Warta - Apa sing diarani watu mewah?

Ing taun-taun pungkasan, industri watu, desainer dekorasi omah kabeh ngerti watu mewah.Dheweke uga ngerti yen watu mewah luwih ayu, dhuwur lan mulya.Dadi apa sing istimewa babagan watu mewah?Watu apa sing diarani watu mewah?Apa jinis watu mewah sing ana?Ayo padha ngomong dina iki.

01. Apa sing diarani watu mewah?

Secara harfiah dimangerteni,watu mewahyaiku bahan watu mewah.Umume varietas watu mewah asale saka Brasil lan Italia.Watu kemewahan warnane padhang, tekstur unik lan kekerasan dhuwur, sing paling akeh yaiku watu kuarsa alam.Amarga kombinasi tekstur lan warna alam, nduweni atribut khusus lan larang regane, sing bisa nyurung kaendahan papan dhuwur-dhuwur menyang dekorasi dhuwur sing ekstrem lan mimpin, mula uga diarani "mewah watu".

1 I tembok watu cladding

Watu mewah banget ditresnani dening wong amarga langka, tekstur sing unik lan alami lan sacara harfiah dingerteni, watu mewah minangka bahan watu mewah.Umume varietas watu mewah asale saka Brasil lan Italia.Watu kemewahan warnane padhang, tekstur unik lan kekerasan dhuwur, sing paling akeh yaiku watu kuarsa alam.Amarga kombinasi tekstur lan warna alam, nduweni atribut khusus lan larang regane, sing bisa nyurung kaendahan papan dhuwur-dhuwur menyang dekorasi dhuwur sing ekstrem lan mimpin, mula uga diarani "mewah watu".

 1i Tembok kuarsit ijo

Aplikasi kasebut bisa nggawe papan dhuwur lan mewah, nuduhake rasa unik saka pemilik.Kekayaan alam lan macem-macem watu mewah wis nggawe macem-macem aplikasi ing desain interior, nambah tekstur anyar kanggo kinerja desain ruang lan nggawe efek ekspresi ruang luwih artistik.

11i lantai marmer emas

11i azul macauba

02. Ciri-cirine watu mewah

a.Rarity alam, kurang ngasilaken

Fitur paling gedhe saka watu kemewahan beda saka watu dhuwur-bahan liyane iku kurang langka, lan uga duwe tambang gedhe dibandhingake watu dhuwur-bahan biasa.Nanging watu boros asring dadi tambang cilik ing wilayah sing adoh, lan watu boros kudu nganti ukurane watu bangunan, sing nemtokake kekurangane.

watu mewah 2

b.Unik unik saka tekstur

Watu kemewahan alam sugih ing werna lan nduweni tekstur sing tansah owah, nanging saben produk unik.Apa tektur produk bisa ditampilake ing ombone paling gumantung ing nangkep akurat saka ciri internal lan arah tektur saka bahan baku watu kemewahan dening master watu awu-tingkat.Iku gumantung ing nangkep pas desain nglereni lan amba nglereni dening perancang ndhuwur, nanging uga gumantung ing ukiran tliti saka nglereni manual murni dening tukang watu banget.

3. batu mewah

4. batu mewah

c.Nilai koleksi sing larang regane lan langka dhuwur

Amarga watu kemewahan minangka produk alam, bisa diprodhuksi sacara massal ora kaya jade kelas dhuwur biasa.Efek seni dekoratif uga ora bisa diganti karo watu biasa, mula nduweni atribut sing padha karo barang mewah lan nduweni nilai koleksi sing dhuwur.

3i marmer emas kanggo tembok

d.Atose dhuwur lan angel pangolahan dhuwur

Umume watu kemewahan yaiku watu kuarsa alam, sing paling akeh ing ndhuwur 7 ing kekerasan, lan sawetara ana 8--9, sing cedhak karo kekerasan berlian 10. Kesulitan pemotongan yaiku 3-4 kali saka watu biasa.Penguatan khusus saka peralatan pangolahan dibutuhake, lan master pangolahan duwe pengalaman sing sugih, uga perencanaan lan desain piring sing cocog karo desainer kanggo ngoptimalake panggunaan.

12i sodalite-countertop

03. Macem-macem watu mewah

Ana macem-macem jinis watu mewah, sing paling akeh asale saka Brasil, Italia lan papan liyane.Akeh jeneng watu kemewahan ora digabung, lan watu sing padha bisa uga duwe pirang-pirang jeneng.Ing ngisor iki sawetara gambar slabs watu mewah.Delengen pira sampeyan ngerti?

04. Aplikasi saka watu kemewahan

Watu mewah digunakake akeh ing tembok latar mburi, countertops, meja, lan liya-liyane ing desain interior.Amarga rega dhuwur saka watu kemewahan, akèh-akèhé sing digunakake sacara lokal lan ing wilayah cilik, kang muter peran finishing tutul.

11i patagonia granite

9i azul bahia

 

7i countertop kuarsit

2i meja granit lemurian

1i taj-mahal-countertop

3i amazonite kuarsit


Wektu kirim: Jul-29-2022