Panel veneer marmer watu fleksibel fleksibel porselen tipis kanggo perabotan

Katrangan singkat:

Veneer marmer porselen tipis minangka produk dekoratif sing populer amarga fungsine.Produk iki nduweni kabecikan sing fleksibel, ngidini sampeyan nyelehake ing permukaan sing mlengkung kayata kolom bunder, tembok, countertop, ndhuwur meja utawa apa wae sing bisa sampeyan pikirake.Padha bisa dibungkus meh kabeh.Kabinèt, kolom, kabèh hotel - veneer katon ora cocog karo fisika, nanging Xiamen Rising Source duwe teknologi eksklusif kanggo ngolah potongan-potongan porselen cilik iki lan bisa mlengkung apa wae.Iki minangka cara nglereni biaya sing digunakake ing perabotan watu lan worktops.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Katrangan

Jeneng produk: Panel veneer marmer watu fleksibel fleksibel porselen tipis kanggo perabotan
Tipe produk: Papan porselen format gedhe dipotong kanthi ukuran
lumahing: Dipoles / diasah
Ukuran Slab: 800X1400/2000/2600/2620mm, 900x1800/2000mm, 1200x2400/2600/2700mm, 1600x2700/2800/3200mm
Cut menyang Ukuran: Ukuran Customized
Ketebalan: 3mm, 6mm, 9mm, 11mm, 12mm, 15mm
Fitur: 1:1 Nuduhake kaendahan marmer alam
Aplikasi: Tembok Interior
Fasad njaba
langit-langit
Kolom & Pilar
Jedhing lan udan
Tembok lift / Countertops / Vanity Tops / Tops Tabel
Permukaan Furnitur lan Permukaan Pabrik/Produk Rumah Tangga.
Layanan: Sampel Gratis;OEM & ODM;Layanan Desain 2D & 3D kanggo Proyek Komersial lan Perumahan

Veneer marmer porselen tipis minangka produk dekoratif sing populer amarga fungsine.Produk iki nduweni kabecikan sing fleksibel, ngidini sampeyan nyelehake ing permukaan sing mlengkung kayata kolom bunder, tembok, countertop, ndhuwur meja utawa apa wae sing bisa sampeyan pikirake.Padha bisa dibungkus meh kabeh.Kabinèt, kolom, kabèh hotel - veneer katon ora cocog karo fisika, nanging Xiamen Rising Source duwe teknologi eksklusif kanggo ngolah potongan-potongan porselen cilik iki lan bisa mlengkung apa wae.Iki minangka cara nglereni biaya sing digunakake ing perabotan watu lan worktops.

7 Aku mlengkung-marmer
22i ultra-tipis-marmer
8Aku sinterake tembok watu
6Aku mlengkung kothak marmer
43i fleksibel-marmer
22
17i fleksibel-marmer
31i fleksibel-marmer
20i fleksibel-batu-veneer
35i fleksibel-marmer
42i fleksibel-marmer
39i fleksibel-marmer
4 Aku mlengkung-marmer
34i fleksibel-marmer
11i countertop porselen
14i meja porselen
16i fleksibel-marmer-meja

Kinerja Produk

porselen

Aplikasi omnipotent

Kustomisasi fleksibel

Suhu dhuwur

Anti polusi

Tahan gores

Gampang kanggo ngresiki

tahan korosi

Profil Perusahaan

Rising Source watu iku salah siji saka manufaktur pra-fabrikasi granit, marmer, onyx, agate lan watu Ponggawa.Pabrik kita dumunung ing Fujian ing China, didegaké ing taun 2002, lan duwe macem-macem peralatan automation, kayata pamblokiran potong, slabs, kothak, waterjet, undhak-undhakan, ndhuwur counter, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, mozaik. kothak, lan liya-liyane.Perusahaan nawakake rega grosir sing apik kanggo proyek komersial lan omah.Nganti saiki, kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, klub kamar KTV, restoran, rumah sakit lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis mbangun reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Staff technical lan profesional Xiamen Rising Source Highly trampil, karo taun pengalaman ing Industri Stone, layanan kurban ora mung kanggo support watu nanging uga kalebu saran project, gambar technical lan ing.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

pabrik 1

Setengah yuta meter persegi basis produksi manufaktur cerdas

pabrik 2

680m lini produksi ijo cerdas

pabrik 3

Sistem Italia 30 ewu ton mesin pers

pabrik 4

Italia System16 saluran printer inkjet definisi dhuwur

pabrik 5

Profesional ndhukung peralatan nglereni pangolahan jero

pabrik 6

Riset independen lan pangembangan peralatan tes
 
 
  
Setengah yuta meter persegi basis produksi manufaktur cerdas.

 

 

 
 
 
Atusan yuta kanggo nggawe 3 baris produksi slabs porselen diimpor, iku salah siji saka R&D lan Enterprises produksi paling wiwitan ing China.
Ngenalake Sistem Italia 30 ewu ton mesin pers, 16 saluran printer inkjet definisi tinggi, Tecno Ferrari kanthi energi mandhiri sistem panyimpenan otomatis 20 kothak gedhe lan akeh peralatan impor liyane
 
 
Nggawe sistem traceability anti-pemalsuan produk, kanthi efektif nglindhungi hak lan kapentingan para dealer lan konsumen.

 

sertifikat 2

Kita duwe sawetara teknologi inti watu sintered sing dikembangake kanthi mandiri, lan produk kita wis entuk sertifikasi lingkungan ISO, kualitas, safety lan sistem manajemen liyane lan paten penemuan.

Packing & Pangiriman

asdadada2

Pameran

asdadada3

2017 BIG 5 DUBAI

asdadada4

2018 LINGKUP USA

asdadada5

2019 STONE FAIR XIAMEN

asdadada6

2018 STONE FAIR XIAMEN

asdadada7

2017 STONE FAIR XIAMEN

asdadada8

2016 STONE FAIR XIAMEN

APA KLIEN KANGGO?

apik tenan!Kita kasil nampa kothak marmer putih iki, kang apik tenan, saka kualitas dhuwur, lan teka ing packaging gedhe, lan kita saiki siyap kanggo miwiti project kita.Matur nuwun kanthi sanget kanggo kerja tim sing apik banget.

Michael

Aku seneng banget karo marmer putih calacatta.Slab pancen kualitase.

Devon

Ya, Mary, matur nuwun kanggo tindak lanjut sing apik.Padha saka kualitas dhuwur lan teka ing paket aman.Aku uga appreciate layanan cepet lan pangiriman.Tks.

Sekutu

Nyuwun sewu amarga ora ngirim gambar-gambar sing apik iki saka meja pawon kanthi cepet, nanging ternyata apik banget.

Ben

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk watu liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: