Granit ireng

  • Batu kultur batu tulis alami ditumpuk kanggo cladding tembok njaba

    Batu kultur batu tulis alami ditumpuk kanggo cladding tembok njaba

    Watu slate budaya slate kasedhiya ing macem-macem warna lan jinis, lan teksture apik lan alus.Sawetara watu budaya nggambarake emosi dhasar sing ora rumit, dene sing liyane kuwat lan ora bisa dikendhaleni, dene sing liyane apik banget lan polesan.Amarga watu budaya iku banget hard lan wis penet-resisting, nyandhang-nolak, karat-nolak, lan non-radioaktif, iku bahan construction cocok lan ramah lingkungan kanggo dekorasi.Saiki, watu budaya wis akeh digunakke dening tembok latar mburi, roofing, jogan, cladding, sills, paving, slabs, Cut kanggo Ukuran ing Villas, bangunan umum, arsitektur plataran, arsitektur Taman, ageng wisata villa gunung liburan, hotel lan struktur liyane.Ing tangan siji, watu budaya nggambarake perasaan alam, primeval, misterius, lan romantis, nglambangake inti lan semangat alam;ing tangan liyane, iku uga bisa makili raos elegan, terhormat, bentenaken, lan olahan, symbolizing gaya seni arsitektur kulon.Yen sampeyan nggunakake watu budaya kanggo dekorasi, sampeyan bakal sok dong mirsani sing struktur campuran karo alam nalika njaga kualitas estetis sawijining.Jinis emosi iki utamané umum ing antarane wong modern sing ndhukung alam lan kepinginan kanggo bali menyang.Akibaté, watu slate budaya wis muncul minangka bintang munggah ing antarane bahan bangunan.
  • Ndhuwur lemah Shanxi ireng granit busur-shaped blumbang dek surround nanggulangi kothak

    Ndhuwur lemah Shanxi ireng granit busur-shaped blumbang dek surround nanggulangi kothak

    Granit minangka pilihan populer kanggo kolam amarga minangka salah sawijining watu alam sing paling angel lan bisa tahan uji wektu.Granit minangka watu sing serbaguna sing bisa digunakake kanggo decking lan paving ing sawetara konteks.granit ireng Shanxi bahan paling apik kanggo blumbang ngubengi lan geladhak blumbang ing watu alam.
  • rega Grosir negro angola granit ireng kanggo tembok njaba

    rega Grosir negro angola granit ireng kanggo tembok njaba

    Granit ireng Angola minangka watu ireng ireng saka slab warna gandum medium kanthi polesan, kulit utawa diasah saka Angola.
  • Kulit rampung granit ireng murni mutlak kanggo jogan lan langkah

    Kulit rampung granit ireng murni mutlak kanggo jogan lan langkah

    Watu iki minangka granit ireng murni Cina, ora ana bedane utawa cacat sing katon.ireng Absolute cocok kanggo loro aplikasi njero ruangan ruangan lan, lan bisa digunakake kanggo pawon countertops, jogan, undhak-undhakan, wall cladding, kamar urip & sinks etc. Absolute ireng leathered kothak granit becik kanggo nggunakake ing papan umum.
  • Brazil leathered versace matriks granit ireng kanggo jubin tembok interior

    Brazil leathered versace matriks granit ireng kanggo jubin tembok interior

    Matrix granit ireng iku jenis granit ireng quarried ing Brazil.granit iki nduweni latar mburi abu-abu peteng atraktif karo vena swirling ireng.
  • Split pasuryan Cina ireng G684 granit kanggo tembok omah njaba

    Split pasuryan Cina ireng G684 granit kanggo tembok omah njaba

    G684 punika granit werna abu-abu peteng karo sawetara saka sudhut aplikasi.Kanggo nyukupi macem-macem panjaluk, bahan alami kasedhiya ing macem-macem permukaan.