Waterjet marmer

  • Grosir pola mozaik waterjet granit lantai medali kothak kanggo ruangan

    Grosir pola mozaik waterjet granit lantai medali kothak kanggo ruangan

    Mozaik bunder pola waterjet granit karpet desain medallions kothak kanggo dekorasi foor ruangan.Medali lantai granit minangka watu sing paling mewah, kanthi sifat sing nggambarake lan gampang diresiki.Tuku marmer akeh sing bakal nggumunake pelanggan.
  • Pola medali lantai interior desain watu marmer waterjet ing aula

    Pola medali lantai interior desain watu marmer waterjet ing aula

    Teknologi nglereni Waterjet paling akeh digunakake ing pirang-pirang proses kanggo mbentuk utawa ngukir desain kanggo jubin lantai Marmer & Granit saiki.
    Desain waterjet umume digunakake ing jubin marmer utawa granit, utamane ing lobi omah utawa bisnis, ruang dansa gedhe, foyers, lift, utawa dalan mlebu kanggo makili anane kemewahan, keanggunan, lan tentrem.
    Minangka watu alam teka ing sawetara saka sudhut werna, nduweni lan desainer saiki bisa nuduhake individualitas kanthi nggawe pola waterjet unik utawa seni sing cocog karo pilihan.
  • Waterjet marmer multi kembang merak desain inlay marquetry kanggo hiasan tembok

    Waterjet marmer multi kembang merak desain inlay marquetry kanggo hiasan tembok

    Inlay marmer minangka kerajinan tradisional sing dipraktekke ing kulawargane individu sing nggarap struktur sing nggumunke lan elegan kayata Taj Mahal.Mung sawetara wong sing trampil ing prosedur sing rumit iki, sing mbutuhake nglereni, ngukir, lan ngukir bentuk marmer kanthi tangan.Iku prosedur dawa.Pisanan, kita bakal miwiti karo slab marmer polos.We nggawe desain ing.Banjur kita ngukir desain saka watu kaya lapis lazuli, malachite, cornelian, turquoise, jasper, ibu saka mutiara, lan cangkang pawa sing digunakake ing seni inlay marmer.Kita duwe roda Emery sing mbantu nggawe desain saka watu.Kita nggambar desain ing irisan-irisan watu, banjur nyelehake ing roda Emery lan mbentuk siji-sijine.Suwene wektu sing dibutuhake kanggo mbentuk barang ditemtokake dening ukuran lan wujude.Butuh wektu luwih suwe kanggo nggawe bit liyane.Sawisé iku, kita nggunakake piranti inten-nuding kanggo ngukir rongga ing marmer.Potongan-potongan sing dibentuk banjur disemen ing rongga ing Marmer.Pungkasan, kita polish lan ngrampungake potongan kasebut, lan siap ditambahake menyang koleksi kanggo para konsumen.