Dekorasi interior batu permata batu permata biru agate slab marmer

Katrangan singkat:

Batu akik biru minangka kalsedon pita sing diikat ing macem-macem lapisan biru cahya lan banjur dicopot saka werna biru, putih, lan benang coklat sing luwih cerah.Pelangi bumi minangka jeneng liya kanggo agate.Salah sawijining watu sing paling apik yaiku agate biru.Pola ing agate biru pancen ayu lan tenang.Watu iki dilengkapi karo finish sing apik banget, dadi becik kanggo countertop, meja, lantai, tembok tembok, lan proyek tangga, uga khusus kanggo tampilan.Sampeyan bisa mriksa katrangan lan foto akik biru kanggo ndeleng apa ukuran, kekandelan, lan finish cocok kanggo aplikasi sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk Dekorasi interior batu permata batu permata biru agate slab marmer
Matrials Batu akik biru natural
Ukuran Kothak kasedhiya (300x300mm, 400x400mm, 600x600mm, lsp.)
Ukuran slab: 180upx60upx1.8~3cm,180upx90upx1.8~3cm,240upx120upx1.8~3cm
Liyane minangka selaras
Panganggone Digunakake kanggo lantai, pola, dekorasi njero ruangan, countertop
lumahing Dipoles
Packing Peti kayu sing layak laut, palet
Syarat-syarat pembayaran 30% dening T / T ing advance, imbangan dening T / T sadurunge pangiriman

Agate biru minangka watu biru sing apik banget sing bisa dadi backlit kanggo luwih sumringah.Yen digunakake minangka countertop, backsplash, ndhuwur Vanity, ndhuwur bar, utawa mung minangka karya seni, watu permata langsung nambah keanggunan ing papan apa wae ing omah.Watu permata Agate Biru bisa uga dadi apa sing sampeyan goleki yen sampeyan nggoleki tambahan sing apik kanggo omah apa wae.

8i marmer akik
1i marmer akik

Biruacountertops gemstone gapura, backsplashes, ndhuwur Vanity, ndhuwur bar, utawa seni tembok bisa cepet dadi titik tengah wilayah.Sampeyan bisa uga duwe sampeyanblueagapura gemstone murup kanggo nambah attractiveness malah luwih.Lampu latar bakal mbantu nyorot warna lan pola ing kain.Batu permata Blue Agate, ora ketompo carane sampeyan nggabungake menyang omah sampeyan, bakal katon apik lan menehi tampilan sing apik kanggo taun-taun kepungkur.

3i marmer akik
2i marmer akik
6i lampu latar agate marmer
5i lampu latar agate marmer
4i lampu latar agate marmer
15i agate marmer
16i marmer akik

Efek Backlit Marmer Agate

efek backlight 1

Profil Perusahaan

Rising Source Groupminangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomatis, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, undhak-undhakan, countertops, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, kothak mozaik, lan liya-liyane, lan makaryakke luwih saka 200 buruh trampil. bisa ngasilake paling sethithik 1,5 yuta meter persegi kothak saben taun.

901 (2)

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

901 (1)

FAQ

Apa syarat pembayaran?
* Biasane, pembayaran advance 30% dibutuhake, karo liyanembayar sadurunge pangiriman.

Kepiye carane bisa entuk sampel?
Sampel bakal diwenehi ing syarat-syarat ing ngisor iki:
* Sampel marmer kurang saka 200X200mm bisa diwenehake kanthi gratis kanggo uji kualitas.
* Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sampel.

Delivery Leadtime
* Leadtime wis watara1-3 minggu saben wadhah.

MOQ
* MOQ kita biasane 50 meter persegi.Watu mewah bisa ditampa ing sangisore 50 meter persegi

Jaminan & Klaim?
* Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: