Dipoles watu slab aspen putih granit countertops kanggo pawon

Katrangan singkat:

Granit putih Aspen becik kanggo aplikasi interior lan njaba ing bangunan omah lan komersial.


Detail Produk

Tag produk

Video

Katrangan

Jeneng produk Dipoles watu slab aspen putih granit countertops kanggo pawon
Produk kasedhiya Lempengan, Ubin, Medali Waterjet, Meja, Puncak Vanity, Puncak Meja, Skirtings, Kusen Jendela, Tangga Tangga & Tangga, Kolom, Baluster, Curbstone.Paving watu, Mozaik & Borders, Patung, Tombstones, Perapian, Fountain, etc.
Ukuran Popular Papan gedhe Big slab Ukuran 2400 upx1200up mm, ketebalan 1.6cm, 1.8cm, 2.0cm
  Tile 1) 305 x 305 x 10mm utawa 12" x 12" x 3/8"
    2) 406 x 40 6x 10mm utawa 16" x 16" x 3/8"
    3) 457 x 457 x 10mm utawa 18" x 18" x 3/8"
    4) 300 x 600 x 20mm utawa 12 "x 24" x 3/4"
    5) 600 x 600 x 20mm utawa 24 "x 24" x 3/4 "dll ukuran khusus
  Top Vanity 25"x22",31"x22",37"x22",49"x22",61"x22",dll.Ketebalan 3/4", 1 1/4" Gambar apa wae bisa digawe.
  Meja 96"x26",108"x26",96"x36",72"x36",72"x36",96"x16"ect Ketebalan 3/4",1 1/4"Sembarang gambar bisa digawe.
  tangga langkah 100-150x30-35x2/3cm
    riser100-150x12-17x2/3cm
Kontrol kualitas Sistem kontrol kualitas kalebu deteksi otomatis lan inspeksi manual, kita nganggo teknologi internasional sing unggul. Kita duwe tim QC sing berpengalaman kanthi luwih saka 10 wong.Dheweke bakal ndeteksi kualitas watu lan spesifikasi kanthi sepotong, ngawasi saben proses produksi nganti kemasan rampung, kanggo njamin keamanan produk menyang wadhah.

QC mriksa bêsik dening bêsik strictly sadurunge packing.

Granit putih Aspen becik kanggo aplikasi interior lan njaba ing bangunan omah lan komersial.Putih kadhemen lan werna abu-abu ing granit nggumunke iki diimbangi dening vena emas anget, nggawe watu alam unik cocok kanggo sawetara saka sudhut gaya arsitektur.

5i New aspen granit putih 1i New aspen putih granit 2i New aspen granit putih

Slab granit minangka salah sawijining bahan countertop paling awet sing kasedhiya, lan tahan gores, noda, lan tahan panas.Countertop granit luwih murah tinimbang watu alam liyane kayata marmer lan kuarsit.Biaya final countertops granit bakal ditemtokake dening ukuran countertop lan jumlah slabs granit sampeyan milih.Countertops granit biasane regane antarane $50 lan $100 saben kaki persegi.
Gagasan countertop granit kaya ing ngisor iki:

Ideal countertop granit 1

Informasi Perusahaan

Rising Source Group duwe luwih akeh pilihan material watu lan solusi & layanan siji-mandeg kanggo proyek marmer lan watu.Nganti saiki, kanthi pabrik gedhe, mesin canggih, gaya manajemen sing luwih apik, lan staf manufaktur, desain lan instalasi profesional.Kita wis ngrampungake akeh proyek gedhe ing saindenging jagad, kalebu bangunan pemerintah, hotel, pusat perbelanjaan, vila, apartemen, KTV lan klub, restoran, rumah sakit, lan sekolah, lan liya-liyane, lan wis nggawe reputasi sing apik.Kita nggawe kabeh upaya kanggo nyukupi syarat sing ketat kanggo milih bahan, pangolahan, pengepakan lan pengiriman kanggo mesthekake yen barang-barang berkualitas tekan kanthi aman ing lokasi sampeyan.Kita bakal tansah usaha kanggo kepuasan.

granit putih aspen anyar 3130
granit putih aspen anyar3132
granit putih aspen anyar3137

Proyek kita

granit putih aspen anyar3161

Packing & Pangiriman

granit putih aspen anyar3184

Packins kita dibandhingake karo liyane
Pengepakan kita luwih ati-ati tinimbang liyane.
Packing kita luwih aman tinimbang liyane.
Pengepakan kita luwih kuwat tinimbang liyane.

granit putih aspen anyar3333

Sertifikasi

Akeh produk watu kita wis diuji lan disertifikasi dening SGS kanggo njamin produk kualitas apik lan layanan sing paling apik.

granit putih aspen anyar3468

Kenapa Pilih Rising Source stone

1.Direct mining saka marmer lan pamblokiran watu granit ing biaya kurang.
2. Processing pabrik dhewe lan pangiriman cepet.
3. Asuransi gratis, ganti rugi karusakan, lan layanan purna jual sing apik
4. Nawakake sampel gratis.

Hubungi kita utawa bukak situs web kita kanggo rincian produk liyane.
Sugeng rawuh ing pitakonan lan bukak situs web kita kanggo informasi produk granit liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: