Urat abu-abu Italia calacatta marmer putih kanggo countertops pawon

Katrangan singkat:

Marmer putih Calacatta minangka salah sawijining marmer Italia sing paling larang lan dihargai.Iki minangka marmer putih alami (Calcitic Marble).Nduweni kromatisme sing ora biasa, kanthi latar mburi putih-putih lan garis-garis abu-abu sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

jeneng produk

Urat abu-abu Italia calacatta marmer putih kanggo countertops pawon

Slabs

600up x 1800up x 16~20mm
700up x 1800up x 16~20mm
1200upx2400~3200upx16~20mm

kothak

305x305mm (12"x12")
300x600mm (12x24)
400x400mm (16"x16")
600x600mm (24"x24")
Ukuran bisa disesuaikan

Langkah-langkah

Tangga: (900~1800)x300/320/330/350mm
Riser: (900~1800)x 140/150/160/170mm

kekandelan

16mm, 18mm, 20mm, lsp.

Paket

Packing kayu kuat

Proses lumahing

Dipoles, diasah, diobong, disapu utawa disesuaikan

Marmer putih Calacatta minangka salah sawijining marmer Italia sing paling larang lan dihargai.Iki minangka marmer putih alami (Calcitic Marble).Nduweni kromatisme sing ora biasa, kanthi latar mburi putih-putih lan garis-garis abu-abu sing apik.Calacatta Marble khas karo kandel, veining kandel.Amarga latar mburi putih, veining, lan nada warna sing tenang, warna kasebut nduweni daya tarik global ing antarane para desainer lan arsitek.(Sing luwih putih latar mburi, luwih larang lan larang regane kelereng iki.) Calacatta rega marmer saben kothak meter umume saka $40 kanggo $100.

3i calacatta marmer
4i calacatta slab marmer

veining Calacatta Marble cocok kanggo instalasi bookmatched minangka tembok fitur ing ruang tamu.Countertops pawon, ubin marmer kanggo tembok kamar mandi lan lantai uga minangka pilihan sing apik kanggo dekorasi interior omah mewah.Slab marmer putih calacatta sing dipoles umume digunakake ing vila, hotel, apartemen lan bangunan dhuwur liyane.
2i countertop marmer calacatta
6i ruang tamu marmer calacatta

Informasi Perusahaan

Rising Soure Group minangka pabrikan lan eksportir, sing khusus ing bidang industri watu global.Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.
Utamane produk: Marmer/Granit/Onyx/Agate Slab, Marmer Mosaik, Sintered Stone, Terrazzo Tile, etc.

perusahaan1
perusahaan2

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

sertifikat

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.
Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

packing

FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are langsung produsen profesional saka watu alam wiwit 2002.

Apa produk sampeyan bisa nyedhiyakake?
We offer bahan watu siji-mandeg kanggo proyèk, marmer, granit, onyx, quartz lan watu ruangan, kita duwe mesin siji-mandeg kanggo nggawe slabs amba, sembarang kothak Cut kanggo tembok lan lantai, waterjet medallion, kolom lan pilar, skirting lan ngecor , tangga, perapian, banyu mancur, patung, ubin mozaik, perabotan marmer, lsp.

Bisa njaluk sampel?
Ya, kita nawakake conto cilik gratis kurang saka 200 x 200mm lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Aku tuku kanggo omahku dhewe, jumlahe ora akeh banget, apa bisa tuku saka sampeyan?
ya, kita uga ngawula kanggo akeh klien house pribadi kanggo produk watu sing.

Apa wektu pangiriman?
Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:
(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;
(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;
(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;
(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas & pratelan?
Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.
Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: