Prefab countertops putih patagonia granit slab kuarsa kanggo counter pulo

Katrangan singkat:

Patagonia quartzite minangka salah sawijining watu sing paling unik lan dramatis sing digali ing Brasil.Iki dibedakake kanthi campuran pecahan pecahan saka pirang-pirang jinis watu alam, sing ngasilake kolase organik kanthi bentuk lan warna.Watu sing nduweni kekuatan lan kekerasan sing luar biasa, uga efek visual saka kaendahan sing luar biasa.Iki dibedakake kanthi campuran pecahan pecahan saka pirang-pirang jinis watu alam, sing ngasilake kolase organik kanthi bentuk lan warna.Patagonia minangka kuarsit beige / putih sing nduweni tampilan sing maneka warna lan nduweni efek visual sing nggumunake.Pondasi beige sing apik banget nyebarake macem-macem ukuran pecahan kanthi warna saka ireng nganti oker nganti abu-abu kanthi acak.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk Prefab countertops putih patagonia granit slab kuarsa kanggo counter pulo
Matrials granit
kekandelan 18mm-30mm, Selaras
Slab Customized
lumahing Pollished, diasah
Pangolahan pinggir Bevel Double, Bevel ndhuwur tunggal, banteng irung pindho, banteng
Packing Peti kayu sing layak laut, palet
Jaminan Kualitas: Sajrone proses produksi kabeh, saka milih bahan, pabrikan nganti paket, wong jaminan kualitas bakal ngontrol kanthi ketat saben proses kanggo njamin standar kualitas lan pangiriman tepat wektu.

Patagonia quartzite minangka salah sawijining watu sing paling unik lan dramatis sing digali ing Brasil.Iki dibedakake kanthi campuran pecahan pecahan saka pirang-pirang jinis watu alam, sing ngasilake kolase organik kanthi bentuk lan warna.Watu sing nduweni kekuatan lan kekerasan sing luar biasa, uga efek visual saka kaendahan sing luar biasa.Iki dibedakake kanthi campuran pecahan pecahan saka pirang-pirang jinis watu alam, sing ngasilake kolase organik kanthi bentuk lan warna.Patagonia minangka kuarsit beige / putih sing nduweni tampilan sing maneka warna lan nduweni efek visual sing nggumunake.Pondasi beige sing apik banget nyebarake macem-macem ukuran pecahan kanthi warna saka ireng nganti oker nganti abu-abu kanthi acak.

1i patagonia granit
16i pandora marmer
29i pandora marmer

Patagonia quartzite, kaya watu alam liyane, minangka watu tambang sing dianggep dhuwur lan elegan.Kuarsit tahan kanggo kelembapan, bakteri, noda, goresan, lan panas nalika disiapake kanthi bener. Partikel kuarsa individu rekristalisasi nalika dipanasake sajrone proses produksi, nggawe pola sing apik banget lan artistik.Patagonia quartzite paling cocok kanggo aplikasi interior: atose lan kateguhan nggawe sampurna kanggo countertops pawon, meja, meja kopi, lan lumahing jedhing.

2i patagonia granit
13i patagonia granite
11i patagonia granite
2i pandora marmer
27i pandora marmer
12i patagonia granite

Panggunaan Quartzite Ing Omah Sampeyan

Countertops - pawon lan adus/ Meja/ Tile/ Backsplashes/ Lantai/ Perapian/ Fitur tembok/ Vanity ndhuwur/ Tangga-tangga

13i patagonia granite
3i gaya kuarsit
6i granit biru lemurian
1i slab kuarsit putih
2i biru roma kuarsit
7i azul bahia

Profil Perusahaan

Rising Source Groupminangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomasi, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, tangga, counter top, puncak meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, ubin mozaik, lan liya-liyane.
Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis nggawe reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

Rising sumber pabrik

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.

Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

profil3

Packins kita dibandhingake karo liyane

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.

Packing kita luwih aman tinimbang liyane.

Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

packing liyane dibandhingake karo kita

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

Laporan Tes 5

FAQ

Apa syarat pembayaran?

* Biasane, pembayaran advance 30% dibutuhake, karo liyanembayar sadurunge pangiriman.

Kepiye carane bisa entuk sampel?

Sampel bakal diwenehi ing syarat-syarat ing ngisor iki:

* Sampel marmer kurang saka 200X200mm bisa diwenehake kanthi gratis kanggo uji kualitas.

* Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sampel.

Delivery Leadtime

* Leadtime wis watara1-3 minggu saben wadhah.

MOQ

* MOQ kita biasane 50 meter persegi.Watu mewah bisa ditampa ing sangisore 50 meter persegi

Jaminan & Klaim?

* Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.

 

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: