rega paling apik brazil biru azul macauba quartzite kanggo countertops

Katrangan singkat:

Azul macaubas minangka kuarsit sing terkenal lan populer sing digali ing Brasil kanthi warna biru lan auburn sing beda-beda, nggawe seni alam sing unik lan nyenengake.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk rega paling apik brazil biru azul macauba quartzite kanggo countertops
Produk kasedhiya Lempengan, Ubin, Medali Waterjet, Meja, Puncak Vanity, Puncak Meja, Skirting, Kusen jendela, Tangga & Tangga, Kolom, Baluster, Curbstone, Mozaik & Borders, Fountain, etc.
Ukuran Popular Papan gedhe Big slab Ukuran 2400 upx1200up mm, ketebalan 1.6cm, 1.8cm, 2.0cm
  Top Vanity 25"x22",31"x22",37"x22",49"x22",61"x22",dll.Ketebalan 3/4", 1 1/4" Gambar apa wae bisa digawe.
  Meja 96"x26",108"x26",96"x36",72"x36",72"x36",96"x16"ect Ketebalan 3/4",1 1/4"Sembarang gambar bisa digawe.

Azul macaubas minangka kuarsit sing terkenal lan populer sing digali ing Brasil kanthi warna biru lan auburn sing beda-beda, nggawe seni alam sing unik lan nyenengake.Minangka countertop pawon, ndhuwur Vanity jedhing, bathtub surround, padusan surround, fireplace surround, utawa bagéan saka sembarang ruang urip njero ruangan, iku dijamin wow.Kaya kabeh watu kita, kasedhiya ing blok, slab, kothak, bookmatch lan liya-liyane.Yen sampeyan pengin watu alam sing apik banget lan awet banget, Azul macaubas quartzite minangka watu kanggo sampeyan.

azul macaubas kuarsit1373 azul macaubas kuarsit1375
Azul macaubas minangka kuarsit biru mewah sing digunakake ing konstruksi dhuwur ing saindenging jagad.Azul Macaubas quartzite katon apik karo permukaan polesan utawa honed.Yen sampeyan pengin nggawe pawon ayu lan ndandani countertops, biru azul macaubas quartzite pilihan finest.

azul macaubas kuarsit1674 azul macaubas kuarsit1676 azul macaubas kuarsit1679 azul macaubas kuarsit1681 azul macaubas kuarsit1683

Profil Perusahaan

Rising Source Group minangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomatis, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, undhak-undhakan, countertops, ndhuwur meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, kothak mozaik, lan liya-liyane, lan makaryakke luwih saka 200 buruh trampil. bisa ngasilake paling sethithik 1,5 yuta meter persegi kothak saben taun.

azul macaubas kuarsit2337

Proyek kita

azul macaubas kuarsit2357

Packing & Pangiriman

granit ireng murni2561

Packins kita dibandhingake karo liyane
Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.
Packing kita luwih aman tinimbang liyane.
Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

granit ireng murni2598

Pameran

Pameran

2017 BIG 5 DUBAI

Pameran02

2018 LINGKUP USA

Pameran03

2019 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1934

2018 STONE FAIR XIAMEN

Pameran04

2017 STONE FAIR XIAMEN

G684 granit 1999

2016 STONE FAIR XIAMEN

FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are langsung produsen profesional saka watu alam wiwit 2002.

Apa produk sampeyan bisa nyedhiyakake?
We offer bahan watu siji-mandeg kanggo proyèk, marmer, granit, onyx, quartz lan watu ruangan, kita duwe mesin siji-mandeg kanggo nggawe slabs amba, sembarang kothak Cut kanggo tembok lan lantai, waterjet medallion, kolom lan pilar, skirting lan ngecor , tangga, perapian, banyu mancur, patung, ubin mozaik, perabotan marmer, lsp.

Bisa njaluk sampel?
Ya, kita nawakake conto cilik gratis kurang saka 200 x 200mm lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Aku tuku kanggo omahku dhewe, jumlahe ora akeh banget, apa bisa tuku saka sampeyan?
ya, kita uga ngawula kanggo akeh klien house pribadi kanggo produk watu sing.

Apa wektu pangiriman?
Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:
(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;
(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;
(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;
(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kita ditampilake kanthi produk kualitas lan rega sing kompetitif.Sampeyan bisa takon babagan item iki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: