G654 abu-abu peteng flamed granit kanggo kothak lantai njaba

Katrangan singkat:

G654 granit punika granit werna abu-abu peteng ing China.Uga jenenge arang granit abu-abu peteng, Padang peteng, granit ireng wijen, China nero impala granit, granit ireng seasame, Changtai G654 granit.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk G654 abu-abu peteng flamed granit kanggo kothak lantai njaba
warna Abu-abu peteng
Rampung Dipoles, diasah, flamed, mesin sawn, flamed + sikat, antik, lumahing pipeapple, chiseled, Sandblasted, etc.
Tipe watu Tile, Cut-kanggo-ukuran
Ukuran paving 300x600mm, 600x600mm, 30x90mm, lsp.
Packing Krat kayu sing kuwat kanggo segara
Kualitas 1) QC tindakake saka nglereni blok kanggo packing, mriksa siji-siji.
Target pasar Eropa Barat, Eropa Paskah, Amerika Serikat, Amerika Utara, Amerika Selatan, wilayah Karibia, Australia, Asia Timur, Timur Tengah, Asia Tenggara, dll

G654 granit punika granit werna abu-abu peteng ing China.Uga jenenge arang granit abu-abu peteng, Padang peteng, granit ireng wijen, China nero impala granit, granit ireng seasame, Changtai G654 granit.Kita nyedhiyakake bahan granit G654 sing apik banget saka tambang kita dhewe lan dipotong ing pabrik kita dhewe kanthi rega kompetisi.Watu iki bisa kasedhiya rampung: polesan, flamed, honed, sandblasted, bush hammered, etc.

g654 granit1237 g654 granit1239 g654 granit1241 g654 granit1243 g654 granit1245
G654 granit populer digunakake kanggo proyek construction.Wis perawatan beda, kayata g654 slabs, g654 countertops, g654 kerbstone, g654 paving, g654 langkah lan windowsills.Flamed padhang peteng G654 granit kanggo kothak paving ruangan digunakake digunakake ing njaba non slip Taman lantai.Tumbled G654 granit abu-abu ruangan pavers kubus uga banget populer.

g654 granit1604 g654 granit1606

Profil Perusahaan

Rising Source Group duwe luwih akeh pilihan material watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis nggawe reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

g654 granit2354

Proyek kita

g654 granit2370

Kontrol kualitas

g603 granit2768

Packing & Pangiriman

g603 granit2790

FAQ

Apa keuntungan sampeyan?
Perusahaan jujur ​​ing rega cukup kanthi layanan ekspor sing kompeten.

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?
Sadurunge produksi massal, tansah ana sampel pra-produksi;Sadurunge dikirim, mesthi ana pamriksan pungkasan.

Apa sampeyan duwe sumber bahan baku watu sing stabil?
Hubungan kerjasama jangka panjang tetep karo pemasok bahan mentah sing layak, sing njamin kualitas produk kita wiwit langkah pertama.

Apa syarat pembayaran?
* Biasane, pembayaran awal 30% dibutuhake, lan sisane amarga dokumen ditampa.

Kepiye carane bisa entuk sampel?
Sampel bakal diwenehi ing syarat-syarat ing ngisor iki:
Sampel marmer kurang saka 200X200mm bisa diwenehake kanthi gratis kanggo uji kualitas.
Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sampel.

MOQ
MOQ kita biasane 50 meter persegi.Watu mewah bisa ditampa ing sangisore 50 meter persegi.

Hubungi kita kanggo rega nganyari pas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: