retak, lan kripik nalika dirawat kanthi bener.Marmer, sing biasane ditemokake ing werna putih lan cahya, mbutuhake reresik luwih akeh tinimbang watu sing luwih peteng kaya granit.
  • Perapian perapian watu alam klasik mantel

    Perapian perapian watu alam klasik mantel

    Watu gamping, kaya watu alam liyane, banget kuat lan tahan panas.Watu iki, ing sisih liya, mung kudu digunakake ing perapian listrik utawa gas.Watu gamping, kaya granit, mbutuhake sealing sing kerep kanggo nyegah noda, nanging kanthi perawatan sing tepat, bisa tahan akeh nyandhang.Perapian watu gamping minangka pilihan tradisional kanggo ngubengi geni ruangan.Dekorasi modern bakal entuk manfaat saka bentuk persegi utawa persegi panjang, nanging gaya kamar sing luwih klasik bakal entuk manfaat saka bentuk arched alus.
  • Desain banyu terjun watu ruangan sing ora biasa fitur banyu tembok dhuwur

    Desain banyu terjun watu ruangan sing ora biasa fitur banyu tembok dhuwur

    Banyu mancur tembok ruangan bisa nambah tampilan lan swasana pekarangan.Sampeyan uga bisa nyelehake ing cedhak area lungguh utawa ing teras.Aliran banyu sing ajeg bakal menehi katentreman lan nggawe wektu sing sampeyan gunakake ing kebon sampeyan dadi luwih apik.Ora preduli sepira sithik pekaranganmu;mesthi ana cukup ruang kanggo fitur banyu tembok ruangan.Amarga banyu mancur bakal dadi titik fokus lanskap, milih desain sing tepat iku penting.Nggawe gaweyan kanggo cocog estetika sakabèhé saka Taman lan milih sumber banyu sing ngandika kanggo sampeyan.Kita bisa mbantu sampeyan milih banyu mancur tembok sing cocog, saka modern nganti tradisional.
  • Dijual rak mantel perapian marmer batu ukiran antik

    Dijual rak mantel perapian marmer batu ukiran antik

    Watu gamping, kaya watu alam liyane, banget kuat lan tahan panas.Watu iki, ing sisih liya, mung kudu digunakake ing perapian listrik utawa gas.Watu gamping, kaya granit, mbutuhake sealing sing kerep kanggo nyegah noda, nanging kanthi perawatan sing tepat, bisa tahan akeh nyandhang.Perapian watu gamping minangka pilihan tradisional kanggo ngubengi geni ruangan.Dekorasi modern bakal entuk manfaat saka bentuk persegi utawa persegi panjang, nanging gaya kamar sing luwih klasik bakal entuk manfaat saka bentuk arched alus.
  • Desain gedhe beige 3d wall art patung ukiran granit batu pasir

    Desain gedhe beige 3d wall art patung ukiran granit batu pasir

    Apa monumen, peringatan, tandha, gambar, hadiah pesta, ubin perapian, watu alamat, utawa plakat hias, kemampuan sing luar biasa kanggo nggawe pribadhi minangka kunci.Ukiran watu pancen perlu.
    Panel tembok watu ukiran 3D iki nggabungake pola unik, teknik pangolahan inovatif, lan kaendahan alam.Wis kekiatan saka granit.Produk watu iki tahan lan stabil, lan bisa njaga polish dhuwur kanggo wektu sing luwih suwe.Disaranake digunakake ing tembok fitur ing foyer utawa ruang tamu.
  • Atap logam luar ruangan patung batu marmer gazebo taman kubah

    Atap logam luar ruangan patung batu marmer gazebo taman kubah

    Yen sampeyan pengin nglampahi wektu ing njaba, gazebo kebon watu bisa uga migunani kanggo menehi perlindungan.Gazebo watu alam sing apik banget sing didol digawe kanthi tangan lan cocog kanggo dekorasi taman kelas atas.
  • Patung patung marmer patung taman gedhe sing apik kanggo ruangan ruangan

    Patung patung marmer patung taman gedhe sing apik kanggo ruangan ruangan

    Marmer digunakake kanggo ngukir sawetara banyu mancur sing misuwur ing saindenging jagad.Iki minangka salah sawijining watu sing paling apik lan apik banget, lan umume digunakake ing patung lan bahan konstruksi.Amarga marmer minangka watu sing luwih alus, luwih gampang kanggo ngukir banyu mancur sing rumit.Sembarang taman utawa lanskap bisa entuk manfaat saka tambahan unsur banyu, sing menehi minat lan urip kanthi cepet.Banyu mancur kebon watu lan fitur banyu tengah dening Rising Source padha ing omah ing teras utawa teras omah modern amarga ana ing taman utawa lanskap omah gedhong tradisional. Kanthi banyu mancur marmer, sampeyan bisa yakin manawa bangunan sampeyan bakal nduweni fitur unik sing bakal diapresiasi dening generasi sabanjure.
  • Arsitektur paviliun watu marmer alam kanggo dekorasi taman

    Arsitektur paviliun watu marmer alam kanggo dekorasi taman

    Xiamen Rising Source nyedhiyakake macem-macem dekorasi taman, kayata ukiran marmer lan patung, balustrade ruangan, vas watu, gazebo marmer lan liya-liyane.Yen sampeyan pengin dekorasi taman sing apik, hubungi kita.
  • Furnitur pekarangan ruangan ruangan meja watu marmer lan kursi kanggo teras pekarangan

    Furnitur pekarangan ruangan ruangan meja watu marmer lan kursi kanggo teras pekarangan

    Watu alam, kayata granit lan marmer, bisa mesthekake yen perabot ruangan sampeyan bisa tahan suwe.Iki amarga kasunyatan sing, ora kaya bahan sing diprodhuksi, watu nyata ora cepet degradasi saka wektu.Bahan-bahan alami liyane, kayata logam lan kayu, bisa uga dadi pilihan sing bisa ditampa, nanging elinga yen wujud furnitur kasebut cepet banget.
    Furnitur kayu gampang dicelupake lan digores, lan perabotan logam ora bisa ditinggal ing njaba kabeh taun amarga gampang rusak cuaca, kayata teyeng.Watu alam, ing sisih liya, bisa dipasang ing kebon sampeyan kabeh taun, dadi alternatif permanen sing sampurna kanggo ruangan ruangan sampeyan.
    Rising sumber ngasilake kualitas lan ukir-ukiran tangan Furnitur taman watu kayata bangku, meja, lanterns, urns, Meja watu lan kursi kanggo dekorasi taman.
  • Grojogan banyu mancur taman watu gedhe kanggo omah kanggo teras

    Grojogan banyu mancur taman watu gedhe kanggo omah kanggo teras

    Marmer digunakake kanggo ngukir sawetara banyu mancur sing misuwur ing saindenging jagad.Iki minangka salah sawijining watu sing paling apik lan apik banget, lan umume digunakake ing patung lan bahan konstruksi.Amarga marmer minangka watu sing luwih alus, luwih gampang kanggo ngukir banyu mancur sing rumit.Sembarang taman utawa lanskap bisa entuk manfaat saka tambahan unsur banyu, sing menehi minat lan urip kanthi cepet.Banyu mancur kebon watu lan fitur banyu tengah dening Rising Source padha ing omah ing teras utawa teras omah modern amarga ana ing taman utawa lanskap omah gedhong tradisional. Kanthi banyu mancur marmer, sampeyan bisa yakin manawa bangunan sampeyan bakal nduweni fitur unik sing bakal diapresiasi dening generasi sabanjure.
  • Handmade outdoor garden decorated animal sculpture marmer batu patung gajah

    Handmade outdoor garden decorated animal sculpture marmer batu patung gajah

    Rangkaian ornamen taman batu kami meliputi air mancur batu, patung singa batu, patung beruang batu, hiasan taman burung hantu batu, patung kelinci batu, patung kura-kura batu, ornamen taman burung batu, patung batu malaikat, patung patung batu, anjungan gazebo batu, dll.
    Gajah nggambarake rejeki, kekuwatan, kawicaksanan, lan kesuburan ing pirang-pirang peradaban.Selehake patung gajah marmer watu utawa pasangan ing ngarep lawang kanggo welcome luck.Yen properti sampeyan duwe lawang mlebu sing wiyar, sampeyan bisa tuku barang gedhe.Kanggo asil sing paling apik, posisiake supaya madhep ing njero.Iki menehi rasa seneng lan rejeki kanggo kulawarga.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2