Watu klelep

  • Vanity cilik wash basin bunder marmer sink kanggo jedhing jedhing

    Vanity cilik wash basin bunder marmer sink kanggo jedhing jedhing

    Remodel jedhing karo sink marmer.Marmer digunakake ing aplikasi njero ruangan ruangan kanggo kekiatan lan kaendahan.Kanggo jedhing tujuan utama, rampungake sink marmer kanthi countertop marmer lan backsplash sing cocog, lan selarasake karo aksesoris marmer sing mewah iki: kran derek, bar andhuk stainless steel sing dipoles, lan pancing jubah.
  • Rega apik siji persegi dowo persegi dowo cilik wash basin sink sink karo Vanity

    Rega apik siji persegi dowo persegi dowo cilik wash basin sink sink karo Vanity

    Paling babak jedhing bokor sink duwe diameteripun 16 kanggo 20 inci, nanging paling persegi klelep duwe jembaré 19 kanggo 24 inci lan ambane 16 kanggo 23 inci saka ngarep kanggo mburi.Rata-rata ambane cekungan yaiku 5 nganti 8 inci.Nalika sink bunder nduweni tampilan tradisional, sink persegi panjang nduweni tampilan sing luwih kontemporer.Bisa dadi luwih pas yen sampeyan ngarahake tampilan sing trendi.
  • Wadah wastafel kamar mandi marmer putih alami Bianco carrara

    Wadah wastafel kamar mandi marmer putih alami Bianco carrara

    Sink watu marmer alam kuwat lan atos.Padha ora rentan kanggo dents utawa karat.Granit lan marmer sinks meh unbreakable kajaba sampeyan nggunakake pasukan nemen.Kanthi ati-ati, sink marmer sampeyan bisa tahan seumur hidup!
  • Kamar jedhing ndhuwur counter babak Vanity statuario jedhing marmer putih sinks

    Kamar jedhing ndhuwur counter babak Vanity statuario jedhing marmer putih sinks

    Marmer putih minangka pilihan sing apik lan migunani kanggo jedhing sampeyan.Materi iki nggawe estetika sing nggumunake lan langgeng ing saben lokasi, kalebu kamar mandi.
    Nalika nerangake marmer minangka Rampung jedhing, ana macem-macem kaluwihan lan nimbulaké kanggo mikir bab.Senadyan katon, marmer luwih murah tinimbang bahan watu alam liyane nalika isih menehi finish sing unggul.Marmer uga luwih awet lan tahan panas tinimbang bahan watu liyane, dadi pilihan banget kanggo pawon lan jedhing worktops sing nampa akèh panggunaan lan penyalahgunaan.
  • Kamar mandi gedhe bak mandi watu marmer alam ireng kanggo wong diwasa

    Kamar mandi gedhe bak mandi watu marmer alam ireng kanggo wong diwasa

    Bathtub marmer kasedhiya ing marmer budaya utawa marmer alam.Bathtub marmer alam asring nandheske artisanship lan umume diukir dening pengrajin ahli saka watu kabèh.Marmer minangka salah sawijining bahan sing paling larang digunakake ing bathtub, nanging kanthi alasan sing apik: pancen apik banget, kualitas apik, lan umure dawa.
    Yen sampeyan mikir ngrancang jedhing dhewe, sampeyan bisa uga mikirake bak marmer ireng.Bathtub ireng freestanding jero iku boros nyata, nanging uga fitur penting ing desain modern.Bak marmer ireng bakal nggawe jedhing minimalis alami katon trendi lan gedhe.Bak marmer ireng katon lancar lan tenang ing dekorasi jedhing gaya Zen.Bak marmer ireng matte minangka gaya jedhing saiki.
  • Bathtub watu marmer sing diukir alami khusus kanggo pancuran

    Bathtub watu marmer sing diukir alami khusus kanggo pancuran

    Remodel jedhing karo sink marmer.Marmer digunakake ing aplikasi njero ruangan ruangan kanggo kekiatan lan kaendahan.Kanggo jedhing tujuan utama, rampungake sink marmer kanthi countertop marmer lan backsplash sing cocog, lan selarasake karo aksesoris marmer sing mewah iki: kran derek, bar andhuk stainless steel sing dipoles, lan pancing jubah.
  • Kabinet kamar mandi countertop oval cuci tangan watu marmer ireng

    Kabinet kamar mandi countertop oval cuci tangan watu marmer ireng

    The Oval Marble Vessel Sink bakal nyedhiyani unsur alam kanggo jedhing.Sink iki nduweni interior sing polesan lan digawe saka marmer ukiran tangan alami.Gabungke karo kran pengisi prau sing disenengi kanggo ngrampungake efek kasebut.
    1. Saben sink iku siji-saka-a-jenis lan dianggep minangka karya seni dhewe.
    2. Kanggo ngresiki, gunakake sawetara tetes pembersih sing entheng, mbilas nganggo banyu, lan garing.
    3. Kanggo asil paling apik, segel watu nggunakake sealer watu sadurunge nggunakake.
    4. Bahan becik kanggo marmer naga ireng
    5. Nalika blanja kanggo kran banyu sink prau, manawa dhuwur kanggo spout lan spout tekan bakal pas sink Panjenengan.