Italia bianco carrara marmer putih kanggo lantai tembok jedhing

Katrangan singkat:

Bianco carrara putih iku salah siji saka watu paling misuwur ing donya.Amarga latar mburi putih-abu-abu sing elegan lan urat abu-abu sing alus, marmer iki wis digali nganti pirang-pirang generasi.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

jeneng produk

Italia bianco carrara marmer putih kanggo lantai tembok jedhing

Slabs

600up x 1800up x 16~20mm
700up x 1800up x 16~20mm
1200upx2400~3200upx16~20mm

kothak

305x305mm (12"x12")
300x600mm (12x24)
400x400mm (16"x16")
600x600mm (24"x24")
Ukuran bisa disesuaikan

Langkah-langkah

Tangga: (900~1800)x300/320/330/350mm
Riser: (900~1800)x 140/150/160/170mm

kekandelan

16mm, 18mm, 20mm, lsp.

Paket

Packing kayu kuat

Proses lumahing

Dipoles, diasah, diobong, disapu utawa disesuaikan

Panganggone

Dekorasi lantai utawa tembok, countertop, Vanity ndhuwur, etc.

9i carrara marmer putihBianco carrara putih iku salah siji saka watu paling misuwur ing donya.Amarga latar mburi putih-abu-abu sing elegan lan urat abu-abu sing alus, marmer iki wis digali nganti pirang-pirang generasi.Carrara putih minangka watu klasik sing bisa digunakake ing setelan tradisional lan kontemporer.Senadyan adjective basa Italia (tembung "Bianco" tegesé "putih"), Bianco Carrara werna abu-abu cahya, lan nilai sub-varietas utami banget dipengaruhi dening werna lemah.Miturut nada kromatik saka massa lemah, telung sub-varietas utama bisa dibedakake: C, C / D, lan D.

7i carrara marmer putih

Papan marmer Carrara putih kasedhiya ing polesan lan diasah, uga macem-macem jubin jubin, kothak tembok, lan mozaik kanggo nggawe worktops marmer sing apik banget, pulo grojogan, jubin jubin marmer, lan tembok aksen ing bangunan omah lan komersial.Akeh arsitek nggunakake marmer carrara putih, minangka cladding utawa jogan, kanggo nyedhiyani papan lan cahya kanggo kamar.

12i carrara marmer putih

3i carrara marmer putih11i carrara marmer putih 12i carrara marmer putih14i carrara marmer putih

Informasi Perusahaan

Rising Soure Group minangka pabrikan lan eksportir, sing khusus ing bidang industri watu global.Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.
Utamane produk: Marmer/Granit/Onyx/Agate Slab, Marmer Mosaik, Sintered Stone, Terrazzo Tile, etc.

perusahaan1
perusahaan2

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

sertifikat

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.
Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

packing

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.
Packing kita luwih aman tinimbang liyane.
Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

packing2

FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are langsung produsen profesional saka watu alam wiwit 2002.

Apa produk sampeyan bisa nyedhiyakake?
We offer bahan watu siji-mandeg kanggo proyèk, marmer, granit, onyx, quartz lan watu ruangan, kita duwe mesin siji-mandeg kanggo nggawe slabs amba, sembarang kothak Cut kanggo tembok lan lantai, waterjet medallion, kolom lan pilar, skirting lan ngecor , tangga, perapian, banyu mancur, patung, ubin mozaik, perabotan marmer, lsp.

Bisa njaluk sampel?
Ya, kita nawakake conto cilik gratis kurang saka 200 x 200mm lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Aku tuku kanggo omahku dhewe, jumlahe ora akeh banget, apa bisa tuku saka sampeyan?
ya, kita uga ngawula kanggo akeh klien house pribadi kanggo produk watu sing.

Apa wektu pangiriman?
Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:
(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;
(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;
(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;
(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas & pratelan?
Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.
Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: