Batu super tipis

  • Panel watu tipis fleksibel tembus veneer sheet marmer kanggo cladding tembok

    Panel watu tipis fleksibel tembus veneer sheet marmer kanggo cladding tembok

    Watu ultra-tipis minangka jinis produk bahan bangunan anyar.Lumahing 100% watu alam lan watu ultra-tipis veneer dumadi saka backboard.Bahan iki ultra tipis, ultra-ringan, lan nduweni tekstur watu alam ing permukaan.Pemikiran inersia saka watu tradisional.Watu ultra-tipis bisa dipérang dadi telung jinis miturut karakteristik fungsional: watu ultra-tipis konvensional, watu ultra-tipis tembus lan wallpaper watu ultra-tipis.Bentenane paling gedhe ing antarane telu kasebut yaiku bedane materi latar.
    Kajaba iku, kekandelan conventional saka watu Ultra-lancip punika: 1 ~ 5mm, kekandelan saka watu cahya-transmitter punika 1.5 ~ 2mm, specifications tartamtu lan komposisi struktur, materi backing saka watu Ultra-lancip punika katun lan Fiberglass, Super fleksibel lan entheng, ukuran standar yaiku: 1200mmx600mm lan 1200x2400mm.
  • 1mm fleksibel ringan ultra tipis veneer batu panel lempengan marmer untuk cladding

    1mm fleksibel ringan ultra tipis veneer batu panel lempengan marmer untuk cladding

    Watu ultra-tipis minangka jinis produk bahan bangunan anyar.Lumahing 100% watu alam lan watu ultra-tipis veneer dumadi saka backboard.Bahan iki ultra tipis, ultra-ringan, lan nduweni tekstur watu alam ing permukaan.Pemikiran inersia saka watu tradisional.Watu ultra-tipis bisa dipérang dadi telung jinis miturut karakteristik fungsional: watu ultra-tipis konvensional, watu ultra-tipis tembus lan wallpaper watu ultra-tipis.Bentenane paling gedhe ing antarane telu kasebut yaiku bedane materi latar.
    Kajaba iku, kekandelan conventional saka watu Ultra-lancip punika: 1 ~ 5mm, kekandelan saka watu cahya-transmitter punika 1.5 ~ 2mm, specifications tartamtu lan komposisi struktur, materi backing saka watu Ultra-lancip punika katun lan Fiberglass, Super fleksibel lan entheng, ukuran standar yaiku: 1200mmx600mm lan 1200x2400mm.
  • 2mm mrmol fleksibel watu tembus ultra tipis marmer slab kanggo tembok

    2mm mrmol fleksibel watu tembus ultra tipis marmer slab kanggo tembok

    Carane tipis sampeyan bisa motong slab marmer?
    Jawaban cepet yaiku marmer lan granit bisa dipotong nganti ketebalan 1mm, 2mm, lan 3mm.Akeh wong ing sektor watu alam percaya yen ubin 1cm minangka sing paling tipis.Ing babagan aplikasi kanggo sektor konstruksi, pancen bener.
    Lembaran marmer super tipis iki minangka bahan desain anyar kanggo dekorasi.Pabrikan watu ultra-tipis ngidini luwih akeh wong ngurmati macem-macem kemungkinan watu marmer.Panggunaan kanggo watu marmer ultra-tipis akeh.Cocog kanggo tembok lan lantai njero ruangan lan ruangan.Bisa digunakake ing furnitur, lampu, langit-langit, jedhing, lan papan liyane saliyane aplikasi watu tradisional.
  • Tekstur granit patagonia ringan batu buatan lempengan porselen tipis

    Tekstur granit patagonia ringan batu buatan lempengan porselen tipis

    Watu sinter minangka pilihan populer kanggo countertops, backsplashes, lan finish pawon liyane.Uga cocok kanggo jogan, kolam renang, jogan ruangan, kolam renang, lan spa.Permukaan watu iki bisa digunakake kanggo nutupi wilayah sing ageng amarga awet, gampang dijaga, lan regane terjangkau.
  • Ubin batu marmer fleksibel ultra tipis format besar

    Ubin batu marmer fleksibel ultra tipis format besar

    Veneer marmer porselen tipis minangka produk dekoratif sing populer amarga fungsine.Produk iki nduweni kabecikan sing fleksibel, ngidini sampeyan nyelehake ing permukaan sing mlengkung kayata kolom bunder, tembok, countertop, ndhuwur meja utawa apa wae sing bisa sampeyan pikirake.Padha bisa dibungkus meh kabeh.Kabinèt, kolom, kabèh hotel - veneer katon ora cocog karo fisika, nanging Xiamen Rising Source duwe teknologi eksklusif kanggo ngolah potongan-potongan porselen cilik iki lan bisa mlengkung apa wae.Iki minangka cara nglereni biaya sing digunakake ing perabotan watu lan worktops.