800×800 calacatta efek marmer putih kinclong porselen jubin tembok

Katrangan singkat:

Kothak porselen digawe kanthi nggunakake lempung khusus sing kalebu pasir lan feldspar sing disigar.Kothak porselin diprodhuksi ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang ubin keramik, sing ndadekake luwih awet.Marmer porselen minangka bahan sing tahan suwe, atraktif, lan gampang diresiki sing cocog kanggo jedhing, pawon, lan meh kabeh wilayah liyane ing omah kulawarga.Apa kanggo tumpahan pawon utawa wektu adus, sampeyan bisa ngandelake porselen kanggo tahan tetes, tumpahan, lan nyandhang biasa nganti pirang-pirang dekade.Iku uga minangka prasaja minangka ngganti kothak porselen siji yen rusak.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Jeneng produk: 800x800 calacatta efek marmer putih gloss porselen jubin tembok
Tipe produk: Slab porselen format gedhe
lumahing: Dipoles
Ukuran Slab: 800X1400/2000/2600/2620mm, 900x1800/2000mm, 1200x2400/2600/2700mm, 1600x2700/2800/3200mm
Cut menyang Ukuran: Ukuran Customized
Ketebalan: 6mm, 9mm, 11mm, 12mm, 15mm
Fitur: 1:1 Nuduhake kaendahan marmer alam
Layanan: Sampel Gratis;OEM & ODM;Layanan Desain 2D & 3D kanggo Proyek Komersial lan Perumahan

Kothak porselen digawe kanthi nggunakake lempung khusus sing kalebu pasir lan feldspar sing disigar.Kothak porselin diprodhuksi ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang ubin keramik, sing ndadekake luwih awet.Marmer porselen minangka bahan sing tahan suwe, atraktif, lan gampang diresiki sing cocog kanggo jedhing, pawon, lan meh kabeh wilayah liyane ing omah kulawarga.Apa kanggo tumpahan pawon utawa wektu adus, sampeyan bisa ngandelake porselen kanggo tahan tetes, tumpahan, lan nyandhang biasa nganti pirang-pirang dekade.Iku uga minangka prasaja minangka ngganti kothak porselen siji yen rusak.

2i marmer-efek-kothak
1 kothak marmer-efek
10i marmer-efek-kothak

Kothak porselen efek marmer kita cocog yen sampeyan nggoleki jubin lantai tembok sing murah kualitase.Tiles Direct minangka toko siji-sijine kanggo kabeh syarat jubin porselen, nawakake macem-macem kothak porselen kanthi macem-macem warna lan desain.

Calacatta minangka ubin porselen efek marmer. Iki minangka kothak porselen putih lan krim kanthi urat abu-abu lan coklat sing luwih jero.Iku becik kanggo nggunakake interior lan kasedhiya ing sawetara sing godhongé amba saka ukuran kothak kanggo koordinasi paling luweh ing pawon, adus, lan foyers kanggo jogan, countertops, lan backsplashes.

2ii marmer-efek-ubin
4i kothak marmer-efek
5i kothak marmer-efek
6i kothak marmer-efek
7i kothak-efek marmer
8i marmer-efek-kothak
9i kothak-efek marmer
3i kothak marmer-efek

Profil Perusahaan

Sumber RisingKelompokduwe pilihan materi watu liyane lan solusi siji-mandeg & layanan kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis nggawe reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

asdadada1

Packing & Pangiriman

asdadada2

Pameran

asdadada3

2017 BIG 5 DUBAI

asdadada4

2018 LINGKUP USA

asdadada5

2019 STONE FAIR XIAMEN

asdadada6

2018 STONE FAIR XIAMEN

asdadada7

2017 STONE FAIR XIAMEN

asdadada8

2016 STONE FAIR XIAMEN

APA KLIEN KANGGO?

apik tenan!Kita kasil nampa kothak marmer putih iki, kang apik tenan, saka kualitas dhuwur, lan teka ing packaging gedhe, lan kita saiki siyap kanggo miwiti project kita.Matur nuwun kanthi sanget kanggo kerja tim sing apik banget.

Michael

Aku seneng banget karo marmer putih calacatta.Slab pancen kualitase.

Devon

Ya, Mary, matur nuwun kanggo tindak lanjut sing apik.Padha saka kualitas dhuwur lan teka ing paket aman.Aku uga appreciate layanan cepet lan pangiriman.Tks.

Sekutu

Nyuwun sewu amarga ora ngirim gambar-gambar sing apik iki saka meja pawon kanthi cepet, nanging ternyata apik banget.

Ben

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk watu liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: