Onyx marmer

  • Harga marmer onyx onyx abu-abu perak alami paling apik kanggo tembok lan lantai

    Harga marmer onyx onyx abu-abu perak alami paling apik kanggo tembok lan lantai

    Lempengan watu onyx nduweni akeh ciri karo marmer lan sejatine minangka wujud marmer.Saben pola onyx slab sing apik lan urat nggawe bedane.Marmer Onyx kasedhiya ing macem-macem warna lan pola sing apik.
    Marmer Onyx digunakake kanggo nyedhiyakake papan njero ruangan lan ruangan kanthi permukaan sing lancar lan mengkilat.Onyx marmer nduweni tampilan alus lan teka ing macem-macem werna.Watu iki biasane digunakake ing omah pribadi.Iki menehi omah sampeyan katon apik banget lan sugih.Onyx marmer biasane digunakake kanggo hiasan njero ruangan omah, kayata jogan, wall cladding, ndhuwur meja, countertops, lan dekorasi jedhing, etc.
  • Rega Grosir peteng ijo jade onyx slab kanggo tangga

    Rega Grosir peteng ijo jade onyx slab kanggo tangga

    Onyx marmer digunakake kanggo loro staircases lan worktops.Iki minangka watu sing apik sing nambah tampilan ing wilayah apa wae.Marmer onyx jade ijo nyedhiyakake slab tangga desain kontemporer sing dadi populer.Ujung-ujung undhak-undhakan dhasar slab tangga ngasilake kurva lembut sing apik banget ing marmer onyx, nggawe panel munggah sing nuduhake pola kasebut.We fabricate kabeh onyx marmer langkah / slabs undhak-undhakan adhedhasar ukuran lan gaya saka desain makeover tangga kanggo nepaki kabutuhan kita pelanggan.
  • Batu marmer onyx apel hijau jade alami untuk ubin lantai dinding

    Batu marmer onyx apel hijau jade alami untuk ubin lantai dinding

    Papan onyx ijo minangka watu alam sing digali saka Afghanistan.Kanthi vein kabut putih entheng sing mlaku ing permukaan, menehi keanggunan lan eksotisme.
    Aspek transparan sing apik, kaya onyx liyane, menehi prioritas kanggo wong sing nggoleki bahan watu sing luar biasa lan spektakuler kanggo lokasi kayata panel TV, tembok ruang tamu, lantai jedhing, lan counter resepsi, lan liya-liyane.
  • Panel dinding batu marmer warna-warni onyx merah untuk desain ruang tamu

    Panel dinding batu marmer warna-warni onyx merah untuk desain ruang tamu

    Marmer onyx gunung geni nduweni dhasar onyx abang kanthi stips putih lan beige.Kanthi urat putih lan oranye sing curling.Latar lan tekstur sing abstrak.Papan gurun onyx iki biasane digunakake ing bangunan, watu hias, mozaik, pavers, tangga, perapian, sink, langkan, lan proyek desain liyane.
  • Harga paling apik batu giok onyx ijo cahya kanggo panel tembok pancuran

    Harga paling apik batu giok onyx ijo cahya kanggo panel tembok pancuran

    Marmer onyx ijo cahya minangka watu marmer sing unik lan apik.Iki minangka watu alam sing menehi sentuhan keanggunan kanggo dekorasi omah utawa papan bisnis.Slab onyx ijo cahya cocok kanggo bangunan Vanity kanggo jedhing, slabs, skirting, staircases, lan karya liyane Cut-kanggo-ukuran ukuran suda.Watu iki bisa digunakake kanggo dekorasi lantai lan tembok.Ana sawetara kegunaan liyane kanggo onyx ijo cahya, kayata perapian ngubengi, cladding, countertops, njaba, interior, ndhuwur meja, lan liya-liyane.Anggere sampeyan nyoba kanggo njupuk care saka watu, iku bakal tetep katon nggumunke kanggo akèh taun.
  • Papan lan ubin onyx madu marmer jade kuning kanggo dekorasi interior

    Papan lan ubin onyx madu marmer jade kuning kanggo dekorasi interior

    Onyx madu minangka onyx coklat beige sing apik banget kanthi macem-macem warna, tekstur, lan urat.Bagian semi-translucent saka watu iki ndadekake banget kanggo digunakake minangka bathi jedhing backlit.Iku katon apik minangka perapian saubengé utawa ing lantai.
    Tekstur lan urat watu alam iki minangka ilustrasi sing apik babagan kaendahan sing bisa diwenehake dening bumi.Begjanipun, sampeyan bisa nggawa kaendahan iki menyang omah liwat Vanity jedhing, geni surround, lantai, tangga utawa instalasi liyane.Yen sampeyan njupuk wektu kanggo ngrawat onyx Madu kanthi bener, bakal njaga kecemerlangan sing nggumunake nganti pirang-pirang taun.Madu onyx minangka salah sawijining bahan sing paling apik kanggo digunakake yen sampeyan nggoleki watu alam sing unik kanggo ngrampungake jedhing, pawon, utawa proyek renovasi omah liyane.Ora kaget yen materi sing narik kawigaten iki ana ing dhaptar sing dikarepake para pemilik omah.
  • Papan onyx naga ireng tembus backlit kanggo desain latar mburi tembok

    Papan onyx naga ireng tembus backlit kanggo desain latar mburi tembok

    Onyx naga ireng minangka latar mburi warna ireng watu kanthi urat beige.Onyx minangka jinis marmer kanthi karakteristik sing padha karo marmer.Saben slab dibedakake kanthi pola lan urat sing unik.Onyx kasedhiya ing macem-macem warna lan pola sing apik.Akeh warna onyx sing paling populer, kayata jade, mint, pink cahya, lan tan anget, nglengkapi warna-warna trendi saiki.

    Onyx luwih transparan tinimbang marmer, dadi pilihan sing apik kanggo aplikasi cahya utawa artistik kayata tembok utawa permukaan backlit sing ngetokake cemlorot lan nyorot pola kasebut.
  • Rega apik slab watu tembus onyx putih karo vena emas

    Rega apik slab watu tembus onyx putih karo vena emas

    Rising Source Group minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Group iki didegaké ing 2002 lan saiki ndarbeni limang quarries ing China.We Simpenan saben jinis watu alam lan direkayasa kanggo nampung proyek sembarang.We are darmabakti kanggo layanan ngédap kanggo nggawe proyek gampang & prasaja!
  • Grosir harga marmer onyx nanas kuning untuk latar dinding

    Grosir harga marmer onyx nanas kuning untuk latar dinding

    Onyx nanas minangka watu transmisi cahya sing wernane kuning cerah.Lapisan onyx sing gedhe lan permukaan ubin iki katon kaya nanas sing diiris.Slab nduweni tekstur sing alus lan elegan, kanthi urat putih cilik sing meh padha karo retakan es ing antarane urat kayu.Sawetara slab sing luwih gedhe nduweni garis coklat, dene liyane duwe pola bunder abang pucet.Gaya watu iki cukup moderat, ngasilake rasa sing nyenengake lan manis sing mbantu wong ngrasa nyaman banget.Onyx nanas minangka bahan sing apik kanggo nghias lantai interior lan tembok omah.Salajengipun, iku watu becik kanggo dekorasi hotel dhuwur-mburi.
  • Onyx marmer alam nuvolato bojnord orange onyx kanggo dekorasi jedhing

    Onyx marmer alam nuvolato bojnord orange onyx kanggo dekorasi jedhing

    Onyx oranye minangka agate semiprecious sing kalebu kulawarga agate.Uga diarani onice nuvolato, bojnord orange onyx, onix naranja, onyx arco iris, alabama orange onyx.Sawijining seri saka vena bunder ngeterake kita menyang sisih alam paling impetuous lan exuberant.

    Nada oranye sing nyedhiyakake keunikan, kesegaran, lan energi kanggo ruangan apa wae.Sifat tembus kasebut ngidini cahya bisa ngliwati, ngasilake tampilan mencorong sing apik banget lan apik.

    Lingkungan sing nggoleki bedane bakal nemokake sekutu sing cocog ing zat semi-larang iki.Arsitek lan desainer interior nggunakake ing hotel paling mewah lan interior proyek omah, pawon, lan kamar mandi.
  • Mayfair calacatta putih zebrino onyx marmer kanggo dekorasi tembok ngarep

    Mayfair calacatta putih zebrino onyx marmer kanggo dekorasi tembok ngarep

    Watu onyx putih Zebrino nduweni vena longitudinal emas lan abu-abu sing khas ing latar mburi putih krim.Kothak kontemporer watu sing apik banget iki cocog kanggo nggawe worktops watu onyx sing apik banget, perapian, tembok interior, jubin lantai, lan fitur liyane.
  • Batu alam bookmatched gelembung marmer onyx abu-abu kanggo tembok

    Batu alam bookmatched gelembung marmer onyx abu-abu kanggo tembok

    Papan onyx abu-abu gelembung yaiku onyx abu-abu unik sing ditambang ing Turki.Onyx abu-abu alami iki nduweni latar mburi abu-abu sing padhang lan peteng kanthi vena lan awan sing katon kaya gelembung.Iku bakal sampurna kanggo dekorasi lantai lan tembok, lan uga katon apik ing latar mburi backlit.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2