Kulit rampung granit ireng murni mutlak kanggo jogan lan langkah

Katrangan singkat:

Watu iki minangka granit ireng murni Cina, ora ana bedane utawa cacat sing katon.ireng Absolute cocok kanggo loro aplikasi njero ruangan ruangan lan, lan bisa digunakake kanggo pawon countertops, jogan, undhak-undhakan, wall cladding, kamar urip & sinks etc. Absolute ireng leathered kothak granit becik kanggo nggunakake ing papan umum.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk

Kulit rampung granit ireng murni mutlak kanggo jogan lan langkah

Bahan

100% batu granit alam

warna

Ireng resik

Rampung

plumahing olished, lumahing diasah, lumahing flamed, lumahing grumbulan-hammered, lumahing nanas, lumahing pamisah alam, lumahing sandblasted, Rampung kulit,antik, lan liya-liyane.

kekandelan

1,8cm, 2cm, 3cm…

Aplikasi

Interior &exteriorlantai tembok,Meja pawon, tangga, pigura lift, jedhing,lsp.

Kontrol kualitas

Kontrol Beda Warna
Toleransi ukuran: ± 1 mm
Dicenthang Piece dening Piece

Kemasan

kuwatPeti Kayu

Rincian Pangiriman

7-15 dina kerja sawise konfirmasi pesenan

Layanan sawise-sale

Dhukungan teknis online

Kapabilitas Solusi Proyek

Desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Konsolidasi Cross Categories

Gaya Desain

Modern

Panggonan Asal

Cina

Mode Logistik

Pelayaran Samudra, Angkutan Darat, Angkutan Udara

Watu iki minangka granit ireng murni Cina, ora ana bedane utawa cacat sing katon.ireng Absolute cocok kanggo loro aplikasi njero ruangan ruangan lan, lan bisa digunakake kanggo pawon countertops, jogan, undhak-undhakan, wall cladding, kamar urip & sinks etc. Absolute ireng leathered kothak granit becik kanggo nggunakake ing papan umum.

granit ireng murni1475 granit ireng murni1477 granit ireng murni1479

Watu granit ireng ing dhuwur dikarepake ing pasar global.Proses ubin granit ireng mutlak kanggo permukaan kulit rampung bisa ditemokake ing kene.Dheweke misuwur ing klub polisi.Klien kita njupuk gambar asil paving kasebut.

granit ireng murni1731 granit ireng murni1733 granit ireng murni1735 granit ireng murni1738 granit ireng murni1740 granit ireng murni1742 granit ireng murni1744 granit ireng murni1746

Profil Perusahaan

Rising Source Group duwe luwih akeh pilihan material watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis nggawe reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

g603 granit2730

granit ireng murni2505
granit ireng murni2511
granit ireng murni2516
granit ireng murni2509
granit ireng murni2514
granit ireng murni2519

Proyek kita

granit ireng murni2539

Packing & Pangiriman

granit ireng murni2561

packing kita dibandhingake karo liyane

granit ireng murni2598

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

juparana grey granite3290

FAQ

Apa syarat pembayaran?
Biasane, pembayaran awal 30% dibutuhake, lan sisane amarga dokumen ditampa.

Kepiye carane bisa entuk sampel?
Sampel bakal diwenehi ing syarat-syarat ing ngisor iki:
Sampel marmer kurang saka 200X200mm bisa diwenehake kanthi gratis kanggo uji kualitas.
Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sampel.

Apa sampeyan duwe sumber bahan baku watu sing stabil?
Hubungan kerjasama jangka panjang tetep karo pemasok bahan mentah sing layak, sing njamin kualitas produk kita wiwit langkah pertama.
Apa wektu pangiriman?
Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:
(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;
(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;
(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;
(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kepiye njamin & klaim?
Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk granit liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: