Rega apik slab watu tembus onyx putih karo vena emas

Katrangan singkat:

Rising Source Group minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Group iki didegaké ing 2002 lan saiki ndarbeni limang quarries ing China.We Simpenan saben jinis watu alam lan direkayasa kanggo nampung proyek sembarang.We are darmabakti kanggo layanan ngédap kanggo nggawe proyek gampang & prasaja!


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Nama produk:

Rega apik slab watu tembus onyx putih karo vena emas

ukuran:

Slabs kasedhiya

Kothak kasedhiya

305 x 305mm utawa 12" x 12"

400 x 400mm utawa 16" x 16"

457 x 457mm utawa 18" x 18"

600 x 600mm utawa 24 "x 24", etc

Ketebalan:

Ketebalan normal ekspor 16-18mm,

Dianggo:

Kanggo dekorasi internal lan eksternal

lan konstruksi. panel tembok, genteng lantai,

undhak-undhakan, paving, wall cladding, countertop, Vanity kasedhiya.

Packing:

1) Kothak & Cut kanggo ukuran ing peti kayu Fumigated.

ing jero bakal ditutupi plastik foamed (polystyrene).

2) Slabs ing bundel kayu fumigated karo kurung L.

Jaminan Mutu:

Sajrone kabeh proses produksi, saka milih bahan,

pabrikan kanggo paket, kualitas kita njamin wong bakal strictly

ngontrol saben siji lan saben proses kanggo njamin standar kualitas

lan pangiriman pas wektune.

Onyx putih minangka watu alam sing éndah kanthi latar mburi putih lan sawetara amber diagonal lan veining emas.Onyx iki minangka pilihan sing apik banget kanggo ndhuwur kamar mandi utama, bak mandi panas, saubengé perapian, lan minangka karya seni sing ngadeg kanthi latar mburi.Ora ketompo carane sampeyan milih nggabungake onyx putih menyang omah sampeyan, bakal katon apik banget.

7m onyx putih
6i onyx putih
7i onyx putih

Kabeh varian marmer onyx kasedhiya ing perawatan Honed, Polesan, Kulit, Water Jet, Surface, lan luwih apik sing cocog karo panjaluk sampeyan.Kothak onyx putih iki cocok kanggo panggunaan interior kayata countertops lan backsplashes, uga aplikasi ruangan ing wilayah sing ora beku.Yen sampeyan pengin countertop watu alam sing unik, onyx putih bisa dadi pilihan sing sampurna kanggo sampeyan.

13m tembok onyx putih
Meja onyx putih 11m
Meja onyx putih 12m

Marmer onyx putih kanggo ide dekorasi bangunan

Putih

Profil Perusahaan

Rising Source Group minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomatis, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, undhak-undhakan, countertops, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, kothak mozaik, lan liya-liyane, lan makaryakke luwih saka 200 buruh trampil. bisa ngasilake paling sethithik 1,5 yuta meter persegi kothak saben taun.

Profil Perusahaan

Packing & Pangiriman

Packing & Pengiriman 1
Packing & Pengiriman3

Pameran

Pameran

2017 BIG 5 DUBAI

Pameran02

2018 LINGKUP USA

Pameran03

2019 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1934

2018 STONE FAIR XIAMEN

Pameran04

2017 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1999

2016 STONE FAIR XIAMEN

APA KLIEN KANGGO?

apik tenan!Kita kasil nampa kothak marmer putih iki, kang apik tenan, saka kualitas dhuwur, lan teka ing packaging gedhe, lan kita saiki siyap kanggo miwiti project kita.Matur nuwun kanthi sanget kanggo kerja tim sing apik banget.

Michael

Aku seneng banget karo marmer putih calacatta.Slab pancen kualitase.

Devon

Ya, Mary, matur nuwun kanggo tindak lanjut sing apik.Padha saka kualitas dhuwur lan teka ing paket aman.Aku uga appreciate layanan cepet lan pangiriman.Tks.

Sekutu

Nyuwun sewu amarga ora ngirim gambar-gambar sing apik iki saka meja pawon kanthi cepet, nanging ternyata apik banget.

Ben

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: