Batu marmer onyx apel hijau jade alami untuk ubin lantai dinding

Katrangan singkat:

Papan onyx ijo minangka watu alam sing digali saka Afghanistan.Kanthi vein kabut putih entheng sing mlaku ing permukaan, menehi keanggunan lan eksotisme.
Aspek transparan sing apik, kaya onyx liyane, menehi prioritas kanggo wong sing nggoleki bahan watu sing luar biasa lan spektakuler kanggo lokasi kayata panel TV, tembok ruang tamu, lantai jedhing, lan counter resepsi, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk Batu marmer onyx apel hijau jade alami untuk ubin lantai dinding
Aplikasi / panggunaan Dekorasi interior lan eksterior ing proyek konstruksi / materi sing apik kanggo dekorasi njero ruangan & ruangan, digunakake kanggo tembok, jubin, countertop Kitchen & Vanity, lsp.
Detail Ukuran Kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo macem-macem produk.
(1)Gang saw ukuran slab: 120up x 240up ing kekandelan saka 1.8cm, 2cm, 3cm, etc;
(2) Ukuran slab cilik: 180-240up x 60-90 kanthi kekandelan 1,8cm, 2cm, 3cm, lsp;
(3) Cut-to-ukuran ukuran: 30x30cm, 60x30cm, 60x60cm ing kekandelan saka 1.8cm, 2cm, 3cm, etc;
(4) Kothak: 12"x12"x3/8" (305x305x10mm), 16"x16"x3/8" (400x400x10mm), 18"x18"x3/8" (457x457x10mm), 24"x12"x3/8" ( 610x305x10mm), lsp;
(5) Ukuran countertops: 96"x26", 108"x26", 96"x36", 108"x36", 98"x37" utawa ukuran proyek, lsp.
(6) Ukuran tops Vanity: 25"x22", 31"x22", 37"x/22", 49"x22", 61"x22", etc.,
(7) Spesifikasi khusus uga kasedhiya;
Cara Rampung Dipoles, Diasah, Diobong, Sandblasted, lsp.
Paket (1) Slab: bundel kayu sing layak laut;
(2) Tile: kothak Styrofoam lan pallets kayu seaworthy;
(3) Puncak Vanity: Krat kayu sing kuwat;
(4) Kasedhiya ing syarat packing Customized;

Papan onyx ijo minangka watu alam sing digali saka Afghanistan.Kanthi vein kabut putih entheng sing mlaku ing permukaan, menehi keanggunan lan eksotisme.
Aspek transparan sing apik, kaya onyx liyane, menehi prioritas kanggo wong sing nggoleki bahan watu sing luar biasa lan spektakuler kanggo lokasi kayata panel TV, tembok ruang tamu, lantai jedhing, lan counter resepsi, lan liya-liyane.

16i onyx ijo
13i onyx ijo
27i onyx ijo

Onyx ijo, salah sawijining watu sing paling terkenal ing donya, uga misuwur amarga ketenangan lan keluhuran.Watu kasebut nduweni daya kanggo mbebasake sampeyan saka rasa kuwatir, kuatir, lan kuwatir.Lan ngandika menehi kuat, support mental positif.
Green Onyx minangka pilihan sing apik kanggo ubin, meja pawon, meja rias kamar mandi, mozaik, lan panel tembok.Kita uga bisa Cut kanggo specifications.

22i onyx ijo
24i onyx ijo

Onyx marbles kanggo ide dekorasi bangunan

Paling apik1

Profil Perusahaan

Rising Source Group minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomasi, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, tangga, counter top, puncak meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, ubin mozaik, lan liya-liyane.
Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis mbangun reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

Profil Perusahaan

Packing & Pangiriman

Kanggo slabs:

Kanthi bundle kayu sing kuwat

Kanggo kothak:

Diantrekake karo film plastik lan umpluk plastik, banjur menyang crates kayu kuwat karo fumigasi.

Packing & Pengiriman 1
Packing & Pengiriman3

Packins kita dibandhingake karo liyane

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.

Packing kita luwih aman tinimbang liyane.

Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

Alamiah2

Pameran

Kita wis melu ing pameran kothak watu ing saindhenging donya kanggo akèh taun, kayata Coverings ing AS, amba 5 ing Dubai, watu adil ing Xiamen lan ing, lan kita tansah salah siji saka booths monjo ing saben pameran!Sample pungkasane didol dening pelanggan!

Pameran

2017 BIG 5 DUBAI

Pameran02

2018 LINGKUP USA

Pameran03

2019 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1934

2018 STONE FAIR XIAMEN

Pameran04

2017 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1999

2016 STONE FAIR XIAMEN

FAQ

Apa keuntungan sampeyan?

Perusahaan jujur ​​ing rega cukup kanthi layanan ekspor sing kompeten.

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.

Apa sampeyan duwe sumber bahan baku watu sing stabil?

Hubungan kerjasama jangka panjang tetep karo pemasok bahan mentah sing layak, sing njamin kualitas produk kita wiwit langkah pertama.

Kepiye kontrol kualitas sampeyan?

Langkah kontrol kualitas kita kalebu:

(1) Konfirmasi kabeh karo klien kita sadurunge pindhah menyang sumber lan produksi;

(2) mriksa kabeh materi kanggo mesthekake yen bener;

(3) Employee buruh sing wis pengalaman lan menehi latihan sing tepat;

(4) Inspeksi ing kabeh proses produksi;

(5) Pemriksaan pungkasan sadurunge dimuat.

Telusuri watu Onyx liyane kanggo nemokake pirang-pirang permata alam sing nunggu kanggo nggawe omah sampeyan kanthi kemewahan sing halus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: