Slab watu alam biru roma kuarsit kanggo worktops pawon

Katrangan singkat:

Blue roma minangka kuarsit biru kanthi tekstur emas lan coklat sing asale saka Brasil.Iku vena sing ora teratur.Iki uga disebut kuarsit biru roma, kuarsit roma imperiale, kuarsit biru kekaisaran, kuarsit biru mare, granit roma biru.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk

Slab watu alam biru roma kuarsit kanggo worktops pawon
Lumahing Rampung

Dipoles, diasah, lsp.

Slabs Ukuran 1800(munggah)x600(munggah)mm1800(munggah)x700(munggah)mm
2400 (munggah)x1200 (munggah) mm
2800 (munggah)x1500 (munggah) mm
Thk 18mm, 20mm, lsp.
kothak Ukuran 300x300mm 600x300mm 600x600mm
Thk 18mm, 20mm, lsp.
Countertops Ukuran Kustomisasi adhedhasar gambar / syarat
Thk 18mm, 20mm, lsp.
Tops Vanity Ukuran Kustomisasi adhedhasar gambar / syarat
Thk 18mm, 20mm, lsp.

Blue roma minangka kuarsit biru kanthi tekstur emas lan coklat sing asale saka Brasil.Iku vena sing ora teratur.Iki uga disebut kuarsit biru roma, kuarsit roma imperiale, kuarsit biru kekaisaran, kuarsit biru mare, granit roma biru.Blue roma quartzite sampurna kanggo fitur tembok, jogan, staircases, kothak, fireplaces, pawon countertops, lan jedhing Vanity ndhuwur amarga gayane, desain endah lan atose kuwat.

kuarsit roma biru1135 kuarsit roma biru1137 kuarsit roma biru1139

Kita kaya watu quartzite unik iki, utamané kanggo pulo ageng lan Mungkin kabeh countertops.Iku bakal nglengkapi vena Cut gadhing travertine lantai.Kabinet bakal dadi kopi swiss putih.Cocog kanggo gaya omah ing ngisor iki: pantai, pondokan, kontemporer, pertengahan abad, campuran Spanyol, lan liya-liyane.

kuarsit roma biru1461 kuarsit roma biru1463

Profil Perusahaan

Rising Source Group minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Mayoritas bahan kita ditawakake minangka slab lan kothak.We Simpenan liwat 500 macem-macem varieties saka watu, kalebu liwat 50 exotics.We tansah ngembangaken gagasan kreatif anyar, bahan mutakhir, lan designs nglereni-pinggiran.Quarry, Pabrik, Sales, Designs lan Instalasi antarane departemen Group.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomatis, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, undhak-undhakan, countertops, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, kothak mozaik, lan liya-liyane, lan makaryakke luwih saka 200 buruh trampil. bisa ngasilake paling sethithik 1,5 yuta meter persegi kothak saben taun.

azul macaubas kuarsit2337

Watu mewah kanggo ide dekorasi omah

kuarsit roma biru2392

Packing & Pangiriman

granit ireng murni2561

Rincian kemasan kanthi ati-ati

kuarsit lava biru2762

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

Babagan Sertifikasi SGS
SGS minangka perusahaan inspeksi, verifikasi, tes lan sertifikasi sing unggul ing donya.Kita diakoni minangka pathokan global kanggo kualitas lan integritas.
Pengujian: SGS njaga jaringan fasilitas tes global, dikelola dening personel sing ahli lan berpengalaman, ngidini sampeyan nyuda risiko, nyepetake wektu kanggo pasar lan nguji kualitas, safety lan kinerja produk sampeyan nglawan standar kesehatan, safety lan peraturan sing cocog.

juparana grey granite3290

APA KLIEN KANGGO?

apik tenan!Kita kasil nampa kothak marmer putih iki, kang apik tenan, saka kualitas dhuwur, lan teka ing packaging gedhe, lan kita saiki siyap kanggo miwiti project kita.Matur nuwun kanthi sanget kanggo kerja tim sing apik banget.
-Michael

Aku seneng banget karo marmer putih calacatta.Slab pancen kualitase.
-Devon

Ya, Mary, matur nuwun kanggo tindak lanjut sing apik.Padha saka kualitas dhuwur lan teka ing paket aman.Aku uga appreciate layanan cepet lan pangiriman.Tks.
- Ally

Nyuwun sewu amarga ora ngirim gambar-gambar sing apik iki saka meja pawon kanthi cepet, nanging ternyata apik banget.
-Ben

Kita seneng nyedhiyakake layanan pelanggan pribadi lan produk sing berkualitas.Ora nemokake apa sing sampeyan goleki?Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: