Batu mozaik

  • Dekorasi tembok backsplash putih mozaik marmer segi enam kanggo pawon

    Dekorasi tembok backsplash putih mozaik marmer segi enam kanggo pawon

    Kothak mozaik marmer, ing sisih liya, kasusun saka potongan-potongan kothak cilik sing dipasang ing lembaran sing dipasang bolong.Kothak cilik mbentuk macem-macem pola lan desain.
  • Hexagon bianco dolomit ubin mozaik marmer putih kanggo hiasan tembok

    Hexagon bianco dolomit ubin mozaik marmer putih kanggo hiasan tembok

    Kothak mozaik marmer carrara putih kanthi kualitas paling dhuwur.Bianco carrera putih venato carrara Italia sing diasah hex mozaik tembok & jubin lantai cocog kanggo proyek interior utawa njaba.Kothak mozaik heksagonal gedhe marmer putih carrara bisa digunakake kanggo backsplash pawon, jubin jedhing, kamar padusan, kamar panedhaan, lawang mlebu, koridor, loteng, spa, kolam, lan banyu mancur, lan liya-liyane.Kothak mozaik marmer carrera putih premium kita kasedhiya kanthi macem-macem barang pelengkap kayata bata, herringbone, mozaik basketweave, 12x12, 18x18, 24x24, ubin subway, cetakan, wates, lan liya-liyane.
  • Pawon backsplash marmer penny kothak mozaik bunder kanggo tembok

    Pawon backsplash marmer penny kothak mozaik bunder kanggo tembok

    Kothak mozaik, sing sacara historis digawe saka watu utawa kaca, wis digunakake kanggo ewonan taun kanggo ngasilake desain sing nyenengake lan narik kawigaten.Kothak mozaik marmer kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa digunakake minangka kothak tembok mozaik utawa jubin lantai mozaik.Kothak mozaik marmer bisa digunakake ing macem-macem cara ing omah sampeyan.Contone, yen sampeyan pengin nggawe tembok fitur ing jedhing, kothak mozaik marmer pilihan banget.Saben uwong duwe pendapat babagan marmer minangka bahan sing apik kanggo dekorasi interior, utamane ing pawon.Backsplash marmer banget striking.Kothak mozaik uga bisa digunakake kanggo lantai, tembok, splashbacks, lan kamar teles, uga ing njaba omah ing panggonan kaya kolam renang, dek kolam, lan desain lanskap.
  • Grosir marmer putih herringbone chevron backsplash ubin mozaik kanggo tembok

    Grosir marmer putih herringbone chevron backsplash ubin mozaik kanggo tembok

    Rising sumber designs lan gawé jubin mozaik selaras kanggo pengecer lan tukang project.
    Mozaik marmer herringbone, mozaik marmer persegi panjang, mozaik marmer chevron, mozaik marmer bata, mozaik marmer arabesque, mozaik marmer anyaman basket, mozaik marmer rhomboid, mozaik marmer berbentuk kipas, mozaik marmer skala iwak, lan liyane gaya lan pola kasedhiya.Kothak mozaik minangka kothak cilik sing umum digunakake kanggo dekorasi lantai.Desain ing kothak iki kabeh beda.Bisa disesuaikan lan disesuaikan karo preferensi individu.
    Mozaik marmer herringbone sing dipoles putih nggawe gampang nggawe tampilan sing sampurna lan apik banget ing pawon, jedhing, utawa papan liyane.