Lempengan watu Italia alami marmer arabescato putih kanthi urat abu-abu

Katrangan singkat:

Marmer Arabescato nduweni latar mburi putih banget kanthi pola abu-abu peteng, sanajan vena luwih cilik tinimbang marmer calacatta nanging luwih gedhe tinimbang marmer carrara.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

jeneng produk

Lempengan watu Italia alami marmer arabescato putih kanthi urat abu-abu

Slabs

600up x 1800up x 16~20mm
700up x 1800up x 16~20mm
1200upx2400~3200upx16~20mm

kothak

305x305mm (12"x12")
300x600mm (12x24)
400x400mm (16"x16")
600x600mm (24"x24")
Ukuran bisa disesuaikan

Langkah-langkah

Tangga: (900~1800)x300/320/330/350mm
Riser: (900~1800)x 140/150/160/170mm

kekandelan

16mm, 18mm, 20mm, lsp.

Paket

Packing kayu kuat

Proses lumahing

Dipoles, diasah, diobong, disapu utawa disesuaikan

Panganggone

Dekorasi lantai utawa tembok, countertop, Vanity ndhuwur, etc.

Marmer Arabescato nduweni latar mburi putih banget kanthi pola abu-abu peteng, sanajan vena luwih cilik tinimbang marmer calacatta nanging luwih gedhe tinimbang marmer carrara.Marmer putih Arabescato minangka bagéan saka kulawarga marmer carrara putih.Iki minangka marmer putih kristal, tembus kanthi urat abu-abu lan ireng sing dianggep apik ing saindenging jagad.Marmer iki digunakake kanggo dekorasi bangunan, perabot, lan perapian.

4i marmer arabescato2i marmer arabescato

Marmer Arabescato corchia nggabungake kaendahan Italia kanthi keluwesan kontemporer.Iku becik kanggo nggunakake ing pawon, jedhing, jubin, lan tembok.

6i marmer arabescato5i arabescato marmer

Werna klasik saka marmer kulit arabescato corchia ing pawon sing dirancang nyedhiyakake gaya lan karakter sing langgeng.Werna marmer putih Arabescato ngirim ora digunakake ing kahanan ing ngendi lumahing bakal kapapar akeh nyandhang lan kontak.

7i arabescato marmer basin

Informasi Perusahaan

Rising Soure Group minangka pabrikan lan eksportir, sing khusus ing bidang industri watu global.Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.
Utamane produk: marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu gawean, lan bahan watu alam liyane.

perusahaan1
perusahaan2

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

sertifikat

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.
Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

packing

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.
Packing kita luwih aman tinimbang liyane.
Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

packing2

FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are langsung produsen profesional saka watu alam wiwit 2002.

Apa produk sampeyan bisa nyedhiyakake?
We offer bahan watu siji-mandeg kanggo proyèk, marmer, granit, onyx, quartz lan watu ruangan, kita duwe mesin siji-mandeg kanggo nggawe slabs amba, sembarang kothak Cut kanggo tembok lan lantai, waterjet medallion, kolom lan pilar, skirting lan ngecor , tangga, perapian, banyu mancur, patung, ubin mozaik, perabotan marmer, lsp.

Bisa njaluk sampel?
Ya, kita nawakake conto cilik gratis kurang saka 200 x 200mm lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Aku tuku kanggo omahku dhewe, jumlahe ora akeh banget, apa bisa tuku saka sampeyan?
ya, kita uga ngawula kanggo akeh klien house pribadi kanggo produk watu sing.

Apa wektu pangiriman?
Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:
(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;
(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;
(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;
(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas & pratelan?
Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.
Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: