Rega apik marmer putih kristal Vietnam kanggo dekorasi omah

Katrangan singkat:

Marmer putih kristal yaiku marmer putih murni.Marmer putih kristal minangka jinis watu putih sing digali ing Vietnam sing dikenal kanthi tekstur kristal sing berkilau.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

jeneng produk

Rega apik marmer putih kristal Vietnam kanggo dekorasi omah

Slabs

600up x 1800up x 16~20mm
700up x 1800up x 16~20mm
1200upx2400~3200upx16~20mm

kothak

305x305mm (12"x12")
300x600mm (12x24)
400x400mm (16"x16")
600x600mm (24"x24")
Ukuran bisa disesuaikan

Langkah-langkah

Tangga: (900~1800)x300/320/330/350mm
Riser: (900~1800)x 140/150/160/170mm

kekandelan

16mm, 18mm, 20mm, lsp.

Paket

Packing kayu kuat

Proses lumahing

Dipoles, diasah, diobong, disapu utawa disesuaikan

Panganggone

Pawon, Kamar Mandi, Lantai, Tembok, Perapian Surround, lsp.

Marmer putih kristal yaiku marmer putih murni.Marmer putih kristal minangka jinis watu putih sing digali ing Vietnam sing dikenal kanthi tekstur kristal sing berkilau.Marmer vietnam putih kristal, marmer putih Absolute, marmer putih susu, marmer putih murni, marmer kutub putih, lan marmer kristal Vietnam minangka sawetara jeneng pasar liyane.

2i kristal marmer putih

Marmer putih kristal dianggep minangka salah sawijining watu alam sing paling apik lan mewah ing planet iki.Iki minangka jinis watu landhep sing diprodhuksi dening kristalisasi lava molten.

3i kristal marmer putih

Marmer putih kristal akeh digunakake minangka jubin, worktops, facings perapian, desain langkah marmer, lan perabot dekoratif liyane ing omah, papan kerja, lan perusahaan komersial.Bahan dekorasi utawa bangunan liyane, kayata watu alam (granit, watu gamping, watu pasir), kayu, kaca, utawa logam, bisa digabung kanthi bener karo marmer putih kristal kanggo nggawe swasana apa wae kanggo proyek sampeyan!

1i kristal marmer putih 4i kristal marmer putih

Informasi Perusahaan

Rising Soure Group minangka pabrikan lan eksportir, sing khusus ing bidang industri watu global.Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.
Utamane produk: marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu gawean, lan bahan watu alam liyane.

perusahaan1

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

sertifikat

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.
Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

packing

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.
Packing kita luwih aman tinimbang liyane.
Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

packing2

FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are langsung produsen profesional saka watu alam wiwit 2002.

Apa produk sampeyan bisa nyedhiyakake?
We offer bahan watu siji-mandeg kanggo proyèk, marmer, granit, onyx, quartz lan watu ruangan, kita duwe mesin siji-mandeg kanggo nggawe slabs amba, sembarang kothak Cut kanggo tembok lan lantai, waterjet medallion, kolom lan pilar, skirting lan ngecor , tangga, perapian, banyu mancur, patung, ubin mozaik, perabotan marmer, lsp.

Bisa njaluk sampel?
Ya, kita nawakake conto cilik gratis kurang saka 200 x 200mm lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Aku tuku kanggo omahku dhewe, jumlahe ora akeh banget, apa bisa tuku saka sampeyan?
ya, kita uga ngawula kanggo akeh klien house pribadi kanggo produk watu sing.

Apa wektu pangiriman?
Umumé, yen jumlahe kurang saka 1x20ft wadhah:
(1) slabs utawa kothak Cut, iku bakal njupuk bab 10-20days;
(2) Skirting, ngecor, countertop lan Vanity ndhuwur bakal njupuk bab 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal njupuk bab 25-30days;
(4) Column lan pilar bakal njupuk babagan 25-30 dina;
(5) undhak-undhakan, geni, banyu mancur lan reca bakal njupuk bab 25-30days;

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas & pratelan?
Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.
Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: