Papan kuarsa ijo biru pirus Amazonite kanggo desain tembok lantai countertop

Katrangan singkat:

Kuarsit Amazonite minangka campuran warna coklat, jambon, lan abu-abu kanthi latar mburi biru aqua.Pola sing semrawut lan nggumunake, sing disambungake karo urat lan fraktur, ndadekake watu kasebut pancen unik.
Nalika nerangake nggawa tekstur, warna, detail, lan kapentingan menyang papan, ora ana sing bisa ngalahake kaendahan watu asli.Sembarang kamar entuk manfaat saka keanggunan lan kaendahan watu sing langgeng.Ing jedhing, jumlah watu alam sing cilik bisa nggawe bedane gedhe.Kamar mandi saiki, sing asring dadi salah sawijining ruangan paling cilik ing omah, diowahi dadi resor spa ing omah, kanthi pemilik omah lan desainer fokus ing saben rincian cilik-malah kamar bubuk wis rampung karo desain nggawe statement saka ndhuwur. menyang ngisor.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk Papan kuarsa ijo biru pirus Amazonite kanggo desain tembok lantai countertop
Matrials Kuarsit alam
warna Ijo / Biru kanthi urat emas
kekandelan 16mm, 18mm, 20mm utawa selaras
Ukuran slab 1800upx600mm;1800upx650mm;1800upx700mm
2400upx600mm;2400upx650mm;2400upx700mm
Top Vanity 25"x22",31"x22",37"x22",49"x22",61"x22",dll.Ketebalan 3/4", 1 1/4" Gambar apa wae bisa digawe.
Meja 96"x26",108"x26",96"x36",72"x36",72"x36",96"x16"ect Ketebalan 3/4",1 1/4"Sembarang gambar bisa digawe.
lumahing Dipoles, diasah utawa disesuaikan
Pangolahan pinggir Mesin nglereni, pinggiran bunder lsp
Packing Peti kayu sing layak laut, palet

Kuarsit Amazonite minangka campuran warna coklat, jambon, lan abu-abu kanthi latar mburi biru aqua.Pola sing semrawut lan nggumunake, sing disambungake karo urat lan fraktur, ndadekake watu kasebut pancen unik.

Nalika nerangake nggawa tekstur, warna, detail, lan kapentingan menyang papan, ora ana sing bisa ngalahake kaendahan watu asli.Sembarang kamar entuk manfaat saka keanggunan lan kaendahan watu sing langgeng.Ing jedhing, jumlah watu alam sing cilik bisa nggawe bedane gedhe.Kamar mandi saiki, sing asring dadi salah sawijining ruangan paling cilik ing omah, diowahi dadi resor spa ing omah, kanthi pemilik omah lan desainer fokus ing saben rincian cilik-malah kamar bubuk wis rampung karo desain nggawe statement saka ndhuwur. menyang ngisor.

11i slab kuarsit amazonit
8i amazonite kuarsit
6i amazonite kuarsit

Tembok fitur sing digawe saka watu alam nggawe pernyataan sing kuat.Iku cara sing cepet lan gampang kanggo nambah pribadine tanpa akeh "dekorasi" utawa gaweyan.Sampeyan bisa nemtokake kamar nalika nampilake rasa desain dhewe kanthi nutupi tembok siji-utawa potongan siji tembok-karo marmer, granit, slate, kuarsa, utawa watu apa wae sing nyerang sampeyan.

7i amazonite kuarsit
5i amazonite kuarsit
4i amazonite kuarsit
3i amazonite kuarsit
10i amazonite kuarsit
9i amazonite kuarsit

Panggunaan Quartzite Ing Omah Sampeyan

Countertops - pawon lan adus/ Meja/ Tile/ Backsplashes/ Lantai/ Perapian/ Fitur tembok/ Vanity ndhuwur/ Tangga-tangga

13i patagonia granite
3i gaya kuarsit
6i granit biru lemurian
1i slab kuarsit putih
2i biru roma kuarsit
7i azul bahia

Profil Perusahaan

Rising Source Groupminangka produsen langsung lan pemasok marmer alam, granit, onyx, agate, kuarsit, travertine, slate, watu buatan, lan bahan watu alam liyane.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain lan Instalasi kalebu ing departemen Grup.Grup iki didegaké ing taun 2002 lan saiki duwe limang tambang ing China.Pabrik kita duwe macem-macem peralatan otomasi, kayata pamblokiran potong, slab, ubin, waterjet, tangga, counter top, puncak meja, kolom, skirting, banyu mancur, patung, ubin mozaik, lan liya-liyane.
Kita duwe luwih akeh pilihan bahan watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis nggawe reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

Rising sumber pabrik

Packing & Pangiriman

Kothak marmer dikempalken langsung ing peti kayu, kanthi dhukungan sing aman kanggo nglindhungi permukaan & pinggir, uga kanggo nyegah udan lan bledug.

Slabs dikempalken ing bundles kayu kuwat.

profil3

Packins kita dibandhingake karo liyane

Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.

Packing kita luwih aman tinimbang liyane.

Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

packing liyane dibandhingake karo kita

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

Laporan Tes 5

FAQ

Apa syarat pembayaran?

* Biasane, pembayaran advance 30% dibutuhake, karo liyanembayar sadurunge pangiriman.

Kepiye carane bisa entuk sampel?

Sampel bakal diwenehi ing syarat-syarat ing ngisor iki:

* Sampel marmer kurang saka 200X200mm bisa diwenehake kanthi gratis kanggo uji kualitas.

* Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman sampel.

Delivery Leadtime

* Leadtime wis watara1-3 minggu saben wadhah.

MOQ

* MOQ kita biasane 50 meter persegi.Watu mewah bisa ditampa ing sangisore 50 meter persegi

Jaminan & Klaim?

* Panggantos utawa ndandani bakal ditindakake nalika ana cacat manufaktur ditemokake ing produksi utawa kemasan.

 

Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: