Agate marmer

  • Dekorasi rumah mewah batu marmer semi mulia ungu batu permata amethyst slab

    Dekorasi rumah mewah batu marmer semi mulia ungu batu permata amethyst slab

    Xiamen Rising Source Grosir China backlit agate slabs Marble kanggo ketemu riasan ngarep kemewahan Panjenengan.Marmer akik putih, marmer akik jambon, marmer akik biru, marmer akik ijo, marmer akik kuning, marmer akik abu-abu, marmer akik abang, marmer akik ungu, marmer amethyst ungu lan marmer akik coklat, lsp.
  • Panel watu tembus pink agate slab marmer kanggo desain interior

    Panel watu tembus pink agate slab marmer kanggo desain interior

    Pabrikan Xiamen Rising Source saka macem-macem produk sing kalebu slab agate pink, slab agate biru, marmer agate ireng, marmer agate abu-abu, marmer agate coklat, slab agate putih, slab agate emas, lan countertop backlit.
  • Mewah internal backlit gedhe pink mawar quartz slab kristal kanggo countertop

    Mewah internal backlit gedhe pink mawar quartz slab kristal kanggo countertop

    Slab kuarsa mawar pink minangka watu agate semi-translucent sing bisa dadi backlit, kanthi dramatis ngganti tampilan lan rasa omah interior.Wong Mesir nggunakake agate kanggo segel, perhiasan, lan dekorasi.Amarga kateguhan lan tahan kanggo bahan kimia, marmer agate saiki misuwur ing seni lan perhiasan.

    We are Produsèn lan eksportir slab marmer agate.Slab kuarsa pink ditawakake ing macem-macem ukuran kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Slab kuarsa pink misuwur amarga polesan sing mulus, katon berkilau, lan tahan lama.Papan kwarsa kristal jambon digunakake ing dekorasi puncak meja, countertops, pawon, jedhing, lantai, cladding tembok, lan liya-liyane, lan kasedhiya kanthi rega sing kompetitif.
  • Papan agate watu semi mulia ijo tembus kanggo desain interior

    Papan agate watu semi mulia ijo tembus kanggo desain interior

    Marmer agate digawe saka macem-macem mineral kayata kuarsa lan kalsedon.Asring ditemokake ing lava utawa watu vulkanik.Pengukir watu wis digunakake wiwit jaman Yunani kuna.
    Slab watu agate kasedhiya ing macem-macem werna, kalebu putih, ijo, emas, abang, ireng, lan tan alus.Agate asring duwe garis-garis warna alami minangka asil saka cara berkembang.Agate banded, agate belang, utawa agate riband kabeh istilah kanggo bab sing padha.
  • Watu semi mulia backlit onyx dipoles ruby ​​abang oranye agate slab

    Watu semi mulia backlit onyx dipoles ruby ​​abang oranye agate slab

    Slab agate abang watu semiprecious backlit minangka watu alam mewah sing bisa digunakake ing proyek desain interior.Watu kasebut, utamane jinis transparan sing bisa dipadhangi saka mburi, nyedhiyakake efek warna sing menarik lan nambah aksen sing khas ing sawijining papan.Kanggo ndandani lan nggawe pribadhi spasi.Kanggo nggawe slab sing apik banget, saben watu semiprecious dipotong lan disambungake kanthi tangan nggunakake lem epoksi.
  • Dekorasi Villa polesan slab watu akik ireng alami gedhe kanggo didol

    Dekorasi Villa polesan slab watu akik ireng alami gedhe kanggo didol

    Slab marmer agate minangka watu sing apik lan gampang digunakake sing sadurunge dianggep minangka lambang kemewahan.Iku loro ayu lan hard, dadi pilihan banget kanggo macem-macem aplikasi, kalebu pawon lan jubin.Iku watu langgeng sing, amarga kanggo panas kuat lan meksa sing kawangun iku, bakal tahan knocks lan goresan luwih saka watu gamping lan watu alam iso dibandhingke.Werna sing apik banget lan pola "marbled" ndadekake beda saben wektu, menehi sentuhan unik lan apik kanggo saben permukaan slab marmer agate klien sampeyan.Slab watu agate Bisa digunakake minangka ndhuwur meja kopi / panedhaan, countertop, panel tembok, jogan, lan liya-liyane.Ukuran bisa diatur miturut spesifikasi sampeyan.
  • Batu permata kuning tembus semi mulia batu akik slab untuk dekorasi dinding, meja

    Batu permata kuning tembus semi mulia batu akik slab untuk dekorasi dinding, meja

    Slab marmer agate kabeh werna bisa chosed ing rsincn.com.Slab watu akik iki katon ayu nalika backlit amarga transparan saka gemstones.Nalika dipadhangi dening LED, njupuk warna sing luwih apik.We have white agate, agate biru, agate ijo, agate kopi, agate coklat, agate kuning, agate abang, agate abu-abu, lan liyane werna saka slabs agate kanggo milih saka.Pilih agate karo backing yen perlu kanggo counters pawon, ndhuwur meja, utawa ndhuwur bar.Agate padhet dianjurake yen anggaran sampeyan cukup lan sampeyan pengin digunakake minangka counter bar utawa tembok latar mburi.
  • Batu permata campuran abu-abu alami batu akik semi mulia slab untuk desain interior

    Batu permata campuran abu-abu alami batu akik semi mulia slab untuk desain interior

    Slab watu agate wis digunakake ing macem-macem aplikasi ing saindenging jagad.Slab watu semi-larang regane nyedhiyakake kapribaden sing beda kanggo saben panggonan sing dilebokake.We ing lumahing permata larang regane nyedhiyani akeh pilihan saka slabs watu semi-larang regane saka China.Papan watu agate kayata slab mata macan, slab agate biru, watu permata kristal putih, watu permata kuarsa mawar kristal pink, watu semi larang ijo zamrud, lan liya-liyane digabung karo macem-macem barang dekorasi utawa perabotan, nambah suasana seni sing larang regane ing papan kasebut. padha sih-rahmat.Salajengipun, barang-barang watu marmer agate kalebu perabotan marmer agate, puncak meja marmer agate lan liya-liyane kanggo menehi sentuhan sing apik ing omah sampeyan.Gray Agate Slab karo backlit minangka salah sawijining papan agate sing kasedhiya.Papan agate abu-abu kasedhiya ing macem-macem ukuran sing cocog karo kabutuhan pelanggan.
  • Batu akik batu akik batu permata biru tua yang besar natural untuk dinding

    Batu akik batu akik batu permata biru tua yang besar natural untuk dinding

    Agate digawe saka irisan colorfulagate alamiah karo kaca sing sampurna kanggo backlighting, lan bisa nambah kanggo unsur liyane saka kamar minangka wall art utawa siding.A slab agate ayu iku isin, karang, karat, putih, taupe lan werna krim sing nenun bebarengan ing pola mesmerizing ruwet.Marmer agate nduweni bahan langka lan unik sing bakal mbantu sampeyan narik kawigaten para pelanggan.
    Papan marmer agate biru minangka bahan bangunan dhuwur.Papan backlit agate biru Mewah iki kudu dadi pilihan sing apik kanggo dekorasi ing tembok, meja, meja.
  • Batu permata kristal putih tembus semi mulia batu akik slab

    Batu permata kristal putih tembus semi mulia batu akik slab

    Slab mata macan emas nduweni kualitas sing paling dhuwur.Wangun lan ukuran beda-beda.Nduweni permukaan sing polesan lan werna emas.Papan akik mata macan emas iki nduweni tampilan sing apik banget lan menarik.Slab akik mata macan emas kasedhiya ing macem-macem diameter lan ukuran.Kabeh slab agate mata macan emas iki ditawakake kanthi rega industri, gumantung saka pilihan pelanggan.Papan akik mata macan emas bisa digunakake ing macem-macem cara ing saben dinten.Bisa uga digunakake ing macem-macem lokasi ing bisnis lan omah kita.Padha kondhang amarga finishing sing apik banget lan pola sing unik.
  • Batu permata pink kristal mawar kuarsa semi mulia batu akik slab

    Batu permata pink kristal mawar kuarsa semi mulia batu akik slab

    Pink Crystal, asring dikenal minangka Rose Quartz, minangka jinis kuarsa.Iki minangka lambang Love Stone sing kondhang.Pink Crystal / Rose Quartz nduweni tekstur sing rapuh.Transparansi kasebut asale saka kristal jambon alami sing cetha lan padhang sing dikenal minangka Star Rose Quartz, sing transparan lan tembus.Watu permata kuarsa pink iki apik banget kanggo countertops backlit, ndhuwur meja, sink, permukaan dekorasi tembok.
  • Batu permata hijau zamrud semi mulia slab malachite untuk dekorasi

    Batu permata hijau zamrud semi mulia slab malachite untuk dekorasi

    Malachite slab minangka slab marmer semi larang regane.Slab saka malachite precioustone iki minangka pemandangan sing bisa dideleng, kanthi warna ijo sing nggumunake.Materi iki minangka puncak kemewahan, digawe saka veneer malachite asli ing basis marmer.Mung cocok kanggo panggunaan njero ruangan.Lumahing slab Malachite, meja bunder, backsplash, ubin mozaik, interior ruang tamu, artikel, bathi jedhing, tembok pancuran, lan lantai minangka aplikasi sing paling apik.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2