1mm fleksibel ringan ultra tipis veneer batu panel lempengan marmer untuk cladding

Katrangan singkat:

Watu ultra-tipis minangka jinis produk bahan bangunan anyar.Lumahing 100% watu alam lan watu ultra-tipis veneer dumadi saka backboard.Bahan iki ultra tipis, ultra-ringan, lan nduweni tekstur watu alam ing permukaan.Pemikiran inersia saka watu tradisional.Watu ultra-tipis bisa dipérang dadi telung jinis miturut karakteristik fungsional: watu ultra-tipis konvensional, watu ultra-tipis tembus lan wallpaper watu ultra-tipis.Bentenane paling gedhe ing antarane telu kasebut yaiku bedane materi latar.
Kajaba iku, kekandelan conventional saka watu Ultra-lancip punika: 1 ~ 5mm, kekandelan saka watu cahya-transmitter punika 1.5 ~ 2mm, specifications tartamtu lan komposisi struktur, materi backing saka watu Ultra-lancip punika katun lan Fiberglass, Super fleksibel lan entheng, ukuran standar yaiku: 1200mmx600mm lan 1200x2400mm.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

jeneng produk
1mm fleksibel ringan ultra tipis veneer batu panel lempengan marmer untuk cladding
Tipe Batu
Lempengan marmer / ubin
Backing
Fiberglass/Katun
kekandelan
1-5mm, utawa Customized
Ukuran paling gedhe
1-2mm ukuran 1200*600mm
3-5mm ukuran 2440*1220mm
3-5mm ukuran paling gedhe kanggo sawetara bahan slate 3050 * 1220mm
Bobot rata-rata
Ketebalan 1-2mm, bobot rata-rata 2kgs per sqm
Permukaan watu Rampung
Dipoles, Diasah lan Disikat
Mesin Cutting
Gunting alat, Mesin pemotong marmer portabel, gilingan sudut portabel, mesin pemotong jembatan inframerah, Gergaji meja
Instruksi Instalasi:
1. Ukur ukuran-tempel garis gambar kertas bertekstur
2. Stone nglereni lan pinggiran mecah
(1. Gunting alat kanggo nglereni, 2. Mesin pemotong marmer sing dicekel tangan.)
3. Yen ana perlu kanggo ndhudhuk bolongan, nggunakake bor listrik tangan-dianakaké kanggo doyo mubeng-mubeng pisanan lan banjur nggunakake tangan-dianakaké amba gilingan.
kanggo ngethok.
4. Lem watu (sanajan gluing kaya kothak, paling sethithik 1 cm saka pinggir watu kanggo nyegah lem kebanjiran)
5. DIY kolase miturut pilihan sampeyan dhewe
(Bisa ninggalake perawatan sealant longkangan 2-3mm. Uga bisa digabungake karo jalur transisi paduan aluminium, pinggir pinggir, lan njaba
sudhut ngudani.)
Aplikasi
Tembok Interior
Fasad njaba
langit-langit
Kolom & Pilar
Jedhing lan udan
Tembok liftCountertops / Vanity Tops / Tops Tabel
Permukaan Furnitur lan Permukaan Pabrik/Produk Rumah Tangga.
Substrat sing ditrapake
Kayu, logam, akrilik, kaca, keramik, papan semen, papan Gypsum lan permukaan datar liyane.
Apa bisa mlengkung?
ya wis
Apa bisa digulung?
Ketebalan 1-2mm Bisa digulung.
Apa bisa dadi pengeboran?
ya wis
Apa bisa transparan?
ya wis
12i ultra tipis marmer
7i marmer ultra tipis
6i kothak marmer lancip
11i marmer fleksibel
13i ultra tipis marmer kanggo countertop
5i meja marmer lancip
4i lawang marmer lancip

Informasi Perusahaan

Rising Source watu iku salah siji saka manufaktur pra-fabrikasi granit, marmer, onyx, agate lan watu Ponggawa.Pabrik kita dumunung ing Fujian ing China, didegaké ing taun 2002, lan duwe macem-macem peralatan automation, kayata pamblokiran potong, slabs, kothak, waterjet, undhak-undhakan, ndhuwur counter, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, mozaik. kothak, lan liya-liyane.Perusahaan nawakake rega grosir sing apik kanggo proyek komersial lan omah.Nganti saiki, kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, klub kamar KTV, restoran, rumah sakit lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis mbangun reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Staff technical lan profesional Xiamen Rising Source Highly trampil, karo taun pengalaman ing Industri Stone, layanan kurban ora mung kanggo support watu nanging uga kalebu saran project, gambar technical lan ing.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

pabrik risingsource 3

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

sertifikat

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.
Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

packing

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.
Packing kita luwih aman tinimbang liyane.
Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

packing2

Kenapa Pilih Rising Source stone

1.Direct mining saka marmer lan pamblokiran watu granit ing biaya kurang.
2. Processing pabrik dhewe lan pangiriman cepet.
3. Asuransi gratis, ganti rugi karusakan, lan layanan purna jual sing apik
4. Nawakake sampel gratis.

Hubungi kita utawa bukak situs web kita kanggo rincian produk liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: