Batu kuarsa buatan 2cm calacatta lempengan kuarsa putih kanggo meja pawon

Katrangan singkat:

Kuarsa Calacatta minangka watu buatan sing meh padha karo marmer Calacatta.Werna kuarsa Calacatta cetha lan putih padhang, nanging uga nduweni vena dramatis sing beda-beda saka werna abu-abu nganti emas.
Kauntungan saka nggunakake kuarsa Calacatta tinimbang marmer yaiku nggabungake kaendahan marmer kanthi daya tahan kuarsa.Tekstur kuarsa Calacatta bisa menehi tampilan sing padha karo marmer kanthi biaya sing luwih murah, kanthi entuk manfaat ekstra kanggo kekuatan lan umur dawa.Ora mbutuhake sealing, ora kaya marmer utawa granit tradisional, dadi gampang kanggo njaga.Permukaan kuarsa putih sing disetujoni iki cocog kanggo countertops, pawon, lan backsplash amarga sifat sing migunani.Quart Calacatta uga minangka pilihan sing apik kanggo jedhing lan pawon.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

jeneng Batu kuarsa buatan 2cm calacatta lempengan kuarsa putih kanggo meja pawon
Bahan Baku Bubuk kuarsa, Resin lan liya-liyane
Ukuran Slab 3200 x 1600mm, 3000x1400mm
kekandelan 15mm, 18mm, 20mm, 30mm
Ukuran Tile Sembarang ukuran sing dipotong kasedhiya
Rampung Dipoles, diasah, antik
Kaluwihan Non-porus
Tahan dhuwur kanggo Asam
Dhuwur Tahan kanggo Panas
Hign Tahan kanggo Gores
Tahan dhuwur kanggo pewarnaan
Kekuatan Fleksibel Tinggi
Gampang pangopènan lan resik
Ramah lingkungan
Panganggone Meja, Lantai, Tembok, Puncak Kabinet, Jendela, Meja lsp.
8i slab kuarsa putih
6i slab kuarsa putih
7i slab kuarsa putih
9i slab kuarsa putih
1i countertop kuarsa
3i countertop kuarsa
2i countertop watu kuarsa

Profil Perusahaan

Rising Source watu iku salah siji saka manufaktur pra-fabrikasi granit, marmer, onyx, agate lan watu Ponggawa.Pabrik kita dumunung ing Fujian ing China, didegaké ing taun 2002, lan duwe macem-macem peralatan automation, kayata pamblokiran potong, slabs, kothak, waterjet, undhak-undhakan, ndhuwur counter, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, mozaik. kothak, lan liya-liyane.Perusahaan nawakake rega grosir sing apik kanggo proyek komersial lan omah.Nganti saiki, kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, klub kamar KTV, restoran, rumah sakit lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis mbangun reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Staff technical lan profesional Xiamen Rising Source Highly trampil, karo taun pengalaman ing Industri Stone, layanan kurban ora mung kanggo support watu nanging uga kalebu saran project, gambar technical lan ing.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

asdadada1

Packing & Pangiriman

asdadada2

Pameran

asdadada3

2017 BIG 5 DUBAI

asdadada4

2018 LINGKUP USA

asdadada5

2019 STONE FAIR XIAMEN

asdadada6

2018 STONE FAIR XIAMEN

asdadada7

2017 STONE FAIR XIAMEN

asdadada8

2016 STONE FAIR XIAMEN

APA KLIEN KANGGO?

apik tenan!Kita kasil nampa kothak marmer putih iki, kang apik tenan, saka kualitas dhuwur, lan teka ing packaging gedhe, lan kita saiki siyap kanggo miwiti project kita.Matur nuwun kanthi sanget kanggo kerja tim sing apik banget.

Michael

Aku seneng banget karo marmer putih calacatta.Slab pancen kualitase.

Devon

Ya, Mary, matur nuwun kanggo tindak lanjut sing apik.Padha saka kualitas dhuwur lan teka ing paket aman.Aku uga appreciate layanan cepet lan pangiriman.Tks.

Sekutu

Nyuwun sewu amarga ora ngirim gambar-gambar sing apik iki saka meja pawon kanthi cepet, nanging ternyata apik banget.

Ben

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk watu liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: