marmer coklat

  • Grosir marron coklat peteng emperador marmer kanggo Vanity jedhing

    Grosir marron coklat peteng emperador marmer kanggo Vanity jedhing

    Spanyol ayu Emperador Peteng marmer polesan rawuh ing macem-macem jero, coklat sugih lan werna abu-abu.Marmer iki disaranake, kanggo jogan, tembok, lan worktops ing struktur omah lan komersial.Bisa digunakake kanggo proyek lan desain njero ruangan lan ruangan.Bisa digunakake kanggo nutupi tembok, jogan, jedhing lan pawon countertops, blumbang capping, panutup undhak-undhakan, banyu mancur lan sink construction, lan macem-macem tugas tartamtu liyane.Nalika nerangake coklat ing watu, nada coklat ing permukaané bisa owah lan katon kanthi cetha, dadi kaendahan.Yen sampeyan pengin duwe nada peteng ing omah sampeyan, iki minangka pilihan sing paling apik.Penampilane sing ayu ndadekake wilayah apa wae katon alus lan sugih.
  • Italia watu slab arabescato grigio orobico venice coklat marmer kanggo jogan

    Italia watu slab arabescato grigio orobico venice coklat marmer kanggo jogan

    Kanthi warna pedesaan, marmer coklat Venice menehi sentuhan bumi ing wilayah apa wae.Ubin lan slab watu marmer coklat Venesia, kanthi urat subtle, dianggep minangka salah sawijining jinis marmer sing paling gampang adaptasi.Dheweke cepet nambah estetika kamar.Marmer coklat bisa digunakake kanggo dekorasi lantai utawa tembok.
  • Buku palissandro coklat cocog marmer kanggo dekorasi interior

    Buku palissandro coklat cocog marmer kanggo dekorasi interior

    Tembok interior marmer ngubengi ruangan kanthi semangat watu alam.
    Kekuwatane nduweni kemampuan kanggo ngganti kamar kanthi lengkap.Yen sampeyan pengin nambah brilliance, marmer putih utawa mawar becik;yen sampeyan pengin nggawe atmosfer sing luwih anget, krim lan coklat becik;lan yen sampeyan pengin ngrangsang raos, abang lan ireng ora tau nguciwani.Ora ana ruangan sing bisa nahan kaendahan marmer.
    Nginstal jubin marmer tegese arep dadi tren, nanging uga menehi owah-owahan cepet menyang wilayah apa wae.Sampeyan bisa milih kanggo nyelehake marmer ing saindhenging omah utawa narik kawigaten kanggo milih kamar kayata lawang mlebu, kamar pooja, utawa malah jedhing.
  • Kesan Romawi slab marmer coklat kanggo dekorasi tembok

    Kesan Romawi slab marmer coklat kanggo dekorasi tembok

    Marmer kesan Roma minangka jinis marmer coklat sing digali ing China.Watu iki utamané apik kanggo ndhuwur counter, ndhuwur Vanity, lan ndhuwur bar, Panel wall Interior, staircases, jogan njero ruangan, washin g basins lan proyèk desain liyane.