Watu mewah

  • Bahan countertop pawon perak emas urat macaubas fantasi kuarsit

    Bahan countertop pawon perak emas urat macaubas fantasi kuarsit

    Kuarsit fantasi Macaubas wis mesthi dipilih kanggo proyek desain sing ora biasa.Iki minangka watu kuarsit sing atos kanthi kristal putih, urat biru, lan tandha emas sporadis sing dicet sacara organik ing latar mburi abu-abu.Kasedhiyane uga saya tambah winates ing wektu, dadi spesialisasi unik sing bisa digawa.Sawetara estetika desain, saka klasik nganti modern, dilengkapi karo countertop kuarsa fantasi macaubas, worktops, tembok fitur, lan jogan.Quartzite bisa digunakake ing proyek desain njaba lan cocok kanggo bangunan omah lan komersial.
  • Mewah marmer ijo peteng St Elle avocatus quartzite kanggo desain tembok jedhing

    Mewah marmer ijo peteng St Elle avocatus quartzite kanggo desain tembok jedhing

    Avocatus Quartzite nduweni macem-macem warna ijo, saka zaitun nganti nada ijo jero, kanthi sorotan putih lan ireng sing ditenun ing saindhenging slab.Iku meh podho alas ijo enigmatic.Uga dikenal minangka St Elle quartzite, Avocado quartzite.
    Avocatus quartzite cocok banget kanggo desain interior mewah.Avocatus quartzite slabs bisa dipotong kanggo ukuran kanggo lantai kuarsit, tembok kuarsit, pawon kuarsit, countertop kuarsit, meja kuarsit, jedhing kuarsit, ndhuwur Vanity kuarsit.
  • Slab kuarsit werna abu-abu / ungu / ijo warna-warni Brasil kanggo puncak meja

    Slab kuarsit werna abu-abu / ungu / ijo warna-warni Brasil kanggo puncak meja

    Pucuk meja sing digawe saka kuarsit minangka watu sing apik lan praktis sing sadurunge dianggep minangka puncak kamakmuran.Iku pilihan becik kanggo papan quartzite digunakake minangka ndhuwur meja amarga iku nggumunke lan kuwat.Malah ing lingkungan kutha, watu kuarsit bisa ngasilake perabot lan struktur alam sing nggumunake.
    Permukaan ndhuwur meja Quartzite pancen gampang dijaga.Lumahing, utamane sing polesan, ora nahan rereget.Kahanan sing padha ditrapake kanggo granit, sing nduweni permukaan sing rata lan tahan abrasi sing luar biasa.
  • New backlit eksotis cristallo tiffany kuarsit ijo cahya kanggo latar mburi tembok

    New backlit eksotis cristallo tiffany kuarsit ijo cahya kanggo latar mburi tembok

    Cristallo tiffany minangka kuarsit Brasil sing nduweni skema warna sing beda-beda saka ijo padhang, putih kristal, urat ijo peteng, lan tandha coklat.Penampilan unik kasebut katon ing aplikasi apa wae.
    Cristallo tiffany quartzite slabs becik kanggo proyek omah lan komersial.Kasedhiya ing polesan utawa bookmatched rampung lan katon apik banget nalika backlit.Hubungi kita kanggo rembugan prices, lan kabeh watu kita kasedhiya kanggo tuku sapunika.
  • polesan granit watu slab putih taj mahal kuarsit kanggo countertops pawon

    polesan granit watu slab putih taj mahal kuarsit kanggo countertops pawon

    Kuarsit Taj Mahal dadi populer ing taun-taun pungkasan.Nduwe tampilan sing apik banget lan klasik uga tingkat daya tahan sing dhuwur.Watu iki umume putih, nanging akeh pita lan garis sing luwih jero kayata coklat, biru, utawa emas.Akibaté, katon kaya granit lan slab marmer dhuwur.
  • Top kualitas vena emas cahya biru azul macaubas quartzite slab kanggo tembok cladding

    Top kualitas vena emas cahya biru azul macaubas quartzite slab kanggo tembok cladding

    Kuarsit azul macaubas biru cahya iki katon kaya langit biru srengenge.Pola latar mburi emas kanthi urat biru cahya.Iki minangka marmer sing apik banget kanggo desain interior omah.Papan kuarsit iki bisa dipotong kanthi ukuran kanggo lantai lan tembok njero ruangan, tangga, meja, meja kerja, puncak bar, ndhuwur meja lan dekorasi njero ruangan liyane.Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo bahan dekorasi omah sing mewah.
    Koleksi kuarsit alam sing nggumunake kalebu warna klasik, sregep lan celah alami, uga kemungkinan sing luwih modern.
  • bahan watu countertop awet esmeralda ijo quartzite slabs kanggo pawon

    bahan watu countertop awet esmeralda ijo quartzite slabs kanggo pawon

    Esmeralda quartzite minangka watu latar mburi ijo kanthi urat emas.Cocog banget kanggo dekorasi pawon utamane countertops lan meja.Rising Source bakal nyedhiyakake macem-macem slab watu mewah kanthi rega sing apik banget.Hubungi kita kanggo penawaran sing tepat kanggo proyek sampeyan.
  • Brasil marmer panda biru lan putih sing dipoles kanggo tembok bookmatched

    Brasil marmer panda biru lan putih sing dipoles kanggo tembok bookmatched

    Panda marmer minangka watu marmer sing khas lan modis kanthi latar mburi biru lan putih lan ombak gedhe sing nglengkapi garis-garis ireng.Watu alam iki minangka pilihan sing disenengi para perancang omah amarga tekstur lan urat ireng sing apik banget.Garis dramatis ireng sing kandel sing ana ing permukaan marmer menehi tampilan sing nggumunake lan unik.Watu marmer Panda cocok kanggo mbangun interior sing elegan kanggo pawon, ruang tamu, lan tembok jedhing, uga lantai.
  • Mewah watu jade marmer zamrud ijo quartzite slab kanggo desain omah

    Mewah watu jade marmer zamrud ijo quartzite slab kanggo desain omah

    Karakteristik watu kuarsit mewah
    1.Material kasebut dihormati kanthi alami: beda karo watu sing dhuwur.Sanajan regane larang, nanging bisa diproduksi massal.Fitur paling gedhe saka watu kuarsit mewah yaiku ora bisa diprodhuksi sacara massal, amarga kualitase wis tekan tingkat watu permata, lan ing wektu sing padha, kudu tekan tingkat lukisan watu lan arsitektur.Volume lan ukuran watu, mulane, nemtokake inti saka kekurangan watu mewah, yaiku macem-macem paling dhuwur ing watu kasebut.
    2.Uniqueness: Werna sugih lan mawarni-warni, lan tekstur sing tansah ganti, nanging saben produk unik.Apa tektur produk bisa ditampilake maksimal gumantung saka pemahaman akurat master watu tingkat awu babagan karakteristik internal lan arah tekstur bahan mentah watu mewah., gumantung ing nangkep pas desain nglereni lan amba nglereni dening perancang ndhuwur, lan uga gumantung ing pakaryan tliti nglereni manual murni dening tukang watu banget.
    3. Nilai koleksi dhuwur: Amarga produk unik lan alamiah langka, nilai koleksi dhuwur banget.
    4. Kesulitan pangolahan sing dhuwur lan angel ditiru: Amarga varietas kasebut kabeh bahan dhuwur lan langka, ditambah karo desain sing unik, angel diproses babagan materi lan desain, lan ora gampang ditiru.
  • Apik rega ireng copacabana marmer granit slab kanggo countertops pawon

    Apik rega ireng copacabana marmer granit slab kanggo countertops pawon

    Copacabana minangka granit ireng sing éndah kanthi urat emas lan werna abu-abu.Iku sampurna kanggo countertops ing pawon lan jedhing, geni ngubengi, lan ndhuwur bar.
  • Watu China Van Gogh Kaisar marmer emas coklat abang kanggo desain interior omah

    Watu China Van Gogh Kaisar marmer emas coklat abang kanggo desain interior omah

    Marmer Kaisar Van Gogh minangka watu onyx kualitas mewah saka China.Werna utamane dumadi saka abang, alis, emas.Van Gogh Kaisar slabs marmer lan kothak cocok banget kanggo proyèk dekorasi interior khusus ing Resorts & Casino & Hotel.Kanthi tembok lan lantai sing dihias dening Kaisar Van Gogh, papan kasebut bakal menehi rasa keagungan.
  • Rega pabrik jins biru ngimpi ubin marmer kanggo desain modern

    Rega pabrik jins biru ngimpi ubin marmer kanggo desain modern

    Biru ngimpi marmer persis apa jenenge.Coba warna-warna cerah saka segara biru lan sunset emas sing dirajut lan dijupuk kanthi elegan ing siji watu alam sing nggumunake.Fasad multicolored marmer iki duwe veining ing biru, emas, lan putih ing latar mburi krim sugih lan earthy lan coklat.
    Papan marmer impen biru saben duwe orisinalitas sing apik, nggawe unsur marmer biru ing omah sampeyan beda banget.A pulo pawon marmer adat karo splashbacks marmer cocog, countertop lan benchtops punika cara becik kanggo nggawe elegan, nanging atmosfer endah.