Batu permata pink kristal mawar kuarsa semi mulia batu akik slab

Katrangan singkat:

Pink Crystal, asring dikenal minangka Rose Quartz, minangka jinis kuarsa.Iki minangka lambang Love Stone sing kondhang.Pink Crystal / Rose Quartz nduweni tekstur sing rapuh.Transparansi kasebut asale saka kristal jambon alami sing cetha lan padhang sing dikenal minangka Star Rose Quartz, sing transparan lan tembus.Watu permata kuarsa pink iki apik banget kanggo countertops backlit, ndhuwur meja, sink, permukaan dekorasi tembok.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Jeneng produk Batu permata pink kristal mawar kuarsa semi mulia batu akik slab
Matrials Marmer akik emas/kuning
Ukuran Kothak kasedhiya (300x300mm, 600x600mm, lsp.)
Ukuran slab standar 1220x2440mm
Liyane minangka selaras
Panganggone Digunakake kanggo lantai, pola, dekorasi njero ruangan, countertop
lumahing Dipoles
Packing Peti kayu sing layak laut, palet
Syarat-syarat pembayaran 30% dening T / T ing advance, imbangan dening T / T sadurunge pangiriman

Pink Crystal, asring dikenal minangka Rose Quartz, minangka jinis kuarsa.Iki minangka lambang Love Stone sing kondhang.Pink Crystal / Rose Quartz nduweni tekstur sing rapuh.Transparansi kasebut asale saka kristal jambon alami sing cetha lan padhang sing dikenal minangka Star Rose Quartz, sing transparan lan tembus.Watu permata kuarsa pink iki apik banget kanggo countertops backlit, ndhuwur meja, sink, permukaan dekorasi tembok.

6i slab akik pink
4i backlit pink agate
7i kothak akik pink
5i kothak akik pink
1i ndhuwur meja agate pink
3i backlit pink agate

Efek Backlit Marmer Agate

efek backlight 2

Profil Perusahaan

Rising Source watu iku salah siji saka manufaktur pra-fabrikasi granit, marmer, onyx, agate lan watu Ponggawa.Pabrik kita dumunung ing Fujian ing China, didegaké ing taun 2002, lan duwe macem-macem peralatan automation, kayata pamblokiran potong, slabs, kothak, waterjet, undhak-undhakan, ndhuwur counter, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, mozaik. kothak, lan liya-liyane.Perusahaan nawakake rega grosir sing apik kanggo proyek komersial lan omah.Nganti saiki, kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, klub kamar KTV, restoran, rumah sakit lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis mbangun reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Staff technical lan profesional Xiamen Rising Source Highly trampil, karo taun pengalaman ing Industri Stone, layanan kurban ora mung kanggo support watu nanging uga kalebu saran project, gambar technical lan ing.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

901 (2)

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

901 (1)

FAQ

Apa syarat pembayaran?
* Biasane, pembayaran advance 30% dibutuhake, karo liyanembayar sadurunge pangiriman.

Kepiye carane bisa entuk sampel?
Sampel bakal diwenehi ing syarat-syarat ing ngisor iki:
* Sampel marmer kurang saka 200X200mm bisa diwenehake kanthi gratis kanggo uji kualitas.
* Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sampel.

Delivery Leadtime
* Leadtime wis watara1-3 minggu saben wadhah.

MOQ
* MOQ kita biasane 50 meter persegi.Watu mewah bisa ditampa ing sangisore 50 meter persegi

Jaminan & Klaim?
* Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: