News - Apa watu budaya?

"Batu kultur" minangka fokus visual ing industri dekorasi ing taun-taun pungkasan. Kanthi wangun lan tekstur saka watu alam, watu budaya presents gaya alam saka watu, ing tembung liyane, watu budaya punika re-produk saka watu alam. Konotasi lan kesenian tekstur watu, ditambahake kanggo panggunaan njero ruangan, nggambarake interaksi antarane kaendahan lan kepraktisan, lan nambah swasana njero ruangan.

12i batu budaya

Watu budaya yaiku watu alam utawa buatan kanthi permukaan kasar lan ukurane kurang saka 400x400mm kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.Ukurane kurang saka 400x400mm, lan permukaane kasar" minangka rong ciri utama.

11i watu lis
7i watu lis

Watu budaya dhewe ora nduweni konotasi budaya tartamtu.Nanging, watu budaya nduweni tekstur kasar lan wujud alam.Bisa diarani watu budaya minangka cerminan mentalitas wong bali menyang alam lan bali menyang kesederhanaan dekorasi interior.Mental iki uga bisa dimangerteni minangka jinis budaya urip.

5I watu budaya abu-abu

Watu budaya alam minangka simpenan watu sing ditambang ing alam, ing ngendi slate, sandstone lan kuarsa diproses dadi bahan bangunan dekoratif.Watu budaya alam iku hard ing materi, padhang ing werna, sugih ing tekstur lan beda ing gaya.Nduweni kaluwihan saka resistance komprèsi, resistance nyandhang, resistance geni, resistance kadhemen, resistance karat lan panyerepan banyu kurang.

9i watu lincak

Watu budaya buatan diolah saka kalsium silikon, gipsum lan bahan liyane.Iku niru wangun lan tekstur saka watu alam, lan nduweni ciri saka tekstur cahya, werna sugih, ora mildew, ora pembakaran, lan gampang instalasi.

batu budaya buatan

Perbandingan watu budaya alam lan watu budaya buatan

Fitur utama watu budaya alam yaiku tahan lama, ora wedi dadi reged, lan bisa digosok tanpa wates.Nanging, efek dekoratif diwatesi dening tekstur asli watu kasebut.Kajaba kanggo watu kothak, konstruksi liyane luwih angel, sanajan splicing.Kauntungan saka watu budaya buatan yaiku bisa nggawe warna dhewe.Sanajan sampeyan ora seneng warna nalika sampeyan tuku, sampeyan bisa ngolah maneh dhewe nganggo cat kayata cat lateks.

Kajaba iku, sebagian besar watu budaya buatan dikemas ing kothak, lan proporsi blok sing beda-beda wis dialokasikan, sing luwih trep kanggo nginstal.Nanging, watu budaya buatan wedi karo rereget lan ora gampang diresiki, lan sawetara watu budaya kena pengaruh tingkat manufaktur lan jumlah cetakan, lan gayane banget munafik.

3i tembok flagstone

Pemasangan batu kultur

Ana macem-macem cara instalasi kanggo nginstal watu budaya.Watu budaya alam bisa langsung diterapake ing tembok, pisanan atos tembok, banjur teles karo banyu lan banjur ditempelake karo semen.Saliyane cara watu alam, watu budaya buatan uga bisa ditempelake.Pisanan gunakake papan 9cm utawa 12 cm minangka dhasar, banjur langsung nggunakake lem kaca.

7i tembok watu lis

Sawetara cathetan kanggo watu budaya

01

Watu budaya ora cocok kanggo panggunaan skala gedhe ing njero ruangan.

Umumé, area tembok sing bisa digunakake ora kudu ngluwihi 1/3 tembok papan sing ana.Lan ora dianjurake kanggo duwe tembok watu budaya ing kamar kaping pirang-pirang.

02

Watu budaya dipasang ing njaba ruangan.

Coba aja nganggo watu kaya watu pasir, amarga watu kasebut gampang rembes banyu.Malah yen lumahing anti banyu, iku gampang kanggo kapapar srengenge lan udan kanggo nimbulaké tuwa saka lapisan anti banyu.

03

Instalasi njero ruangan watu budaya bisa milih warna sing padha utawa warna pelengkap.

Nanging, ora dianjurake kanggo nggunakake warna sing ditekanake kanthi kontras antarane kelangan lan anget.

8i watu veneer

Nyatane, watu budaya, kaya bahan dekoratif liyane, kudu diterapake miturut kabutuhan, lan ora bisa digunakake kanthi siji-sijine kanggo ngupayakake tren, uga ora kudu nglawan tren lan mbuwang.


Wektu kirim: Aug-12-2022