Kaendahan putih calacatta oro marmer emas kanggo kothak tembok jedhing

Katrangan singkat:

Calacatta marmer emas (calacatta oro marmer) iku salah siji saka watu paling misuwur ing donya.Marmer iki, ditemokake ing dataran tinggi Carrara, Italia, nduweni latar mburi putih kanthi vena sing katon ing nada abu-abu lan emas.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

jeneng produk

Kaendahan putih calacatta oro marmer emas kanggo kothak tembok jedhing

 

Slabs

600up x 1800up x 16~20mm
700up x 1800up x 16~20mm
1200upx2400~3200upx16~20mm

 

 

kothak

 

305x305mm (12"x12")
300x600mm (12x24)
400x400mm (16"x16")
600x600mm (24"x24")
Ukuran bisa disesuaikan

 

Langkah-langkah

Tangga: (900~1800)x300/320/330/350mm
Riser: (900~1800)x 140/150/160/170mm

kekandelan

16mm, 18mm, 20mm, lsp.

Paket

Packing kayu kuat

Proses lumahing

Dipoles, diasah, diobong, disapu utawa disesuaikan

Panganggone

Hiasan lantai utawa tembok, countertop, ndhuwur Vanity, etc.

2i calacatta-emas-marmer

3i calacatta-emas-marmer


Calacatta marmer emas (calacatta oro marmer) iku salah siji saka watu paling misuwur ing donya.Marmer iki, ditemokake ing dataran tinggi Carrara, Italia, nduweni latar mburi putih kanthi vena sing katon ing nada abu-abu lan emas.Keragaman alam ngasilake karya seni sing apik banget ing saben karya.

Marmer emas Calcutta umume digunakake ing dekorasi omah mewah.Countertop pulo pawon precut lan cladding tembok interior.Bookmatch emas Calacatta minangka unsur sing paling populer.Kothak marmer emas calacatta sing dipoles kanggo dekorasi jedhing paling mewah sing bisa dibayangake.

5i calacatta marmer emas

2i calacatta marmer emas 1i calacatta marmer emas

Informasi Perusahaan

Rising Soure Group minangka pabrikan lan eksportir, sing khusus ing bidang industri watu global.Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.
Utamane produk: Marmer/Granit/Onyx/Agate Slab, Marmer Mosaik, Sintered Stone, Terrazzo Tile, etc.

perusahaan1
perusahaan2

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

sertifikat

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.
Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

packing

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.
Packing kita luwih aman tinimbang liyane.
Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

granit biru lemurian2986

FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are langsung produsen profesional saka watu alam wiwit 2002.

Apa produk sampeyan bisa nyedhiyakake?
We offer bahan watu siji-mandeg kanggo proyèk, marmer, granit, onyx, quartz lan watu ruangan, kita duwe mesin siji-mandeg kanggo nggawe slabs amba, sembarang kothak Cut kanggo tembok lan lantai, waterjet medallion, kolom lan pilar, skirting lan ngecor , tangga, perapian, banyu mancur, patung, ubin mozaik, perabotan marmer, lsp.

Bisa njaluk sampel?
Ya, kita nawakake conto cilik gratis kurang saka 200 x 200mm lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Aku tuku kanggo omahku dhewe, jumlahe ora akeh banget, apa bisa tuku saka sampeyan?
ya, kita uga ngawula kanggo akeh klien house pribadi kanggo produk watu sing.

Apa wektu pangiriman?
Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:
(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;
(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;
(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;
(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas & pratelan?
Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.
Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: