Kothak granit Rising Source G654 kanggo proyek paket ilmu Hong Kong

Proyek sumber rising Xiamen

Rising Source G654 granit kothak kanggo Hong Kong ilmu Packproyek

Grup Rising Source khusus ing manufaktur & ngekspor G654 lan akeh ubin granit liyane kanggo proyek komersial kanthi rega sing apik.Granit G654 minangka granit werna abu-abu peteng sing apik saka China sing asring digunakake kanggo jogan, cladding, countertops pawon, ndhuwur meja, lan monumen.G654 granit katon paling apik nalika wis polesan, sanajan bisa uga diasah lan flamed.Xiamen Rising Source loro slab lan kothak ditawakake.

kothak granit

ubin granit 2

genteng granit 3

genteng granit 4

7. genteng granit

genteng granit 11

9. genteng granit

ubin granit 14

ubin granit 12

genteng granit 13

Produk granit G654 banget serbaguna, wiwit saka ubin, slab, ukuran potong, tembok, facading, coping, watu paving kalebu kubus, set cobble, slab paving, kerbstone, palisades, bollards, watu talang, windowsills, coping kolam renang , tutup piere, pamblokiran lungguh, langkah pamblokiran, pavers tumbled, pavers acak, stepping watu, counterops pawon, ndhuwur Vanity jedhing, dinning G654 bisa tenan digawe kanggo ketemu sembarang specifications watu.

genteng granit 16

ubin granit 15

10. Genteng granit

ubin granit 5

6. genteng granit

genteng granit 8

genteng granit 17

ubin granit 18

G654 granit cobblestone 2

G654 granit cobblestone


Wektu kirim: Jan-04-2022